HEALTHCARESTUDIES.HU

A Legjobb Egészségügyi Tanulmányok az Amerikai Egyesült Államokban 2019

Tanfolyamok kínálnak különböző kategóriákban. Néhány népszerű érdeklődési területet a nyelvi, a légi közlekedés, gazdaság, üzleti tanulmányok, menedzsment, művészeti, mérnöki, és a felvételi tesztek előkészítése. Ezek az osztályok segíthet növelni szakismereteket, vagy vezetni egy új karrier vagy hobbi.

Oktatás az Egyesült Államokban elsősorban biztosított az állami szektor, a kontroll és a finanszírozás felől három szintje van: az állami, a helyi és a szövetségi, ebben a sorrendben.A közös követelmények tanulni egy magasabb iskolai végzettség az Egyesült Államokban is a felvételi esszé (más néven a nyilatkozat célja vagy személyes adatok) átirata nyilvántartások, ajánlás / referencia levél, nyelvi tesztek

Tanfolyamok az Amerikai Egyesült Államokban

Találat Filter

Kurzus: Páciensgondozó Technikus Program (PCT)

Care Hope College
Campus Nappali 4 - 8 hónap Nyílt Beiratkozás Amerikai Egyesült Államok Boynton Beach

A program célja, hogy felkészítse a diákokat, hogy váljanak a betegellátó technikus (PCT) Florida államban. Az ápolói asszisztens program befejezésekor a diákok jogosultak a Florida State Board of Nursing alkalmazására a Certified Nursing Assistant (CNA) vizsgálat elvégzésére. A betegellátó technikusnak CNA-kká kell válnia, hogy PCT-ként gyakoroljon.

Berkeley Nemzetközi Tanulmányi Program (Health and Society Track)

University of California, Berkeley
Campus Nappali 1 - 2 félévek Január 2020 Amerikai Egyesült Államok Berkeley

Az egészséggel foglalkozó diákok izgatottak lesznek, hogy megtudják, hogy van egy új külföldi tanulmányi lehetőség a világhírű University of California, Berkeley , San Francisco közelében. A Berkeley Nemzetközi Tanulmányi Program (BISP) most kiválasztott hallgatói jelöléseket vesz fel Norvégiában kiválasztott egyetemeken, hogy részt vegyen az UC Berkeley-nél egy vagy két félévre a 2018 őszén és 2019 tavaszán.

Pre-Med és a kultúrális merítés nyári programja, 2020. augusztus 2. - augusztus 15.

American College of Acupuncture & Oriental Medicine
Campus Nappali 14 napok Kérj Információt Amerikai Egyesült Államok Houston

A résztvevők forgatják és figyelik az akupunktúrás kezeléseket az American College of Acupuncture

Fejlett sürgősségi orvosi technikus tanfolyam

North Iowa Area Community College
Campus Nappali 113 órák Szeptember 2019 Amerikai Egyesült Államok Mason City

Az Advanced Emergency Medical Technician (AEMT) természetesen kiterjed a tudás és készségek egy EMT.

Intenzív egészségügyi tudós - nyári tanfolyam

COPE Health Scholars
Campus Nappali 8 hetek Nyílt Beiratkozás Amerikai Egyesült Államok Los Angeles

Az Intensive Health Scholar program tökéletes azoknak az egyéneknek, akik egy klinikai környezetben elsajátított tapasztalatot szereznek, valamint az egészségügyi menedzsment interakcióit és tapasztalatait

Képzés neonatalógiai

Unitelma Sapienza
On-line Nappali Részidős oktatás 12 hónap Nyílt Beiratkozás Olaszország Rome Spanyolország Spain Online Mexikó Mexico Online Ausztrália Australia Online Amerikai Egyesült Államok USA Online Kanada Canada Online + 11 további

Ebben természetesen az orvosok és nővérek szert átfogó ismeretekkel betegségek koraszülött és újszülött beleértve a mögöttes fiziológia és a menedzsment. Azt is szert klinikai kompetencia akut újraélesztés és az összes szükséges eljárások az újszülött intenzív osztályon.

Master of Science in klinikai rehabilitációs és mentális egészségügyi tanácsadás - online

Thomas University
On-line Részidős oktatás Szeptember 2019 Amerikai Egyesült Államok Thomasville

A misszió a doktori program Klinikai Rehabilitációs és Mentálhigiénés Tanácsadás hogy hozzon létre egy dinamikus tanulási környezet, amely megelőlegezi a szellemi és személyes fejlesztési célok diákjaink dolgozni szakemberek a rehabilitációs tanácsadás. Ez egyben azt is készül minden diák, hogy adja át a nemzeti Certified Rehabilitációs tanácsadó (CRC) vizsga, valamint lehet tudományosan elkészített válni Licensed Associate szakmai tanácsadók.

Nyári pszichológia és társadalmi magatartás tanfolyam Kaliforniában

University of California, Irvine - Summer Session
Campus Nappali 6 - 12 hetek Kérj Információt Amerikai Egyesült Államok Irvine

Tanuljon külföldön Dél-Kaliforniában, ezen a nyáron, pár percre a gyönyörű Orange megye strandjaitól!

Sugárkezelés

Hillsborough Community College
Campus Nappali 2 év Szeptember 2019 Amerikai Egyesült Államok Tampa

A misszió a Radiation Therapy Program célja, hogy előkészítse és képessé diplomások erős tudományos, klinikai és szakmai alapot, hogy megfeleljen az igényeinek a betegek és a közösség, mint egy belépő szintű sugárzás terapeuta.

A közegészségügyi nemzetközi év

The University of Alabama at Birmingham
Campus Nappali 1 - 3 félévek Január 2020 Amerikai Egyesült Államok Birmingham

A Közegészségügyi Nemzetközi Év első felkészíti Önt arra, hogy The University of Alabama at Birmingham főiskolai programjának következő félévére lépjen be. Miután sikeresen kitöltötte a Pathway programot, garantáltan adja meg a következő tanulmányi félévét. Ezt az INTO programból az egyetemre való áttérést progressziónak nevezik.

Graduate Pathway az egészségügyi rendszerek menedzsmentje

George Mason University
Campus Nappali 1 - 2 félévek Január 2020 Amerikai Egyesült Államok Fairfax

Azok a hallgatók, akik sikeresen befejezik az INTO Mason Graduate Pathway programot az Egészségügyi Rendszerek Menedzsmentben, biztosíthatók egy progresszív Mason diplomás programnak, további szükséges pályázati anyagok benyújtásával. Az INTO Mason Pathway program sikeres elvégzésével és az egyetemi követelményeknek való megfelelés érdekében a George Mason University elvégezheti a második félév végzős tanulmányait. Ezt az átállást az INTO Mason Pathway programból egy egyetemi programba "progressziónak" nevezik.

Klinikai kutatómunkatárs képzés

CCRP Course
On-line Részidős oktatás 4 hetek Nyílt Beiratkozás Amerikai Egyesült Államok Norwood

A kurzus 110 modulra vonatkozik, amelyeket a CRA-nak ismernie kell, mint a hátuk. A célok alapján az óránkénti órajappáztatási ütemtervet állítunk össze az egyes modulok befejezéséhez. Az egyes modulok befejezése után kapsz egy-egy tanórát az elismert Senior CRA vezető Dr.Kamal-tól. A tanfolyam több mint 80 tankönyvben és irodalomban utal a CRA képzésben annak érdekében, hogy biztosítsa az olyan információkat, amelyeket még a jövőbeli kollégáid és a munkáltatók is nem ismerhetnek. Ez minden interjú után tartós benyomást kelt. A hallgatók többsége megkapja az interjúkéréseket, csak egy hónapra a tanfolyamra; egy másik ok, amiért a modulok önállóak.

Persze az autizmusban: az azonnali megismerés javulása

Of Course Learning
On-line Részidős oktatás Nyílt Beiratkozás Amerikai Egyesült Államok USA Online Egyesült Királyság UK Online + 1 további

Vegyük a javítása a gyermek állapota a saját kezében megvásárlásával ezt az utat ma. Ez természetesen egy fantasztikus eszköz a szülők, akik szembesülnek azzal a ténnyel, diagnózisának autisztikus spektrum zavar. Megbeszéljük okainak autizmus, beleértve a genetikai szereplők, plusz mi súlyosbítja a tüneteket a születés után. Szó lesz a különleges táplálkozási megközelítés, amely szükséges ahhoz, hogy az agy ...

Egészségügyi ellátás

Provo College
Campus Nappali 12 - 24 hónap Szeptember 2019 Amerikai Egyesült Államok Provo

Ön egy türelmes és gondoskodó ember, akit érdekel a gyorsan növekvő az egészségügy területén? Programjaink tanítani a legkülönbözőbb kereslet-egészségügyi ismeretek, mint a szoptatós alapjait, orvosi és fogorvosi kezelés, fizikai rehabilitáció, a farmakológia, a betegellátás és szájápolási eljárások ...

Biomedical Summer Camps

Rosetta Institute of Biomedical Research - Summer Camps & Workshops
Campus Nappali Szeptember 2019 Amerikai Egyesült Államok San Jose

Speciális órákat biztosítunk a magasan érett középiskolás diákoknak, akik orvosi vagy kapcsolódó területeken kívánnak karriert folytatni, mint például az orvosbiológiai kutatás, a gyógyszerfejlesztés, a gyógyszertár vagy az ápolás. Számos laboratóriumot kínálunk: a rák molekuláris biológiája, a molekuláris neurológia, a molekuláris immunológia, a fejlıdés és öregedés molekuláris biológiája, az orvosi és a transzlációs bioinformatika és az orvosbiológiai kutatások.