HEALTHCARESTUDIES.HU

A Legjobb Tanfolyamok 2019 Nyugat-Európa

A diákok közül választhat az egyes kurzusok szerint az érdekeiket. A diákok is felépíteni egy sor osztályok oly módon, hogy esetleg egyes célok, például javítja szakismereteket, folytatva az új karrier vagy megszerzése bizonyítványok vagy fok.

Európában a hatodik legnagyobb kontinens, és magában 47 országban és válogatott függőségek, szigetek és területek. Ez által határolt a Földközi-tenger déli, Ázsiában a keleti és az Atlanti-óceán a nyugati.

Lépj kapcsolatba az Egyetemekkel kapcsán Egészségügyi Egészségügyi Tanulmányok Nyugat-Európa 2019

Találat Filter

Pre Egyetemi Nyári Iskola Orvostudomány

University of Exeter International Summer School
Campus Nappali 14 napok Kérj Információt Egyesült Királyság Exeter

Ez a program a 15 és 18 év közötti diákok számára készült, akik érdeklődnek az egészségügyi ellátással kapcsolatos jövőbeli karriertől, a doktortól a tudósig. Az a négy terület, amelyet a kurzusnak szándékozik kezelni, az Egyesült Királyságban és nemzetközi szinten egyaránt nyújt betekintést az egészségügyi ellátás karrierjébe; az egészségügyi ellátás nyújtásával kapcsolatos különböző tanulmányterületek feltárása; az orvostudomány és az egészségügy alapjainak megismerése és a modern egészségügyi ellátás kihívásai; felkészülés az életre, mint diák a magasan értékelt Russel Group Egyetemen és máshol.

Osteopátia alatti egyetemi Pathway

The College, Swansea University
Campus Nappali 2 félévek Szeptember 2019 Egyesült Királyság Swansea

Ez az Osteopathia előrehaladott kezdeti fokozata. A sikeresen befejeződő hallgatók mesterképzésben részesülnek, amely megadja a regisztrált oszteopáttá váláshoz szükséges készségeket és kompetenciákat; az önbizalom fejlesztése és a tudás gyakorlása biztonságos környezetben; a bizonyítékokon alapuló gyakorlat, a személyes és szakmai fejlődés előmozdítása

Hessen Nemzetközi Nyári Egyetem - Innováció és szabályozás Pharma-ban

Justus-Liebig-Universität Gießen
Campus Nappali 4 hetek Kérj Információt Németország Giessen

Programunk tudományos részének célja, hogy a Pharma és a MedTech innovációs és szabályozási területein résztvevőket oktasson. Interdiszciplináris irányultsága miatt (pharma / economics / MedTech / Law minden héten) a program az egyetemi és a posztgraduális hallgatókat, valamint a fiatal szakembereket érinti, akik valamilyen előismerettel rendelkeznek, pl. hasonló. A program akadémiai részén kívül két háromnapos kirándulás Berlinbe és Brüsszelbe és két napos kirándulás a vezető gyógyszergyártókba gyakorlati elemet ad az osztályban tanult tartalomhoz.

Hollandia persze a trópusi orvostudomány és a higiénia (NTC)

Royal Tropical Institute (KIT)
Campus Nappali 3 hónap Szeptember 2019 Hollandia Amsterdam

Hollandia kurzus Tropical Medicine és higiéniai vagy Nederlandse Tropen cursus (NTC) biztosítja alapvető felkészülés orvosok, ápolók, szülésznők és egyéb egészségügyi szakemberek, akik kívánnak dolgozni az alacsony és közepes jövedelmű országokban, illetve társadalomban.

Orvoslás és a tudomány (előkészítő tanfolyamok az egyetemi tanulmány)

Charles University The Institute for Language and Preparatory Studies
Campus Nappali 1 év Kérj Információt Csehország Prague

Előkészítő tanfolyamok a tanulmány a Medicine and Science kerül sor a központ Mariánské Lázně. A hallgatók tanulmányozzák a cseh nyelvet intenzíven, az előtt, hogy a specializált tudás lesz szükség

Gyógyszer

Cambridge Immerse
Campus Nappali 2 hetek Kérj Információt Egyesült Királyság Cambridge London + 1 további

A bemerítés egy díjnyertes szolgáltató a két hetes lakóhelyi oktatási tapasztalatoknak, sokrétű és gazdag tantervvel, amelyet a világ vezető egyetemek szakértői oktatói terveztek és tanítanak.

Nyári Iskola Muscle School: az izomzatot az egészség és a betegség területén

University of Pisa Summer & Winter Schools
Campus Nappali 11 napok Kérj Információt Olaszország Lucca

A kurzus rámutat a legfrissebb kutatásokra és a klinikailag alkalmazott kérdésekre az izomterápia szerepéről mind az egészséges egyénekre, mind a különböző primer vagy másodlagos neuromuscularis rendellenességek által érintett betegekre vonatkozóan.

Tavaszi félévben táplálkozástudomány

UniLaSalle
Campus Nappali 5 hónap Kérj Információt Franciaország Beauvais Mont-Saint-Aignan Paris + 2 további

A tavaszi félévben a táplálkozástudomány megértéséről szól a bonyolult összefüggések között élelmiszer, étkezési szokások és az egészség az ember, mint a közegészségügyi kérdés. A tanterv magában foglalja az emberi fiziológia tanfolyamok, táplálkozás, táplálkozásgenomika és gyógyhatású összpontosítva a táplálkozás és az európai és a mediterrán egészségre.

A testkárosodás vizsgálatának szakértője

Instituto Europeo de Salud y Bienestar Social
On-line Nappali 12 hónap Szeptember 2019 Spanyolország Madrid

Határozza meg a testi sérülések értékelésére szolgáló protokollokat és módszereket; A testi károsodás értékelésének különböző patológiáiban a szakértői technika kifejlesztése; Készítsen véleményeket tudományos és technikai szakértelemmel

A munkahelyi ápolási posztgraduális képzés

Escola Superior de Enfermagem de Coimbra
Campus 1 félév Október 2019 Portugália Coimbra

A munka a legtöbb felnőtt számára fontos egyeztetett munkaidő. Ez egy életkörnyezet, amely több és összetett interakcióval áll a munkavállalóval, amely magában foglalja a környezeti és relációs dimenziókat. Ebben az összefüggésben a munka az egészség és az egyéni és kollektív fejlődés előmozdítója lehet, vagy éppen ellenkezőleg, a betegség és a társadalmi feszültségek és konfliktusok tényezője.

Természetesen a fertőzés, a neurobiológia és a genetika

Umeå University - Faculty of Science and Technology
Campus Nappali 19 hetek Kérj Információt Svédország Umeå Skellefteå + 1 további

A különálló kurzusok tartalmaz előadások, szemináriumok, gyakorlati laboratóriumi munka. Immunológiai kiterjed a szervezet és fejlesztése az immunrendszer, az aktiválás után stimuláció, a különböző effektor mechanizmusok a veleszületett

Online tanfolyam: a globális egészség alapjai

Elevate Health
On-line Részidős oktatás 3 hetek Október 2019 Hollandia Netherlands Online

Ez a kurzus bemutatja az egészséggel és az egészséggel kapcsolatos globális stratégiák alapelveit és hatályát, amelyek fontosak az egészség és a betegségek megértésében globális kontextusban. Az ezen interdiszciplináris kurzusban megvitatott témák a globális egészségirányításról és -politikáról, az egészségügyi rendszerek szerepére, az etikára és a kutatás és fejlesztés támogatására, a globalizáció és az innovációnak a globális egészségben bekövetkező hatására a legfontosabb egészségügyi eredményekre terjednek ki.

Master Herbalist - CPD kurzus

International Open Academy
On-line Nappali Részidős oktatás 60 napok Nyílt Beiratkozás Egyesült Királyság London + 1 további

Az emberek mentális és fizikai betegségeket kezelnek gyógynövényekkel évezredek óta. Mindegyik faluban saját Mester Herbalista, egy olyan szakember volt, aki a körülötte élő embereket a természeti világ ismereteivel és a növényekben megtalálható gyógyításokkal kezeli.

Képzés neonatalógiai

Unitelma Sapienza
On-line Nappali Részidős oktatás 12 hónap Nyílt Beiratkozás Olaszország Rome Spanyolország Spain Online Mexikó Mexico Online Ausztrália Australia Online Amerikai Egyesült Államok USA Online Kanada Canada Online + 11 további

Ebben természetesen az orvosok és nővérek szert átfogó ismeretekkel betegségek koraszülött és újszülött beleértve a mögöttes fiziológia és a menedzsment. Azt is szert klinikai kompetencia akut újraélesztés és az összes szükséges eljárások az újszülött intenzív osztályon.

Természetesen a masszázs

International Career Institute
On-line Nappali Részidős oktatás Nyílt Beiratkozás Egyesült Királyság London

A masszázs által elismert számos egyén és még az orvos rendkívül hatékony enyhítésére és kezelésére sokféle test fájdalmak és betegségek. Az ilyen elfogadás nem meglepő, hogy a masszázs iparág nőtt egy figyelemre méltó szintre. Csatlakozz a gyorsan növekvő iparág ma kitöltésével masszázs tanfolyam ICI.