HEALTHCARESTUDIES.HU

A Legjobb Tanfolyamok az Amerikai Egyesült Ontario Kanadában 2019

Tanfolyamok egyénileg kínálnak osztályok, így a felsőoktatási lehetőségek a különböző területeken a tanulmány. Azáltal, hogy egy sor osztályok összpontosított egy kategóriában, a diákok is folytatja a bizonyítvány vagy oklevél érdeklődési területük.

Kanada a legjobb országot, hogy folytassa a felsőoktatásban, ha egy interaktív ember. Szinte minden etnikai csoport képviseli Kanadában így 'sa multikulturális társadalom. Nyelvi akadály nem kérdés, hogy a külföldi diákok Kanadában tartják a világ 's vezető nyelvi képzésben.

Tanfolyamok az Amerikai Egyesült Ontario Kanadában

Találat Filter

Mccee

Focus Education Centre of Canada
Campus Nappali 6 hetek Szeptember 2019 Kanada Mississauga

Kanadai Orvosi Tanács értékelése (MCCEE)

Usmle 1. lépés

Focus Education Centre of Canada
Campus Nappali 6 hetek Szeptember 2019 Kanada Mississauga

Egyesült Államok Orvosi Engedélyezési Vizsgálat 1. lépés

Gyorsított masszázs terápia program

Canadian College Of Massage & Hydrotherapy
Campus Nappali 16 hónap Kérj Információt Kanada Toronto Cambridge Halifax Regional Municipality + 2 további

Ha egy leendő hallgató keres egy célszerűbb ütemtervet, és szeretné, hogy az MT Diploma Programot rövid időn belül lehessen választani, ez az opció lehet az Ön számára. A gyorsított program ugyanazt a magas színvonalú tantervet és kivételes oktatást kínálja rövidebb időkeretben a 21 hónapos programban kínált szünetek nélkül.

Orvosi rendelő asszisztense

triOS College
Campus Nappali 34 - 38 hetek Szeptember 2019 Kanada Mississauga Windsor Toronto Scarborough Oshawa London Kitchener Hamilton Brampton + 8 további

Mivel a siker a mai egészségügy világban attól függ, hogy jól képzett alkalmazottak, akik több feladatot, hogy megfeleljen a különböző kihívásokra, a triót Medical Office Segéd program úgy lett kialakítva, hogy a diákok az összes adminisztratív és a klinikai ismeretek és készségek szükségesek a foglalkoztatás egy orvosi Office Segéd.

Személyes támogató munkavállaló (psw) tanfolyam

Fleming College
Campus Nappali 2 félévek Kérj Információt Kanada Peterborough Lindsay Minden Cobourg + 3 további

A Personal Support Worker program megadja neked a képzés és a hitelesítő konkrét segítségnyújtás szolgáltatásokat magánszemélyeknek és családoknak szükségük van a segítségre. Ez megnyugtató, emberközpontú karrierjét.

Gyógyszerész technikus kurzus

Fleming College
Campus Nappali 4 félévek Kérj Információt Kanada Peterborough Lindsay Minden Cobourg + 3 további

Ennek gyógyszerész technikus, akkor lesz értékes és nélkülözhetetlen tagja Ontario egészségügyi csoport, dolgozó irányítása alatt és felügyelete a gyógyszerészek.

Egészségügyi információs menedzsment

Fleming College
Campus Nappali 2 év Kérj Információt Kanada Peterborough Lindsay Minden Cobourg + 3 további

A Fleming College Health Information Management (HIM) program egyike annak a három kanadai Health Information Management Association (Chima) elismert főiskolai programok rendelkezésre Ontario.