Terápiás táplálkozás

Általános információk

Program leírás

És érdekek a táplálkozás, az étrenddel és az emberi egészség drámaian nőtt az elmúlt évtizedekben. Sőt, táplálkozási szokások és az életmód befolyásolja egészségünket és az életminőség. Továbbá, étrendi tényezők játszanak mintegy 50% -a fő halálokok világszerte.

Az elhízás, a cukorbetegség, a szív- és érrendszeri betegségek, magas vérnyomás, emésztőrendszeri egészségügyi, a máj egészségét, és vesebetegségek a legfontosabb kérdések az emberi egészségre. Ezért az egészséges táplálkozás elengedhetetlen és ígéretes megközelítés kezelésére és kezelni az ilyen problémákat. S ennek érdekében, 2015-ben, Palesztin Műszaki Egyetemen létrehozott egy új program, nevezetesen Terápiás Nutrition alatt Kar Alkalmazott Tudományok.

A négyéves Terápiás Nutrition program már kifejezetten a diákok egy komoly érdeklődést a táplálkozás és az egészség tudomány, akik szeretnék használni a tudásukat, hogy segítsen megelőzésére és kezelésére a betegség, mint a dietetikus.

Terápiás Nutrition diákok megtanulják, hogyan táplálékfelvételt és táplálkozási követelményeket változtatni lehet a betegség, és hogyan alkalmazzák terápiás étrend betegségek kezelésére.

Képzési cél:

 • Ahhoz, hogy a dietetikusok elegendő tudást a táplálkozás terápia egyének, akiknek szükségük speciális egészségügyi ellátást.
 • Hogy végezzen alkalmazott tudományos kutatás és projektek különböző ágai táplálkozás és az élelmiszer-tudomány, hogy megfeleljen a közösség igényeinek.
 • Hogy szolgálja a helyi közösség által az egészségi állapot javítása és a táplálkozási tudatosság révén workshopok és képzési programokat.

MISSZIÓ:

A misszió a terápiás Nutrition program célja, hogy felkészítse képzett diplomások, akik sikeresen megfeleljen a kihívásoknak fordítására táplálkozástudomány gyakorlati táplálkozási tanácsokat annak érdekében, hogy az egészség és kezelésére sokféle orvosi betegségek. A dietetikus diplomás segít az emberek módosulna az élelmiszer-bevitelt, és kínál gyakorlati tanácsokat, hogy étrendi változtatás.

Oktatási célok:

 • A végzős lesz képes megismerni és megérteni az alapokat és elveket az élelmezésre, élelmiszer és a kapcsolat az élelmiszer az emberi egészségre.
 • A végzős lesz képes kommunikálni és együttműködni másokkal, és tanácsot, útmutatást, és az ismeretek átadása.
 • A végzős lesz képes bizonyítani szakmai és etikai felelősség és értékeli az egészségügyi kockázatot eredő gondatlanság ezen a területen.
 • A végzős megjeleníti a szükséges értékek a modern egészségügyi ellátás, beleértve az együttérzés, a kedvesség, az empátia, valamint tiszteletben tartja a betegek személyiségi jogait, méltóságát és egyediségét

AHOL AZ Diplomások várható, hogy munka:

 • Egészségügyi Minisztérium
 • Oktatási Minisztérium.
 • Kormányzati és magánkórházak
 • Táplálkozási központok.
 • Táplálkozás-egészségügyi intézmények (ápolási otthonok).
 • Kutatóközpontok szakosodott a táplálkozás és diéta terápia.
 • Sport intézmények, mint a sport táplálkozási szakember.
 • Szabványoknak és szabályozó testületeknek.
Utoljára frissítve márc. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

Palestine Polytechnic University (PPU) has witnessed quantum leaps in a short three-decade time during which it had been developed from a community college with few scattered buildings and limited pro ... Tovább

Palestine Polytechnic University (PPU) has witnessed quantum leaps in a short three-decade time during which it had been developed from a community college with few scattered buildings and limited programs to a full entrepreneur University with several colleges offering graduate and undergraduate programs. The University’s diversified academic programs were not only tailored responding to the community needs, but they have also been developed qualitatively to compete in national and regional dimensions. Development on the level of research and community services provided have also been witnessing major leaps in the establishment of several multi-disciplinary centers of excellences that possess quality-certified laboratories and facilities that are capable of providing professional standardized testing and consultancies to various national development sectors. Kevesebb