Tudomány - előgyógyszertár

Általános információk

Program leírás

A programról

Ha Ön egy részlet-orientált személy, mint a tudomány és szeretne karriert dolgozni az emberekkel, akkor a jövő, mint gyógyszerész, kiváló választás lehet az Ön számára.

Ebben a programban a biológia és a kémia kurzusaiban megalapozhatja a gyógyszertár fokozatát. Az általános oktatási követelményeket olyan területeken is teljesítheti, mint a kommunikáció, a társadalomtudományok, a humán tudományok és a matematika. Ez az előzetes gyógyszertári program felkészíti Önt arra, hogy egy négyéves főiskolára vagy egyetemre jusson a junior állásra.

Akár közösségi vagy kórházi gyógyszertárban, a feldolgozóiparban, a gyógyszeriparban vagy a kutatásban szeretne dolgozni, ez a program a gyógyszertár különböző karrierlehetőségei felé mutat.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Founded in 1963, Community Colleges of Spokane is a dynamic community college district serving over 30,000 students a year in Eastern Washington. CCS is a vibrant, comprehensive learning community – w ... Tovább

Founded in 1963, Community Colleges of Spokane is a dynamic community college district serving over 30,000 students a year in Eastern Washington. CCS is a vibrant, comprehensive learning community – with educational opportunities for students of all ages and abilities. Kevesebb