Filter
Tanfolyamok
India A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

A Legjobb Egészségügyi Tanulmányok Indiában 2019/2020

Tanfolyamok kínálnak különböző kategóriákban. Néhány népszerű érdeklődési területet a nyelvi, a légi közlekedés, gazdaság, üzleti tanulmányok, menedzsment, művészeti, mérnöki, és a felvételi tesztek előkészítése. Ezek az osztályok segíthet növelni szakismereteket, vagy vezetni egy új karrier vagy hobbi.

Megtaláltam a déli részén az ázsiai, az Indiai Köztársaság a második legnépesebb ország a világon, mintegy 1270000000 ember. India négy fajta egyetemek Central Egyetemek, állami egyetemek ítélt, Egyetem és magánegyetemek amely több mint 550 intézmény.

Tanfolyamok Indiában

Tovább Kevesebb

Találat

Sharda University

Egy nővér szülésznő egy fejlett gyakorlat nővér, aki specializálódott oktatás és képzés, a szülészet. Azokban az országokban, ahol létezik, ők tekinthetők a fajta bába. B ... [+]

Egy nővér szülésznő egy fejlett gyakorlat nővér, aki specializálódott oktatás és képzés, a szülészet. Azokban az országokban, ahol létezik, ők tekinthetők a fajta bába. Bába azt jelenti: "a nő", és így a mantra az American College of Nurse szülésznők, "A nők egy életen át." Nurse szülésznők működnek, mint elsődleges egészségügyi szolgáltatók a nők és a leggyakrabban az orvosi ellátás biztosítására viszonylag egészséges nők, akiknek a születések tartják egyszerű, és nem a "magas kockázatú", valamint azok az újszülöttek.

[-]
India Nagy-Noida
Július 2020
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul