HEALTHCARESTUDIES.HU

A Legjobb Egészségügyi Tanulmányok Kanadában 2019

Tanfolyamok egyénileg kínálnak osztályok, így a felsőoktatási lehetőségek a különböző területeken a tanulmány. Azáltal, hogy egy sor osztályok összpontosított egy kategóriában, a diákok is folytatja a bizonyítvány vagy oklevél érdeklődési területük.

Ha arra gondolsz, hogy minden felsőoktatási rendszer, amely befolyásolja az életét pozitívan, miközben te a gyakorlati ismereteket és készségeket, majd a kanadai 's oktatási rendszer, amire szüksége van. Utazás Kanada az oktatás akkor tudja igazán értékelni a kreativitást és az innovációt az előadók ezen felsőoktatási intézményekben.

Tanfolyamok Kanadában

Találat Filter

Mccee

Focus Education Centre of Canada
Campus Nappali 6 hetek Szeptember 2019 Kanada Mississauga

Kanadai Orvosi Tanács értékelése (MCCEE)

Usmle 1. lépés

Focus Education Centre of Canada
Campus Nappali 6 hetek Szeptember 2019 Kanada Mississauga

Egyesült Államok Orvosi Engedélyezési Vizsgálat 1. lépés

Gyorsított masszázs terápia program

Canadian College Of Massage & Hydrotherapy
Campus Nappali 16 hónap Kérj Információt Kanada Toronto Cambridge Halifax Regional Municipality + 2 további

Ha egy leendő hallgató keres egy célszerűbb ütemtervet, és szeretné, hogy az MT Diploma Programot rövid időn belül lehessen választani, ez az opció lehet az Ön számára. A gyorsított program ugyanazt a magas színvonalú tantervet és kivételes oktatást kínálja rövidebb időkeretben a 21 hónapos programban kínált szünetek nélkül.

Orvosi rendelő asszisztense

triOS College
Campus Nappali 34 - 38 hetek Szeptember 2019 Kanada Mississauga Windsor Toronto Scarborough Oshawa London Kitchener Hamilton Brampton + 8 további

Mivel a siker a mai egészségügy világban attól függ, hogy jól képzett alkalmazottak, akik több feladatot, hogy megfeleljen a különböző kihívásokra, a triót Medical Office Segéd program úgy lett kialakítva, hogy a diákok az összes adminisztratív és a klinikai ismeretek és készségek szükségesek a foglalkoztatás egy orvosi Office Segéd.

Személyes támogató munkavállaló (psw) tanfolyam

Fleming College
Campus Nappali 2 félévek Kérj Információt Kanada Peterborough Lindsay Minden Cobourg + 3 további

A Personal Support Worker program megadja neked a képzés és a hitelesítő konkrét segítségnyújtás szolgáltatásokat magánszemélyeknek és családoknak szükségük van a segítségre. Ez megnyugtató, emberközpontú karrierjét.

Gyógyszerész technikus kurzus

Fleming College
Campus Nappali 4 félévek Kérj Információt Kanada Peterborough Lindsay Minden Cobourg + 3 további

Ennek gyógyszerész technikus, akkor lesz értékes és nélkülözhetetlen tagja Ontario egészségügyi csoport, dolgozó irányítása alatt és felügyelete a gyógyszerészek.

Egészségügyi információs menedzsment

Fleming College
Campus Nappali 2 év Kérj Információt Kanada Peterborough Lindsay Minden Cobourg + 3 további

A Fleming College Health Information Management (HIM) program egyike annak a három kanadai Health Information Management Association (Chima) elismert főiskolai programok rendelkezésre Ontario.

Természetes egészségügyi bizonyítvány

Pacific Rim College
Campus Nappali Részidős oktatás 2 év Szeptember 2019 Kanada Victoria + 1 további

A Natural Health Program egy 2 éves (4 féléves) program, amely a hallgatók áttekintést sok természeti egészségügyi tudományok. Az NHP lehet venni, mint egy független tanúsítvány

Képzés neonatalógiai

Unitelma Sapienza
On-line Nappali Részidős oktatás 12 hónap Nyílt Beiratkozás Olaszország Rome Spanyolország Spain Online Mexikó Mexico Online Ausztrália Australia Online Amerikai Egyesült Államok USA Online Kanada Canada Online + 11 további

Ebben természetesen az orvosok és nővérek szert átfogó ismeretekkel betegségek koraszülött és újszülött beleértve a mögöttes fiziológia és a menedzsment. Azt is szert klinikai kompetencia akut újraélesztés és az összes szükséges eljárások az újszülött intenzív osztályon.

Tanfolyam: Továbbfejlesztett ápolási gyakorlat - Geriatric

Gateway College
Campus Vegyes online és egyetemi Nappali 38 hetek Szeptember 2019 Kanada Vancouver + 1 további

Ez a program célja, hogy fokozza az idős felnőttekkel dolgozó tanulók ismereteit és készségeit, hogy hatékonyan megfeleljenek az idősödő népesség igényeinek. Ez a program az idősebb felnőttek fizikai, társadalmi, kognitív és spirituális igényeinek jobb megértésére és az öregedő népesség előtt álló kihívásokra összpontosít.

Tanfolyam: Egészségügyi asszisztens

Gateway College
Campus Vegyes online és egyetemi Nappali 24 - 34 hetek Szeptember 2019 Kanada Vancouver + 1 további

A program célja, hogy a tanulókat egészségügyi szakemberekké váljon. Elkötelezett és tapasztalt oktatóink minőségi oktatást biztosítanak a gyakorlati képzéssel, hogy felkészítsék a diákokat a valós világra. A diákok technikákat gyakorolnak a csuklós manökenekkel, kórházi ágyakkal, orvosi eszközökkel és felszerelésekkel felszerelt laboratóriumokban.