HEALTHCARESTUDIES.HU

A Legjobb Egészségügyi Tanulmányok az Amerikai Egyesült England az Egyesült Királyságban 2019

Tanfolyamok kínálnak különböző kategóriákban. Néhány népszerű érdeklődési területet a nyelvi, a légi közlekedés, gazdaság, üzleti tanulmányok, menedzsment, művészeti, mérnöki, és a felvételi tesztek előkészítése. Ezek az osztályok segíthet növelni szakismereteket, vagy vezetni egy új karrier vagy hobbi.

Az Egyesült Királyság a Nagy-Britannia és Észak-Írország, közismert nevén az Egyesült Királyság és Nagy-Britannia, egy szuverén állam helyezkedik el észak-nyugati partján kontinentális Európában.A két legismertebb (és legrégebbi) egyetemek Oxford és Cambridge (gyakran nevezik Oxbridge sok britek) Anglia is számos más világszínvonalú intézmények, köztük több London (nevezetesen Imperial College, a London School of Economics, University College London és a King 's College London minden része Londoni Egyetem)

Egészségügyi Tanulmányok az Amerikai Egyesült England az Egyesült Királyságban

Találat Filter

Pre Egyetemi Nyári Iskola Orvostudomány

University of Exeter International Summer School
Campus Nappali 14 napok Kérj Információt Egyesült Királyság Exeter

Ez a program a 15 és 18 év közötti diákok számára készült, akik érdeklődnek az egészségügyi ellátással kapcsolatos jövőbeli karriertől, a doktortól a tudósig. Az a négy terület, amelyet a kurzusnak szándékozik kezelni, az Egyesült Királyságban és nemzetközi szinten egyaránt nyújt betekintést az egészségügyi ellátás karrierjébe; az egészségügyi ellátás nyújtásával kapcsolatos különböző tanulmányterületek feltárása; az orvostudomány és az egészségügy alapjainak megismerése és a modern egészségügyi ellátás kihívásai; felkészülés az életre, mint diák a magasan értékelt Russel Group Egyetemen és máshol.

Nyári kurzus: az élelmiszerbiztonság globális kihívásai

SOAS Summer School
Campus Nappali 3 hetek Július 2019 Egyesült Királyság London

Ez a kurzus olyan hallgatók és szakemberek számára készült, akik érdeklődnek az alacsony és közepes jövedelmű országokban az élelmiszer-, táplálkozási és egészségügyi ismeretek megszerzése iránt. A kurzus elméleti szempontokat és esettanulmányokat és módszereket kínál az LMIC-k élelmiszer-rendszereinek, alultápláltságának és egészségének összetett aspektusainak megközelítéséhez.

London - Egészségügyi gyakorlat

IES Abroad
Campus Nappali 1 félév Kérj Információt Egyesült Királyság London

Ne csak tanulj meg egy osztályteremben az egészségügyi ellátásról - merüljön el az elmélet és a gyakorlat között az Egyesült Királyságban és Kingstonban, Jamaicában megnyilvánuló közegészségügyi kérdésekben, amelyek hatással vannak a helyi közösségekre, az országokra és a globális népességre.

A Crystal Healing kurzus - CPD

International Open Academy
On-line Nappali Részidős oktatás 60 napok Nyílt Beiratkozás Egyesült Királyság London + 1 további

A holisztikus orvostudományban érdekel? Kíváncsi vagy a természetes és alternatív gyógyítási módszerekre? Szeretné, ha többet tudna a kristálygyógyításról, hogy elkezdhesse saját gyakorlatát? Akkor ez a tanfolyam az Ön számára!

Természetesen gyógyszerész asszisztens

International Career Institute
On-line Nappali Részidős oktatás Nyílt Beiratkozás Egyesült Királyság London

Ha Ön motivált személy, aki hisz a kemény munka, kiváló szervezési készség, és valóban érdekli az ügyfelek számára, majd a karrier, mint patikussegédként lehet az Ön számára!

Orvostudomány nyár folyamán

Summer Boarding Courses
Campus Nappali 2 - 6 hetek Kérj Információt Egyesült Királyság Oxford

A Medicine kurzus célja, hogy átfogó, interaktív tanfolyam az orvosok holnap.

Gyógyszer

Cambridge Immerse
Campus Nappali 2 hetek Július 2019 Egyesült Királyság Cambridge London + 1 további

A bemerítés egy díjnyertes szolgáltató a két hetes lakóhelyi oktatási tapasztalatoknak, sokrétű és gazdag tantervvel, amelyet a világ vezető egyetemek szakértői oktatói terveztek és tanítanak.

Tanfolyam: Anatómia és élettan (Online)

Gateway International College
On-line 30 órák Nyílt Beiratkozás Egyesült Királyság London

A tanfolyam minden olyan anatómia és élettan, amely a 2. szint és a 3. szintű nemzeti foglalkozási szabványok (NOS) számára szükséges a szépség, a körmök és a holisztikus terápiás kezelések számára.

Fdsc állatorvosi ápolói diplomát

Sparsholt College Hampshire
Campus Nappali 3 év Kérj Információt Egyesült Királyság Sparsholt

A cél a végzettség, hogy bele a tanulmány a Veterinary Nursing Foundation Degree a RCVS (Royal College of Állatorvosi) Állatorvosi Nursing képesítést. FdSc Állatorvosi Nursing Science felajánlott egy 3 éves nappali tagozatos programot magában foglaló RCVS Állatorvosi Nursing Foglalkozási Szabványok ...

Klinikai képzési tudósok

Royal Veterinary College
Campus On-line Nappali 1 - 3 év Augusztus 2019 Egyesült Királyság London + 1 további

Az RVC klinikai képzési szakemberei fejlesztik a speciális szintű kutatási készségeket és a klinikai tapasztalatokat, amelyek ahhoz szükségesek, hogy a kiválasztott területen

Természetesen masszázs és pihenés a tanulási nehézségekkel küzdő hallgatók számára

Kensington and Chelsea College
Campus Részidős oktatás 30 hetek Kérj Információt Egyesült Királyság London

Ebben az osztályban, akkor tanulni néhány saját masszázs, valamint azt, hogyan kell adni és kapni rövid masszázs a kéz, láb, váll, a hát felső és a fej, a kikapcsolódás és szórakozás.

Physiotherapy Foundation Programme

ONCAMPUS
Campus Nappali 1 év Kérj Információt Egyesült Királyság Cambridge

Nemzetközi alapítványi kurzus a gyógyszertárban

INTO Manchester in partnership with The University of Manchester
Campus Nappali 9 hónap Kérj Információt Egyesült Királyság Manchester

Készüljön fel a Manchester Egyetem gyógyszertári diplomájára az INTO Manchester Nemzetközi Alapítvány kurzusán a Manchester Egyetemmel együttműködésben.

Természetesen - angol ápolók

Crest Schools of English
Campus Nappali 2 hetek Nyílt Beiratkozás Egyesült Királyság Edgware

Az angol ápolók program ideális ápolók, akik szeretnének dolgozni az Egyesült Királyságban. Kínálunk nyelvi fejlődés, valamint a heti terminológia workshop

Nyár folyamán - bevezetés a gyógyszert (a korosztály 13-15)

Oxford Royale Academy
Campus Nappali 2 hetek Kérj Információt Egyesült Királyság Oxford Yarnton + 1 további

Ez az új kéthetes kurzus bevezeti a diákok 13-15 éves izgalmas fegyelem of Medicine. Útmutatásával Oxford Royale Akadémia szakértő tanárok a résztvevők vegyenek részt az elméleti tanulmány az emberi anatómia és a kapcsolódó témák mellett interaktív készségek ülések hogy segítse azokat a kulcskompetenciákat, a további vizsgálatok, mint például a prezentációs és interperszonális készségek.