HEALTHCARESTUDIES.HU

A Legjobb Tanfolyamok Norvégiában 2019

Tanfolyamok egyénileg kínálnak osztályok, így a felsőoktatási lehetőségek a különböző területeken a tanulmány. Azáltal, hogy egy sor osztályok összpontosított egy kategóriában, a diákok is folytatja a bizonyítvány vagy oklevél érdeklődési területük.

Norvégia, hivatalosan a Norvég Királyság, a skandináv egységes alkotmányos monarchia, amelynek a területén áll a nyugati része a Skandináv-félsziget, Jan Mayen, az Északi-sark Svalbard szigetcsoport és a subantarctic Bouvet-sziget. Felsőoktatás Norvégia által kínált számos hét egyetem.

Egészségügyi Tanulmányok Norvégiában

Találat Filter

Kiropraktika - szakmai tanulmányok

Bjørknes College
Campus Nappali 5 év Augusztus 2019 Norvégia Oslo

Mint ismeretes, nincs kiropraktika oktatás Norvégiában és norvég diákok kell külföldre menni. Az új tanulmány kombinációja egyéves gyógyszer egyetemista Bjørknes College és négy év Murdoch Egyetem Perth.

Orvostudományi Oslo-Szlovákia

Bjørknes College
Campus Nappali 6 év Augusztus 2019 Norvégia Oslo

Az első évben, Oslo áll 6 tanfolyamok több mint két félév, összesen 60 kredit

Orvostudományi Oslo-magyarország

Bjørknes College
Campus Nappali 6 év Augusztus 2019 Norvégia Oslo

Bjørknes kínál együttműködésben Pécsi Orvostudományi Egyetem Magyarországon és Kar Matematikai és Természettudományi Egyetem Oslo (UIO), a gyógyszer az oktatás egy évvel Oslóban, és 5 évig a Pécsi Tudományegyetem Magyarországon.

Medicine Foundation

Bjørknes College
Campus 1 év Augusztus 2019 Norvégia Oslo

Orvosi Alapítvány független egyéves program, amely 60 kredit. A program biztosítja alapos bevezetés az orvostudomány. A program alkalmas a hallgatók, figyelembe véve az orvosi iskolában vagy más szakmai tanulmányok egészség és a komplementer medicina, mint az akupunktúra és a homeopátia. De a tanulmány is alkalmas azok számára, akik szeretnének dolgozni, az egészségügyi szektorban, és elérni a megfelelő szakértelem írni erre.