Filter
Tanfolyamok
Görögország A tanulmányok típusa: Távoktatás Képzés Típusa: Minden

Távoktatás Orvosbiológiai tanulmányok Egészségügyi Tanulmányok Áttekintése Görögországban 2020

Tanfolyamok egyénileg kínálnak osztályok, így a felsőoktatási lehetőségek a különböző területeken a tanulmány. Azáltal, hogy egy sor osztályok összpontosított egy kategóriában, a diákok is folytatja a bizonyítvány vagy oklevél érdeklődési területük.

A biomedikai tudomány egyik legfontosabb kutatási területe a fertőző betegségek és biológiai kiváltó ok tanulmányozása. Amint ismeretes egy betegség oka, a hatásainak megakadályozására vagy csökkentésére irányuló kutatás potenciálisan sok életet megmenthet.

A távoktatás a módszer nyilvánított oktatás a diákok, akik nem fizikailag jelen az egyetemen. Több tanulmány is kimutatta, hogy a távoktatási programok is lehet hatékony és eredményes, mint a hagyományos tantermi programokat néha még jobb!

Görögország, hivatalosan a Görög Köztársaság, vagy Hellas ahogyan a régi idők, az ország Délkelet-Európában. Az 2011-es népszámlálás, Görögország 's népessége mintegy 11 millió.

Távoktatás Orvosbiológiai tanulmányok Tanfolyam Görögországban

Tovább Kevesebb

1 Találatok Orvosbiológiai tanulmányok, Görögország, Távoktatás

E-Learning University of Athens

... [+]

A kurzus könnyű és hatékony módot nyújt a gyógyászati ​​nanotechnológia kihívásainak és általános tendenciáinak, és új stratégiákat is felkutat a gyógyszerszedés korlátainak leküzdésére.

[-]
Görögország Athén
Kérj Információt
Angol
10 hetek
On-line
Bővebben magyarul