HEALTHCARESTUDIES.HU

A Legjobb Tanfolyamok az Egyesült Királyságban 2019

Tanfolyamok egyénileg kínálnak osztályok, így a felsőoktatási lehetőségek a különböző területeken a tanulmány. Azáltal, hogy egy sor osztályok összpontosított egy kategóriában, a diákok is folytatja a bizonyítvány vagy oklevél érdeklődési területük.

Oktatás az Egyesült Királyságban egy decentralizált kérdése minden országban, az Egyesült Királyságban, hogy külön rendszerek a különböző kormányok az Egyesült Királyság kormánya a felelős Angliában, és a skót kormány, a walesi kormány és az Észak-Írország ügyvezető felelős Scotland , Wales és Észak-Írország volt.

Egészségügyi Tanulmányok az Egyesült Királyságban

Találat Filter

Pre Egyetemi Nyári Iskola Orvostudomány

University of Exeter International Summer School
Campus Nappali 14 napok Kérj Információt Egyesült Királyság Exeter

Ez a program a 15 és 18 év közötti diákok számára készült, akik érdeklődnek az egészségügyi ellátással kapcsolatos jövőbeli karriertől, a doktortól a tudósig. Az a négy terület, amelyet a kurzusnak szándékozik kezelni, az Egyesült Királyságban és nemzetközi szinten egyaránt nyújt betekintést az egészségügyi ellátás karrierjébe; az egészségügyi ellátás nyújtásával kapcsolatos különböző tanulmányterületek feltárása; az orvostudomány és az egészségügy alapjainak megismerése és a modern egészségügyi ellátás kihívásai; felkészülés az életre, mint diák a magasan értékelt Russel Group Egyetemen és máshol.

Osteopátia alatti egyetemi Pathway

The College, Swansea University
Campus Nappali 2 félévek Szeptember 2019 Egyesült Királyság Swansea

Ez az Osteopathia előrehaladott kezdeti fokozata. A sikeresen befejeződő hallgatók mesterképzésben részesülnek, amely megadja a regisztrált oszteopáttá váláshoz szükséges készségeket és kompetenciákat; az önbizalom fejlesztése és a tudás gyakorlása biztonságos környezetben; a bizonyítékokon alapuló gyakorlat, a személyes és szakmai fejlődés előmozdítása

Gyógyszer

Cambridge Immerse
Campus Nappali 2 hetek Kérj Információt Egyesült Királyság Cambridge London + 1 további

A bemerítés egy díjnyertes szolgáltató a két hetes lakóhelyi oktatási tapasztalatoknak, sokrétű és gazdag tantervvel, amelyet a világ vezető egyetemek szakértői oktatói terveztek és tanítanak.

Master Herbalist - CPD kurzus

International Open Academy
On-line Nappali Részidős oktatás 60 napok Nyílt Beiratkozás Egyesült Királyság London + 1 további

Az emberek mentális és fizikai betegségeket kezelnek gyógynövényekkel évezredek óta. Mindegyik faluban saját Mester Herbalista, egy olyan szakember volt, aki a körülötte élő embereket a természeti világ ismereteivel és a növényekben megtalálható gyógyításokkal kezeli.

Természetesen a kisállat gondozás / állatorvos asszisztens

International Career Institute
On-line Nappali Részidős oktatás Nyílt Beiratkozás Egyesült Királyság London

A karrier az állat gondozás vagy kisállat gondozás ipar arra kéri azokat a veleszületett szeretetet háziállatok és az állatok általában. Ha imádja a szőrös és a ennivaló, és gondoskodik a vad, akkor lehet, hogy érdemes segítséget nyújtó állatorvosi orvosok.

Orvostudomány szakadék éves program

Oxford Royale Academy
Campus Nappali 10 - 10 hetek Kérj Információt Egyesült Királyság Yarnton

A Medicine Gap Year program biztosít leendő orvosi diákok és a szakemberek a lehetőséget, hogy fejlesszék tudományos megértése Medicine keresztül tandíj és irányított kutatás.

Tanfolyam: Anatómia és élettan (Online)

Gateway International College
On-line 30 órák Nyílt Beiratkozás Egyesült Királyság London

A tanfolyam minden olyan anatómia és élettan, amely a 2. szint és a 3. szintű nemzeti foglalkozási szabványok (NOS) számára szükséges a szépség, a körmök és a holisztikus terápiás kezelések számára.

Természetesen - angol ápolók

Crest Schools of English
Campus Nappali 2 hetek Nyílt Beiratkozás Egyesült Királyság Edgware

Az angol ápolók program ideális ápolók, akik szeretnének dolgozni az Egyesült Királyságban. Kínálunk nyelvi fejlődés, valamint a heti terminológia workshop

Persze a figyelem meditáció az aktív élet

Of Course Learning
On-line Részidős oktatás Nyílt Beiratkozás Egyesült Királyság UK Online Amerikai Egyesült Államok USA Online + 1 további

Megtanulják, hogyan kell használni meditáció kezelni a stresszt és a szorongást, hogy javítja a koncentráló és a fókusz, hogy segítsen növelni a teljesítményt és az általános jólét. A mai világban mindig a rohanás, de Dr. Candace Cheng, az alapító YOU Productions, megtanuljuk, hogyan kell tapasztalni, hogy a teljes éberség keresztül és a meditáció ...

Orvostudomány nyár folyamán

Summer Boarding Courses
Campus Nappali 2 - 6 hetek Kérj Információt Egyesült Királyság Oxford

A Medicine kurzus célja, hogy átfogó, interaktív tanfolyam az orvosok holnap.

London - Egészségügyi gyakorlat

IES Abroad
Campus Nappali 1 félév Kérj Információt Egyesült Királyság London

Ne csak tanulj meg egy osztályteremben az egészségügyi ellátásról - merüljön el az elmélet és a gyakorlat között az Egyesült Királyságban és Kingstonban, Jamaicában megnyilvánuló közegészségügyi kérdésekben, amelyek hatással vannak a helyi közösségekre, az országokra és a globális népességre.

Physiotherapy Foundation Programme

ONCAMPUS
Campus Nappali 1 év Kérj Információt Egyesült Királyság Cambridge

Az FDA egészségügyi és szociális ellátás - egészségügyi és szociális ellátás tanulmányok

Somerset College
Campus Nappali 2 év Kérj Információt Egyesült Királyság Taunton

Fejleszteni kell a készségek és ismeretek a szociális ellátás révén keveréke munka-alapú tanulás és a tantermi oktatást, a népszerű alapítvány diploma Egészségügyi és Szociális.

Hozzáférést biztosít a 3. radiográfiai szintre

Kensington and Chelsea College
Campus Részidős oktatás 34 hetek Kérj Információt Egyesült Királyság London

Ott sokkal több Radiography, mint hogy az X-sugarak, akkor választhat, hogy szakosodott diagnosztikai vagy terápiás röntgen. Mi valaha útvonal választja meg lesz belépő egy hálás és változatos szakmát.

Nemzetközi alapítványi kurzus a gyógyszertárban

INTO Manchester in partnership with The University of Manchester
Campus Nappali 9 hónap Kérj Információt Egyesült Királyság Manchester

Készüljön fel a Manchester Egyetem gyógyszertári diplomájára az INTO Manchester Nemzetközi Alapítvány kurzusán a Manchester Egyetemmel együttműködésben.