close

Szűrők

Lásd a találatokat

3 Távoktatás Tanfolyam Nézd meg az Amerikai Egyesült Jaén Spanyolország

A diákok közül választhat az egyes kurzusok szerint az érdekeiket. A diákok is felépíteni egy sor osztályok oly módon, hogy esetleg egyes célok, például javítja szakismereteket, folytatva az új karrier vagy megszerzése bizonyítványok vagy fok.Távoktatás vagy távoktatás egyik módja nyilvánított nevelés és oktatás, gyakran egyéni alapon, hogy a diákok, akik nem fizikai… Tovább

A diákok közül választhat az egyes kurzusok szerint az érdekeiket. A diákok is felépíteni egy sor osztályok oly módon, hogy esetleg egyes célok, például javítja szakismereteket, folytatva az új karrier vagy megszerzése bizonyítványok vagy fok.

Távoktatás vagy távoktatás egyik módja nyilvánított nevelés és oktatás, gyakran egyéni alapon, hogy a diákok, akik nem fizikailag jelen az egyetemen.

Spanyolország (spanyol: España) egy sokszínű ország megosztása az Ibériai-félszigeten és Portugália nyugati végén a Földközi-tenger. Spanyolország tekinthető egzotikus ország Európában, köszönhetően a barátságos lakói és nyugodt életmód. A szokásos időtartama az egyetemi kurzusok Spanyolországban 4 év, kivéve az orvosi és a kettős oklevelek, amelyek 6. Madrid és a Barcelona jól ismert városok világon a konyha, pezsgő éjszakai élet, és a világhírű folklór és ünnepségek.

Jaén városlakók mindig erős tekintetében kultúrájukat. Az emberek több mint 100.000 számít. Azt tudják, hogy a világ, mint a város az olívaolaj. A város ad otthont a University of Jaén.

Lépj kapcsolatba az Intézményekkel Távoktatás Tanfolyamok az Amerikai Egyesült Jaén Spanyolországban 2021

Kevesebb
format_list_bulleted Szűrők
Rendezés :
  • Népszerű Legfrissebb Cím
  • Népszerű
  • Legfrissebb
  • Cím
Formación Alcalá
Jaén, Spanyolország

Óraszámot és a hitelek: 500 óra és 20 ECTS kreditet

Óraszámot és a hitelek: 500 óra és 20 ECTS kreditet -
Tanfolyamok
Részidős
Spanyol
On-line
 
Formación Alcalá
Jaén, Spanyolország

Óraszámot és a hitelek: 500 óra és 20 ECTS kreditet.

Óraszámot és a hitelek: 500 óra és 20 ECTS kreditet. -
Tanfolyamok
Részidős
3 - 7 hónap
Spanyol
On-line
 
Formación Alcalá
Jaén, Spanyolország

Óraszámot és a hitelek: 525 óra és 21 ECTS kreditet

Óraszámot és a hitelek: 525 óra és 21 ECTS kreditet -
Tanfolyamok
Részidős
3 - 7 hónap
Spanyol
On-line