Filter
Tanfolyamok
A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

A Legjobb 11 Gyógyszerészet Tanfolyam 2019

A tanfolyamok olyan képzések, amelyek célja az egyén ismereteinek bővítése egy adott témakörön vagy iparágon belül. A tanfolyamok tartalmukat, hosszukat és felvételi követelményeiket tekintve sokfélék, de általában azzal a céllal választják őket a hallgatók, hogy a lehető legtöbbet kihozzák a karrierkilátásaikból és a keresőpotenciáljukból.

Miből áll egy gyógyszerészeti tanfolyam? A képzések országonként és szakirányonként eltérhetnek, de céljuk általában egyöntetűen a gyógyszeripari készítmények tulajdonságainak és az emberi szervezetre gyakorolt hatásainak ismertetése, használatuk a különböző sérülések, megbetegedések és rendellenességek kezelésében. A tanfolyamok során leggyakrabban felmerülő témakörök az általános egészségügyi ellátás, a gyógyszerészeti etika, a gyógyszeripart érintő jogi kérdések és a gyógyszerfüggőséggel kapcsolatos problémák. További hangsúlyt fektetnek általában a kémiára, a biológiára és az élettanra.

A gyógyszerészeti tanfolyamok bővítik a szaktudást, és esetenként feltételei a diploma megszerzésének vagy a továbbtanulásnak. A keresőerő általában a képzettségi szinthez igazodva növekszik.

A gyógyszerészeti tanfolyamok költségeit jelentősen befolyásolják az olyan tényezők, mint a képzés helyszíne és hossza. Lépj kapcsolatba a választott intézménnyel, hogy naprakész és pontos információkat kaphass a beiratkozásról.

A gyógyszerészeti tanfolyamokra jelentkezők zöme gyógyszerészként képzeli el magát a jövőben. Mások gyógyszerészeti asszisztensként, kutatóként, szakpublicistaként vagy toxikológusként helyezkednek el. Vannak, akik gyógyszerügynökként, farmakológusként vagy a gyógyszeripari szabályozásban találnak munkát. Egyes gyógyszerészeti pályák kiegészítő képzést igényelnek, így például azoknak, akik gyógyszerészetet tanítanának, legalább mesterdiplomával kell rendelkezniük.

Adatbázisunk átfogó áttekintést nyújt a világszerte kínált számos online gyógyszerészeti képzésről. Keresd meg a neked való képzést alább, töltsd ki az űrlapot, és lépj közvetlen kapcsolatba az általad választott egyetem felvételi irodájával.

Tovább Kevesebb

11 Találatok Gyógyszerészet

IEEF Instituto Español para la Educación y la Formación

A gyógyszertár és a parafarmácia technikus kurzusai a munkaerőpiac egyik legigényesebb szakmájához és a gyógyszertárak és a parafarmáciák elterjedésének köszönhetően hozz ... [+]

A gyógyszertárak és a parafarmáciák nagy növekedése miatt a munkaerőpiac egyik legigényesebb szakma.

A gyógyszertár és a parafarmácia technikus tanfolyama a munkaerőpiac egyik legigényesebb szakmájához, a gyógyszertárak és a parafarmáciák elterjedésének köszönhetően hozzáférést biztosít a munkaerőpiac egyik legszükségesebb szakmához.

Ezenkívül tanfolyamunk elkészíti Önt, hogy teljes körű garanciát nyújtson az FP hivatalos fokozatának megszerzésének ingyenes tesztjeire, és váljon Gyógyszertár és Gyógyszerész Technikává, amellyel versenyezni tud a Közegészségügyért.

Ha úgy tetszik, ez a tanfolyam online is tanítható.... [-]

Spanyolország Madrid
Szeptember 2019
Angol
Campus
On-line
Bővebben magyarul
IEEF Instituto Español para la Educación y la Formación

Legyél tanúsított szakembergé, gyakorolj a legjobb cégeknél, és dolgozzon azzal, amit szeret ... [+]

A gyógyszertár asszisztens tanfolyam leírása Madridban

A gyógyszertár-asszisztens az a személy, aki felelős a gyógyszerész segítségéért olyan feladatokban, mint a recepció, az ügyfélszolgálat, a mesterképzések előkészítése, laboratóriumokhoz való rendelés stb. Vagyis segít a gyógyszerésznek a munka minden területén.

Ez a kurzus a madridi Gyógyszerész-asszisztens segíti a BOE irányelveit az ilyen típusú képzésre vonatkozóan. Ezzel a kurzussal gyógyszertárakban és parafarmáciákban dolgozhatsz.

Az elméleti rész lezárása után Ön 160 órányi gyakornoki jogosultságot kap a madridi cégekben, és valódi esélye van munkára.

Ha úgy tetszik, ez a tanfolyam online is tanítható.... [-]

Spanyolország Madrid
Szeptember 2019
Spanyol
Campus
On-line
Bővebben magyarul
University of East Anglia

A háromnapos bentlakásos kirándulás lehetőséget ad arra, hogy együtt dolgozzon együtt az elmélet gyakorlati megvalósításával a folyami és ökológiai tanulmányokban gyűjtöt ... [+]

A háromnapos bentlakásos kirándulás lehetőséget ad arra, hogy együtt dolgozzon együtt az elmélet gyakorlati megvalósításával a folyami és ökológiai tanulmányokban gyűjtött valós adatok elemzésével.

[-]
Egyesült Királyság Norwich
Kérj Információt
Angol
Nappali
9 - 12 hónap
Campus
Bővebben magyarul
INTO Manchester in partnership with The University of Manchester

Készüljön fel a Manchester Egyetem gyógyszertári diplomájára az INTO Manchester Nemzetközi Alapítvány kurzusán a Manchester Egyetemmel együttműködésben. ... [+]

A Manchester Egyetem volt az első brit egyetem, amely gyógyszertári diplomát ajánlott, és jelenleg a hatodik helyet kapja az Egyesült Királyságban a Pharmacy és a Pharmacology (The Times és a Sunday Times Good University Guide) számára.

Miért érdemes alkalmazni a Nemzetközi Alapítvány programot? Biztos feltételes út a Manchester Egyetem egyetemi diplomájának 1. évfolyamához (feltéve, hogy interjút és online tesztet ad, és megfelel az ajánlati feltételeknek). Minőségbiztos, NCUK akkreditált program, amelyet a Manchester Egyetem elismert. Hozzáférés számos egyetemi létesítményhez, beleértve a világszínvonalú könyvtárat, a sportot és a szociális létesítményeket. ... [-]
Egyesült Királyság Manchester
Kérj Információt
Angol
Nappali
9 hónap
Campus
Bővebben magyarul
CESIF

Célja a diplomások diplomások gyógyszertár, kémiai, biológiai, egészségügyi és más egyetemi diploma kapcsolódó gyógyszeripari ágazatban. Célja, hogy a friss diplomások, ... [+]

A kinek kell

Célja a diplomások diplomások gyógyszertár, kémiai, biológiai, egészségügyi és más egyetemi diploma kapcsolódó gyógyszeripari ágazatban.

Célja, hogy a friss diplomások, vagy gyakorló szakemberek az ágazat, hogy bizonyos fokú szakosodást a professzionális fejlesztőeszköz.

CÉLOK

Az elsődleges cél a CESIF a szakemberek képzése a magas szintű szakértelemmel különböző műszaki és vezetői pozíciókat kínált cégek, amelyek kiegészítik az oktatási területek átfogó és személyre szabott felkészülés a keresést.

IDŐTARTAMA

750 órán át. 45 virtuális osztálytermek, virtuális útmutatók 5 óra, 450 óra a személyes munka és 250 óra gyártásához a végleges projekt. ... [-]

Spanyolország Spain Online
Kérj Információt
Spanyol
Részidős oktatás
6 hónap
On-line
Bővebben magyarul
CESIF

Természetesen Expert Professional Records és szabályozási ügyek célja a diplomások és a diplomások területén Health Sciences and Allied Workers (Pharmacy, kémia, biológia ... [+]

A kinek kell

A Szakmai Szakértői Course Records és szabályozási ügyek célja a diplomások és a diplomások területén Health Sciences and Allied Workers (Pharmacy, kémia, biológia, stb), vagy a diákok jönnek a képesítések, valamint a szakemberek a közelmúltban csatlakozott a gyógyszeripar megszerzése iránt érdeklődő specializáció, amely lehetővé teszi számukra, hogy hajtsák végre a szakmai tevékenységet ebben az ágazatban.

CÉLOK

A cél Szakmai Szakértői Course Records és szabályozási ügyek Ez az, hogy a hallgatók átfogó, mély és gyakorlati betekintést minden szempontból a szabályok a regisztrációs gyógyszerek, mind nemzetközi szinten, valamint az összes szükséges műszaki követelmények a forgalomba hozatali engedély a termékek minden egészségügyi és a lehető legrövidebb idő alatt.... [-]

Spanyolország Spain Online
Kérj Információt
Spanyol
Részidős oktatás
6 hónap
On-line
Bővebben magyarul
University of California, Irvine - Summer Session

Tanuljon külföldön Dél-Kaliforniában, ezen a nyáron, pár percre a gyönyörű Orange megye strandjaitól! ... [+]

Nyári Gyógyszerészeti Tudományok Műszaki Tanfolyam KaliforniábanS1 PHRMSCI 90 A tudományról szólva 4S1 PHRMSCI 120 Human Physiology 4S1 PHRMSCI 170A Molekuláris farmakológia I 4S10 PHRMSCI 174L BiopharmaceuticsS10 PHRMSCI 177L Medicinal Chemistry Laboratory 3S2 PHRMSCI 90 A tudományról szólva 4S2 PHRMSCI 120L Humán Élettani Laboratórium 3S2 PHRMSCI 170B Molecular Pharmacology II 4S2 PHRMSCI 171 Fizikai biokémia 4S2 PHRMSCI 173 FarmakoterápiaMiért tanuljon az UCI-n?

Az UC Irvine egy nagy, dinamikus kutatóegyetem erejét ötvözi egy kis kollégium barátságos érzésével és egy páratlan Southern California helyszín hihetetlen bountyjával.

A Summer Session több mint 800 kurzust kínál 70 akadémiai területen. A hallgatók a világhírű oktatók által vezetett kurzusokat folytatják, és élőben tanulnak az amerikai diákokkal.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Irvine
Kérj Információt
Angol
Nappali
6 - 12 hetek
Campus
Bővebben magyarul
Fleming College

Ennek gyógyszerész technikus, akkor lesz értékes és nélkülözhetetlen tagja Ontario egészségügyi csoport, dolgozó irányítása alatt és felügyelete a gyógyszerészek. ... [+]

Ennek gyógyszerész technikus, akkor lesz értékes és nélkülözhetetlen tagja Ontario egészségügyi csoport, dolgozó irányítása alatt és felügyelete a gyógyszerészek.

Program Highlights

Gyógyszertár technikusok szorosan működjenek együtt a gyógyszerészek, hogy optimális gyógyszeres kezelés eredményességét a betegek.

A gyógyszerész technikus szerepe megköveteli, hogy összpontosítson a műszaki szempontból a recept, végre med megbékélés gyűjti a lehető legjobb gyógyszer történelem betegek, végre termék feldolgozás és a forgalmazás funkciókat, valamint a leltár.

A regisztrált gyógyszerész technikus, diplomások részt vesz az egészségfejlesztés és az oktatás, mint orvostechnikai eszköz képzés vagy összehangolása egészségügyi klinikán nap. Gyógyszertár technikusok dolgoznak együtt a gyógyszertár csapat és más egészségügyi szakembereket, hogy az ellátás folyamatosságának biztosítása.... [-]

Kanada Peterborough Lindsay Minden Cobourg  + 1 Több
Kérj Információt
Angol
Nappali
4 félévek
Campus
Bővebben magyarul
Campus Universitario Europeo

Hála a szakértő Pharmacy and Pharmaceuticals kap egy szilárd oktatás, amely lehetővé teszi, hogy szerezzenek elméleti és gyakorlati tudás elengedhetetlen gyakorolni techn ... [+]

Expert - szakértő Gyógyszerészeti és gyógyszerészet Hála a szakértő Pharmacy and Pharmaceuticals kap egy szilárd oktatás, amely lehetővé teszi a szerezzenek elméleti és gyakorlati ismeretek elengedhetetlen gyakorolni technikus Gyógyszertár, és így javítja a napi munka, vagy reklámozhatja magát foglalkozásuk: Fog dominálni általános elveivel farmakológiai, beleértve a fogalmak kábítószer, hatóanyagot, jelzés, adagolás, mellékhatások, stb. Lesz elegendő ismeretet sajátítsanak el az anatómia és élettan, hogy megértsék a származási betegség és a kábítószerrel kapcsolatos jelzett a különböző betegségek. Ismerje meg a titkokat az ügyfél-kommunikáció, gyógyszerész technikus tudással biztosításához szükséges pszichológiai támogatást a beteg. Meg fog találkozni és sajátítsák el a gyógyszertár és a különböző diszciplínák alkotó: homeopátia, dermopharmacy és kozmetikumok, ortopédia, gyógynövény, optika, stb. Ismerje meg a különböző irányítási feladatokat és gyógyszertárak gyógyszertár és a kórházi gyógyszertárat. ... [-]

Spanyolország Marbella A Coruña Madrid
Szeptember 2019
Nappali
Részidős oktatás
6 hónap
On-line
Bővebben magyarul
International Career Institute

Ha Ön motivált személy, aki hisz a kemény munka, kiváló szervezési készség, és valóban érdekli az ügyfelek számára, majd a karrier, mint patikussegédként lehet az Ön szám ... [+]

Ha Ön motivált személy, aki hisz a kemény munka, kiváló szervezési készség, és valóban érdekli az ügyfelek számára, majd a karrier, mint patikussegédként lehet az Ön számára! gyógyszertár asszisztensek élvezni stabil és kifizetődő karrierjük, amelyek nélkülözhetetlenek az egészségügyi ágazat. Ha ez a karrier lehetőség szikra érdeklődését, először beiratkozott ICI patikussegédként természetesen.

Tanfolyam ismertetése A Patika csapat A szerepe és feladatai Gyógyszertári asszisztens gyógyszertan előírások Inventory Control a gyógyszertár gyógyszertár terminológia Patikai gyakorlat Karrier kilátások

A Statisztikai Hivatal jelzett gyors növekedése foglalkoztatási lehetőségeinek gyógyszertári asszisztensek. Mivel egyre több ember ma észre, hogy fontos a fizikai jólét és támaszkodva vényköteles gyógyszerek, hogy szükség van a gyógyszertár munkatársai is növeli.... [-]

Egyesült Királyság London
Nyílt Beiratkozás
Angol
Nappali
Részidős oktatás
On-line
Bővebben magyarul
Elevate Health

A Pharmacoepidemiology és a Drug Safety tanfolyam során megismerkednek a tipikus problémákkal (például az indikációval való összetévesztés vagy ritka mellékhatások) és a ... [+]

Farmakovigilanciai és Drug Safety

Pharmacoepidemiológia és gyógyszerbiztonság: egy aktuális kérdés

Az elképzelhető, hogy az elkövetkező években még innovatívabb kábítószer-terápiákat fognak bevezetni, a társadalom új megközelítéseket követel az összehasonlító kockázat / előny értékeléshez és új koncepciókhoz. Ezeket az értékeléseket általában csak akkor hajtják végre, ha a vonatkozó terápiákat széles körben alkalmazzák a mindennapi gyakorlatban. A különböző gyógyszeres terápiák biztonsági és kockázatkezelési felmérését megfigyelési epidemiológiai vizsgálatok keretében végzik el (pl. A biztonságosság bizonyítéka és a "hatékonyság" bizonyítása). Ez a logikus következő lépés a véletlen besorolásos klinikai vizsgálatok után, amelyeket úgy terveztek, hogy bizonyítsák a gyógyszer "hatékonyságát".... [-]

Hollandia Netherlands Online
Kérj Információt
Angol
Részidős oktatás
3 hetek
On-line
Bővebben magyarul