HEALTHCARESTUDIES.HU

A Legjobb Távoktatás Orvosbiológiai tanulmányok Egészségügyi Tanulmányok 2020 Nyugat-Európa

Tanfolyamok egyénileg kínálnak osztályok, így a felsőoktatási lehetőségek a különböző területeken a tanulmány. Azáltal, hogy egy sor osztályok összpontosított egy kategóriában, a diákok is folytatja a bizonyítvány vagy oklevél érdeklődési területük.

A biomedikai tudomány egyik legfontosabb kutatási területe a fertőző betegségek és biológiai kiváltó ok tanulmányozása. Amint ismeretes egy betegség oka, a hatásainak megakadályozására vagy csökkentésére irányuló kutatás potenciálisan sok életet megmenthet.

Távoktatás vagy távoktatás egyik módja nyilvánított nevelés és oktatás, gyakran egyéni alapon, hogy a diákok, akik nem fizikailag jelen az egyetemen.

Több mint négyezer felsőoktatási szervezetek Európában, a vezető kutatóintézetek a kis, tanítás-központú egyetemek. Európa önmagában nem annyira más, mint más kontinenseken, elérve a sarkkörtől az Afrika partjainál.

Távoktatás Orvosbiológiai tanulmányok Tanfolyam Nyugat-Európa

4 Találatok Orvosbiológiai tanulmányok, Nyugat-Európa , Távoktatás Filter

Course in Nanotechnology and Nanomedicine: Approaches for targeted drug delivery and advanced nanotherapeutics

E-Learning University of Athens
On-line 10 hetek Kérj Információt Görögország Athén

Klinikai képzési tudósok

Royal Veterinary College
Campus On-line Nappali 1 - 3 év Augusztus 2020 Egyesült Királyság London + 1 további

Az RVC klinikai képzési szakemberei fejlesztik a speciális szintű kutatási készségeket és a klinikai tapasztalatokat, amelyek ahhoz szükségesek, hogy a kiválasztott területen

Online tanfolyam: a globális egészség alapjai

Elevate Health
On-line Részidős oktatás 3 hetek Kérj Információt Hollandia Hollandia Online

Ez a kurzus bemutatja az egészséggel és az egészséggel kapcsolatos globális stratégiák alapelveit és hatályát, amelyek fontosak az egészség és a betegségek megértésében globális kontextusban. Az ezen interdiszciplináris kurzusban megvitatott témák a globális egészségirányításról és -politikáról, az egészségügyi rendszerek szerepére, az etikára és a kutatás és fejlesztés támogatására, a globalizáció és az innovációnak a globális egészségben bekövetkező hatására a legfontosabb egészségügyi eredményekre terjednek ki.

Persze: prognosztikai kutatás

Elevate Health
On-line Részidős oktatás 3 hetek Kérj Információt Hollandia Hollandia Online

Prognózis kulcsfogalom a betegellátásban. Annak ellenére azonban, prognosztikai kutatás egyre fontosabb a klinikai orvoslás, a hivatalos módszer mögött viszonylag fejletlenek. A cél ennek a képzésnek, hogy orvosolja ezt a kiegyensúlyozatlanságot.