Filter
Tanfolyamok
A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

A Legjobb 12 Gyógyszerészet Tanfolyam 2019

A tanfolyamok olyan képzések, amelyek célja az egyén ismereteinek bővítése egy adott témakörön vagy iparágon belül. A tanfolyamok tartalmukat, hosszukat és felvételi követelményeiket tekintve sokfélék, de általában azzal a céllal választják őket a hallgatók, hogy a lehető legtöbbet kihozzák a karrierkilátásaikból és a keresőpotenciáljukból.

Miből áll egy gyógyszerészeti tanfolyam? A képzések országonként és szakirányonként eltérhetnek, de céljuk általában egyöntetűen a gyógyszeripari készítmények tulajdonságainak és az emberi szervezetre gyakorolt hatásainak ismertetése, használatuk a különböző sérülések, megbetegedések és rendellenességek kezelésében. A tanfolyamok során leggyakrabban felmerülő témakörök az általános egészségügyi ellátás, a gyógyszerészeti etika, a gyógyszeripart érintő jogi kérdések és a gyógyszerfüggőséggel kapcsolatos problémák. További hangsúlyt fektetnek általában a kémiára, a biológiára és az élettanra.

A gyógyszerészeti tanfolyamok bővítik a szaktudást, és esetenként feltételei a diploma megszerzésének vagy a továbbtanulásnak. A keresőerő általában a képzettségi szinthez igazodva növekszik.

A gyógyszerészeti tanfolyamok költségeit jelentősen befolyásolják az olyan tényezők, mint a képzés helyszíne és hossza. Lépj kapcsolatba a választott intézménnyel, hogy naprakész és pontos információkat kaphass a beiratkozásról.

A gyógyszerészeti tanfolyamokra jelentkezők zöme gyógyszerészként képzeli el magát a jövőben. Mások gyógyszerészeti asszisztensként, kutatóként, szakpublicistaként vagy toxikológusként helyezkednek el. Vannak, akik gyógyszerügynökként, farmakológusként vagy a gyógyszeripari szabályozásban találnak munkát. Egyes gyógyszerészeti pályák kiegészítő képzést igényelnek, így például azoknak, akik gyógyszerészetet tanítanának, legalább mesterdiplomával kell rendelkezniük.

Adatbázisunk átfogó áttekintést nyújt a világszerte kínált számos online gyógyszerészeti képzésről. Keresd meg a neked való képzést alább, töltsd ki az űrlapot, és lépj közvetlen kapcsolatba az általad választott egyetem felvételi irodájával.

Tovább Kevesebb

12 Találatok Gyógyszerészet

Universidad San Jorge

Az egyénre szabott drogok megfogalmazásában a szakértői megnevezés célja a gyógyszerész szakosodása és magas szintű egészségügyi szakembergé alakítása, amely képes reagál ... [+]

Saját cím szakértő az egyénre szabott drogok kialakításában

Az egyénre szabott drogok megfogalmazásában a szakértői megnevezés célja a gyógyszerész szakosodása és magas szintű egészségügyi szakembergé alakítása, amely képes reagálni a gyógyszeres terápia területén egyre gyakoribb valódi klinikai helyzetekre.

Jelenleg az ipari ellátás egyik fő korlátja az egyetlen gyógyszer bemutatása, míg az egyénre szabott gyógyszerek bármikor alkalmazkodnak a beteg sajátos igényeihez.

A kezelések egyénre szabása mellett az egyénre szabott drogok megfogalmazásának ezen címe révén a diákok képesek lesznek megoldásokat találni az ipari gyártású gyógyszerek terápiás hiányosságaira, hiányaira vagy visszavonására; a tervezési kezelések gyorsabban és alacsonyabb áron, mint más opciók, mint például a külföldi gyógyszerek importja; ismerjük a különböző hatóanyagok egyetlen gyógyszerformában való egyesítésének technikáit, valamint ismerjük a gyógyszerek csomagolására és kiadására szolgáló különböző eszközöket.... [-]

Spanyolország Zaragoza
November 2019
Spanyol
Nappali
Részidős oktatás
1 félév
On-line
Bővebben magyarul
IEEF Instituto Español para la Educación y la Formación

A gyógyszertár és a parafarmácia technikus kurzusai a munkaerőpiac egyik legigényesebb szakmájához és a gyógyszertárak és a parafarmáciák elterjedésének köszönhetően hozz ... [+]

A gyógyszertárak és a parafarmáciák nagy növekedése miatt a munkaerőpiac egyik legigényesebb szakma.

A gyógyszertár és a parafarmácia technikus tanfolyama a munkaerőpiac egyik legigényesebb szakmájához, a gyógyszertárak és a parafarmáciák elterjedésének köszönhetően hozzáférést biztosít a munkaerőpiac egyik legszükségesebb szakmához.

Ezenkívül tanfolyamunk elkészíti Önt, hogy teljes körű garanciát nyújtson az FP hivatalos fokozatának megszerzésének ingyenes tesztjeire, és váljon Gyógyszertár és Gyógyszerész Technikává, amellyel versenyezni tud a Közegészségügyért.

Ha úgy tetszik, ez a tanfolyam online is tanítható.... [-]

Spanyolország Madrid
Szeptember 2019
Angol
Campus
On-line
Bővebben magyarul
IEEF Instituto Español para la Educación y la Formación

Legyél tanúsított szakembergé, gyakorolj a legjobb cégeknél, és dolgozzon azzal, amit szeret ... [+]

A gyógyszertár asszisztens tanfolyam leírása Madridban

A gyógyszertár-asszisztens az a személy, aki felelős a gyógyszerész segítségéért olyan feladatokban, mint a recepció, az ügyfélszolgálat, a mesterképzések előkészítése, laboratóriumokhoz való rendelés stb. Vagyis segít a gyógyszerésznek a munka minden területén.

Ez a kurzus a madridi Gyógyszerész-asszisztens segíti a BOE irányelveit az ilyen típusú képzésre vonatkozóan. Ezzel a kurzussal gyógyszertárakban és parafarmáciákban dolgozhatsz.

Az elméleti rész lezárása után Ön 160 órányi gyakornoki jogosultságot kap a madridi cégekben, és valódi esélye van munkára.

Ha úgy tetszik, ez a tanfolyam online is tanítható.... [-]

Spanyolország Madrid
Szeptember 2019
Spanyol
Campus
On-line
Bővebben magyarul
CESIF

Célja a diplomások diplomások gyógyszertár, kémiai, biológiai, egészségügyi és más egyetemi diploma kapcsolódó gyógyszeripari ágazatban. Célja, hogy a friss diplomások, ... [+]

A kinek kell

Célja a diplomások diplomások gyógyszertár, kémiai, biológiai, egészségügyi és más egyetemi diploma kapcsolódó gyógyszeripari ágazatban.

Célja, hogy a friss diplomások, vagy gyakorló szakemberek az ágazat, hogy bizonyos fokú szakosodást a professzionális fejlesztőeszköz.

CÉLOK

Az elsődleges cél a CESIF a szakemberek képzése a magas szintű szakértelemmel különböző műszaki és vezetői pozíciókat kínált cégek, amelyek kiegészítik az oktatási területek átfogó és személyre szabott felkészülés a keresést.

IDŐTARTAMA

750 órán át. 45 virtuális osztálytermek, virtuális útmutatók 5 óra, 450 óra a személyes munka és 250 óra gyártásához a végleges projekt. ... [-]

Spanyolország Spain Online
Kérj Információt
Spanyol
Részidős oktatás
6 hónap
On-line
Bővebben magyarul
CESIF

Természetesen Expert Professional Records és szabályozási ügyek célja a diplomások és a diplomások területén Health Sciences and Allied Workers (Pharmacy, kémia, biológia ... [+]

A kinek kell

A Szakmai Szakértői Course Records és szabályozási ügyek célja a diplomások és a diplomások területén Health Sciences and Allied Workers (Pharmacy, kémia, biológia, stb), vagy a diákok jönnek a képesítések, valamint a szakemberek a közelmúltban csatlakozott a gyógyszeripar megszerzése iránt érdeklődő specializáció, amely lehetővé teszi számukra, hogy hajtsák végre a szakmai tevékenységet ebben az ágazatban.

CÉLOK

A cél Szakmai Szakértői Course Records és szabályozási ügyek Ez az, hogy a hallgatók átfogó, mély és gyakorlati betekintést minden szempontból a szabályok a regisztrációs gyógyszerek, mind nemzetközi szinten, valamint az összes szükséges műszaki követelmények a forgalomba hozatali engedély a termékek minden egészségügyi és a lehető legrövidebb idő alatt.... [-]

Spanyolország Spain Online
Kérj Információt
Spanyol
Részidős oktatás
6 hónap
On-line
Bővebben magyarul
Fleming College

Ennek gyógyszerész technikus, akkor lesz értékes és nélkülözhetetlen tagja Ontario egészségügyi csoport, dolgozó irányítása alatt és felügyelete a gyógyszerészek. ... [+]

Ennek gyógyszerész technikus, akkor lesz értékes és nélkülözhetetlen tagja Ontario egészségügyi csoport, dolgozó irányítása alatt és felügyelete a gyógyszerészek.

Program Highlights

Gyógyszertár technikusok szorosan működjenek együtt a gyógyszerészek, hogy optimális gyógyszeres kezelés eredményességét a betegek.

A gyógyszerész technikus szerepe megköveteli, hogy összpontosítson a műszaki szempontból a recept, végre med megbékélés gyűjti a lehető legjobb gyógyszer történelem betegek, végre termék feldolgozás és a forgalmazás funkciókat, valamint a leltár.

A regisztrált gyógyszerész technikus, diplomások részt vesz az egészségfejlesztés és az oktatás, mint orvostechnikai eszköz képzés vagy összehangolása egészségügyi klinikán nap. Gyógyszertár technikusok dolgoznak együtt a gyógyszertár csapat és más egészségügyi szakembereket, hogy az ellátás folyamatosságának biztosítása.... [-]

Kanada Peterborough Lindsay Minden Cobourg  + 1 Több
Kérj Információt
Angol
Nappali
4 félévek
Campus
Bővebben magyarul
Campus Universitario Europeo

Hála a szakértő Pharmacy and Pharmaceuticals kap egy szilárd oktatás, amely lehetővé teszi, hogy szerezzenek elméleti és gyakorlati tudás elengedhetetlen gyakorolni techn ... [+]

Expert - szakértő Gyógyszerészeti és gyógyszerészet Hála a szakértő Pharmacy and Pharmaceuticals kap egy szilárd oktatás, amely lehetővé teszi a szerezzenek elméleti és gyakorlati ismeretek elengedhetetlen gyakorolni technikus Gyógyszertár, és így javítja a napi munka, vagy reklámozhatja magát foglalkozásuk: Fog dominálni általános elveivel farmakológiai, beleértve a fogalmak kábítószer, hatóanyagot, jelzés, adagolás, mellékhatások, stb. Lesz elegendő ismeretet sajátítsanak el az anatómia és élettan, hogy megértsék a származási betegség és a kábítószerrel kapcsolatos jelzett a különböző betegségek. Ismerje meg a titkokat az ügyfél-kommunikáció, gyógyszerész technikus tudással biztosításához szükséges pszichológiai támogatást a beteg. Meg fog találkozni és sajátítsák el a gyógyszertár és a különböző diszciplínák alkotó: homeopátia, dermopharmacy és kozmetikumok, ortopédia, gyógynövény, optika, stb. Ismerje meg a különböző irányítási feladatokat és gyógyszertárak gyógyszertár és a kórházi gyógyszertárat. ... [-]

Spanyolország Marbella A Coruña Madrid
Szeptember 2019
Nappali
Részidős oktatás
6 hónap
On-line
Bővebben magyarul
International Career Institute

Ha Ön motivált személy, aki hisz a kemény munka, kiváló szervezési készség, és valóban érdekli az ügyfelek számára, majd a karrier, mint patikussegédként lehet az Ön szám ... [+]

Ha Ön motivált személy, aki hisz a kemény munka, kiváló szervezési készség, és valóban érdekli az ügyfelek számára, majd a karrier, mint patikussegédként lehet az Ön számára! gyógyszertár asszisztensek élvezni stabil és kifizetődő karrierjük, amelyek nélkülözhetetlenek az egészségügyi ágazat. Ha ez a karrier lehetőség szikra érdeklődését, először beiratkozott ICI patikussegédként természetesen.

Tanfolyam ismertetése A Patika csapat A szerepe és feladatai Gyógyszertári asszisztens gyógyszertan előírások Inventory Control a gyógyszertár gyógyszertár terminológia Patikai gyakorlat Karrier kilátások

A Statisztikai Hivatal jelzett gyors növekedése foglalkoztatási lehetőségeinek gyógyszertári asszisztensek. Mivel egyre több ember ma észre, hogy fontos a fizikai jólét és támaszkodva vényköteles gyógyszerek, hogy szükség van a gyógyszertár munkatársai is növeli.... [-]

Egyesült Királyság London
Nyílt Beiratkozás
Angol
Nappali
Részidős oktatás
On-line
Bővebben magyarul
University of California, Irvine - Summer Session

Tanuljon külföldön Dél-Kaliforniában, ezen a nyáron, pár percre a gyönyörű Orange megye strandjaitól! ... [+]

Nyári Gyógyszerészeti Tudományok Műszaki Tanfolyam KaliforniábanS1 PHRMSCI 90 A tudományról szólva 4S1 PHRMSCI 120 Human Physiology 4S1 PHRMSCI 170A Molekuláris farmakológia I 4S10 PHRMSCI 174L BiopharmaceuticsS10 PHRMSCI 177L Medicinal Chemistry Laboratory 3S2 PHRMSCI 90 A tudományról szólva 4S2 PHRMSCI 120L Humán Élettani Laboratórium 3S2 PHRMSCI 170B Molecular Pharmacology II 4S2 PHRMSCI 171 Fizikai biokémia 4S2 PHRMSCI 173 FarmakoterápiaMiért tanuljon az UCI-n?

Az UC Irvine egy nagy, dinamikus kutatóegyetem erejét ötvözi egy kis kollégium barátságos érzésével és egy páratlan Southern California helyszín hihetetlen bountyjával.

A Summer Session több mint 800 kurzust kínál 70 akadémiai területen. A hallgatók a világhírű oktatók által vezetett kurzusokat folytatják, és élőben tanulnak az amerikai diákokkal.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Irvine
Kérj Információt
Angol
Nappali
6 - 12 hetek
Campus
Bővebben magyarul
Elevate Health

A Pharmacoepidemiology és a Drug Safety tanfolyam során megismerkednek a tipikus problémákkal (például az indikációval való összetévesztés vagy ritka mellékhatások) és a ... [+]

Farmakovigilanciai és Drug Safety

Pharmacoepidemiológia és gyógyszerbiztonság: egy aktuális kérdés

Az elképzelhető, hogy az elkövetkező években még innovatívabb kábítószer-terápiákat fognak bevezetni, a társadalom új megközelítéseket követel az összehasonlító kockázat / előny értékeléshez és új koncepciókhoz. Ezeket az értékeléseket általában csak akkor hajtják végre, ha a vonatkozó terápiákat széles körben alkalmazzák a mindennapi gyakorlatban. A különböző gyógyszeres terápiák biztonsági és kockázatkezelési felmérését megfigyelési epidemiológiai vizsgálatok keretében végzik el (pl. A biztonságosság bizonyítéka és a "hatékonyság" bizonyítása). Ez a logikus következő lépés a véletlen besorolásos klinikai vizsgálatok után, amelyeket úgy terveztek, hogy bizonyítsák a gyógyszer "hatékonyságát".... [-]

Hollandia Netherlands Online
Kérj Információt
Angol
Részidős oktatás
3 hetek
On-line
Bővebben magyarul
University of East Anglia

A háromnapos bentlakásos kirándulás lehetőséget ad arra, hogy együtt dolgozzon együtt az elmélet gyakorlati megvalósításával a folyami és ökológiai tanulmányokban gyűjtöt ... [+]

A háromnapos bentlakásos kirándulás lehetőséget ad arra, hogy együtt dolgozzon együtt az elmélet gyakorlati megvalósításával a folyami és ökológiai tanulmányokban gyűjtött valós adatok elemzésével.

[-]
Egyesült Királyság Norwich
Kérj Információt
Angol
Nappali
9 - 12 hónap
Campus
Bővebben magyarul
INTO Manchester in partnership with The University of Manchester

Készüljön fel a Manchester Egyetem gyógyszertári diplomájára az INTO Manchester Nemzetközi Alapítvány kurzusán a Manchester Egyetemmel együttműködésben. ... [+]

A Manchester Egyetem volt az első brit egyetem, amely gyógyszertári diplomát ajánlott, és jelenleg a hatodik helyet kapja az Egyesült Királyságban a Pharmacy és a Pharmacology (The Times és a Sunday Times Good University Guide) számára.

Miért érdemes alkalmazni a Nemzetközi Alapítvány programot? Biztos feltételes út a Manchester Egyetem egyetemi diplomájának 1. évfolyamához (feltéve, hogy interjút és online tesztet ad, és megfelel az ajánlati feltételeknek). Minőségbiztos, NCUK akkreditált program, amelyet a Manchester Egyetem elismert. Hozzáférés számos egyetemi létesítményhez, beleértve a világszínvonalú könyvtárat, a sportot és a szociális létesítményeket. ... [-]
Egyesült Királyság Manchester
Kérj Információt
Angol
Nappali
9 hónap
Campus
Bővebben magyarul