HEALTHCARESTUDIES.HU

A Legjobb Tanfolyamok in Los Angeles az Amerikai Egyesült Államokban 2019

A diákok közül választhat az egyes kurzusok szerint az érdekeiket. A diákok is felépíteni egy sor osztályok oly módon, hogy esetleg egyes célok, például javítja szakismereteket, folytatva az új karrier vagy megszerzése bizonyítványok vagy fok.

Az Egyesült Államok nagy ország, Észak-Amerikában, gyakran nevezik a "USA ", az "amerikai ", az "Egyesült Államok ", "America ", vagy egyszerűen csak "a tagállamok ". Amerikai főiskolák által finanszírozott "tandíjat " terhelik a tanuló, ami gyakran igen drága, nagyon gyakran eléri a több tízezer dollárt évente.

Amellett, hogy otthon, a legendás Hollywood, Los Angeles a második legnagyobb város az Egyesült Államokban, és a legnagyobb a Kalifornia állam. Ez adott otthont az olimpiai játékok előtt kétszer, és van osztva 80 kerületek és városrészek. A város ad otthont három állami egyetem és számos más intézmény.

Egészségügyi Tanulmányok in Los Angeles az Amerikai Egyesült Államokban

Találat Filter

Masszázs terápiás kurzus

ATI College
Campus Nappali Részidős oktatás 10 hónap Kérj Információt Amerikai Egyesült Államok Norwalk Los Angeles + 2 további

A masszázs terápiás program felkészíti a diákokat a belépő szintű masszázsterápiás pozíciókra, hogy segítséget nyújtsanak az egészségügynek és a jólétnek az ügyfeleknek a kézi technikák alkalmazásával a bőr, az izmok és a kötőszövetek manipulálására. A program az anatómiai utasításokat tartalmazza

Echocardiography tanfolyam

ATI College
Campus Nappali Részidős oktatás 18 - 27 hónap Kérj Információt Amerikai Egyesült Államok Norwalk Los Angeles + 2 további

Az echokardiográfiai szakember a diagnosztikai orvosi ultrahang területén specializált koncentráció. Az Echo Technologist megismerteti a szív és a környező struktúrák diagnosztikus minőségi képeinek megszerzését és értelmezését, értékeli a szív anatómia, a kamra méretét és a teljes szívműködést. A program koordinálja az akadémiai tanulmányt klinikai laboratóriumi tapasztalattal egy kórházban vagy klinikán.

Ultrahangtechnikai tanfolyam

ATI College
Campus Nappali Részidős oktatás 18 - 27 hónap Kérj Információt Amerikai Egyesült Államok Norwalk Los Angeles + 2 további

Az ultrahangtechnikus program célja, hogy a hallgatókat szakmai szonográfusává tegye az orvosi területen, hogy elérje az interperszonális készségeket a páciensek és orvosi igazgatások kölcsönhatásában, a hanghullámok felhasználásával az emberi test képének előállításához, a vizsgálati eljárás során hogy javítsa a megfelelő betegellátást, biztosítva legyen a hallgatóknak, hogy képesek legyenek magas színvonalú képet feldolgozni, optimális információkkal a diagnózis folyamatára, valamint megértésre, orvosi képességekre és problémamegoldó készségekre, hogy az ultrahangos foglalkozásban dolgozhassanak.

engedéllyel szakképzés nővér

Hamilton College
Campus Nappali 12 hónap Szeptember 2019 Amerikai Egyesült Államok Los Angeles

Végén a program, a diplomás lesz képes megfelelni az oktatás követelményeinek California Board Szakmai Ápolás és oktatási szempontból is kész arra, hogy vállalja a szerepét, egy kezdődő szakmai Nurse klinikai körülmények között, és támogatható, hogy a NCLEX- PN vizsga.

Masszázs terápiás segédeszköz

Hamilton College
Campus Nappali 10 hónap Szeptember 2019 Amerikai Egyesült Államok Los Angeles

A diákok mélyrehatóan megtanulják a masszázs és a karosszéria gyakorlati alkalmazását. Ez a tanfolyam magában foglalja az Externship-ot. Foglalkoztatási kilátások: Masszázs terapeuta, Chiropractor Asszisztens, Rekreációs terapeuta, Akupunktúrás asszisztens, Egészség / Fitness asszisztens, stb.

Medical Assistant Course

Hamilton College
Campus Nappali 10 hónap Szeptember 2019 Amerikai Egyesült Államok Los Angeles

Nemzetközi egészségügyi tudós

COPE Health Scholars
Campus Nappali 3 - 15 hónap Nyílt Beiratkozás Amerikai Egyesült Államok Los Angeles

Nemzetközi Egészségügyi Scholar programunk testre szabott, hogy illeszkedjen az egyes hallgatói csoportok tanulási céljaihoz és céljaihoz.

Junior Health Scholar

COPE Health Scholars
Campus Nappali 3 - 9 hónap Nyílt Beiratkozás Amerikai Egyesült Államok Los Angeles

A Junior Health Scholar program lehetővé teszi a 16-18 éves korú középiskolás diákok számára, hogy egy jelenlegi egészségügyi tudós árnyékát képezzék.

Pre-Med Scholar tanfolyam

COPE Health Scholars
Campus Nappali 8 hetek Nyílt Beiratkozás Amerikai Egyesült Államok Los Angeles

A Pre-Med Scholar program a legátfogóbb előkészület az orvosi iskolák felvételére. Nyáron nyolc (8) hét alatt,

Intenzív egészségügyi tudós - nyári tanfolyam

COPE Health Scholars
Campus Nappali 8 hetek Nyílt Beiratkozás Amerikai Egyesült Államok Los Angeles

Az Intensive Health Scholar program tökéletes azoknak az egyéneknek, akik egy klinikai környezetben elsajátított tapasztalatot szereznek, valamint az egészségügyi menedzsment interakcióit és tapasztalatait

Egészségügyi Scholar tanfolyam

COPE Health Scholars
Campus Nappali 3 - 15 hónap Nyílt Beiratkozás Amerikai Egyesült Államok Los Angeles

Fontolgatja az egészségügyi ellátás karrierjét? Egyik programunkhoz is csatlakozhat, hogy feltárja, hogy az egészségügyi ellátás megfelelő karrier az Ön számára. Nem "egészség előtti" fő? Nem probléma. Minden nagy diák alkalmazható. Már végzett? Nem probléma. A diplomások és a "gap year" diákok is szívesen látnak.