Filter
Tanfolyamok
A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

A Legjobb 3 Egészségügyi ügyvitel Tanfolyam 2019

A tanfolyam egy rugalmas oktatási egység, amelyet általában a diákok számára terveznek, amelyek a középiskolától az egyetemig terjednek. Az egyik témában végzett munkáján keresztül bemutatják a témák alapjait, majd beilleszkednek a témába. A kurzus egy nagyszerű lehetőség, ha egy bizonyos tantárgy iránti érdeklődésed kacsázódik.

Mi a kurzus az egészségügyi adminisztrációban? Az egészségügyi igazgatás tanfolyama általában az egészségügy, az egészségügyi rendszerek, az egészségügyi elosztás és a technológia széles körű művészetét és tudományát foglalja magában, valamint az orvosi rendszer ezen aspektusainak igazgatását. Az egészségügyi igazgatás témájában végzett tanulmánya során az egészségügyi ellátás gyakorlati tevékenységének minden aspektusával foglalkozik.

Azok, akik diákok egy kurzus, mint az egészségügyi adminisztráció általában úgy találják, hogy készségeket a kritikai gondolkodás, valamint a problémamegoldás válik élesebb. Nem csak a tárgyi ismereteiket fogják jelentősen megnövelni, hanem önbizalmuk, érdeklődési érdekeik és tudományos lehetőségeik is javulhatnak.

A téma egyetemes vonzereje miatt az egészségügyi igazgatási tanfolyamok az egész világon elérhetőek. Attól függően, hogy hol vagy, milyen a pénzügyi helyzete, és ahol kiválasztja a jelentkezését, a kurzus költségei változhatnak.

Az egészségügyi igazgatás témakörében végzett munkáján keresztül Ön az egészségügy területén végzett karrierre jogosult. Függetlenül attól, hogy az orvosi hivatal adminisztratív részlegén, a számlázási pozícióban, vagy a gyógyszertárban vagy hospice-ban végzett munkát keres, számos lehetőség kínálkozik. Ön is dönthet úgy, hogy tovább folytatja tanulmányait, beiratkozik több kurzusra, vagy felsőfokú egészségügyi igazgatásra.

Az új technológiáknak köszönhetően mostanában több lehetőség van a kurzusba való beiratkozásra. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

 

Tovább Kevesebb

3 Találatok Egészségügyi ügyvitel

IEEF Instituto Español para la Educación y la Formación

Legyél tanúsított szakembergé, gyakorolj a legjobb cégeknél, és dolgozzon azzal, amit szeret ... [+]

Egészségügyi intézmények őrzője

Az egészségügyi intézmények vezetőjének Madridban, az IEEF-szel való szembesülése. A kórházakban és az egészségügyi központokban folytatott szakmai gyakorlatok, valamint a szakmai gyakorlat után való munkahelyi lehetőségek.

Ha úgy tetszik, ez a tanfolyam online is tanítható.

funkciókA felettesek által rájuk bízott szóbeli közleményeket, dokumentumokat vagy tárgyakat haladéktalanul feldolgozzák vagy végzik.Átadják az egyik szolgáltatásról a másikra a számukra megjelölt berendezéseket vagy bútorokat.A megfelelő őrszolgálatokat a létrehozott műszakokban végzik.Kivételesen elvégzik azokat a tisztítási feladatokat, amelyeket rájuk bíznak, ha a női személyzet teljesítménye nem megfelelő vagy díszes annak érdekében, hogy a tisztítandó tárgyak vagy helyiségek helyzete, kezelési nehézsége, súlya ne legyen.Gondoskodnak majd arról, hogy a betegek a többi személyt is ne bántsák vissza az intézmény holmijával és ruháival, elkerülve azok romlását, vagy általánosságban utasítsák őket a vakok, függönyök és szervizeszközök használatában és kezelésében.Azok a felvonó-üzemeltetők lesznek, akiket erre a feladatra külön kijelölnek, vagy a szolgáltatás igényei ezt igénylik.Ők figyelemmel kíséri az intézmény bejegyzéseit, és nem engedik meg, hogy a létesítményükhöz több hozzáférést kapjon, mint a meghatalmazott személyek.Ők lesznek felelősek az éjszakai felügyeletért, mind az épületen belül, mind azon kívül, ahonnan a kiegészítő szolgáltatások ajtaja zárva lesz.Az intézmény minden függőségében folyamatosan figyelni fogják a lehető legnagyobb rendet és csendet.Ők tájékoztatják közvetlen közvetlen vezetőiket az épület vagy anyag tisztítása és megőrzése során talált károkról vagy rendellenességekről.Figyelemmel kísérik a családtagok és a látogatók hozzáférését és tartózkodását a betegek szobáiban, és nem engedik meg a belépést több, mint a felhatalmazott személyek, ügyelve arra, hogy ne lépjenek be az intézményekbe az igazgatóság által kifejezetten engedélyezett csomagoknál.Megfigyelik a betegek és... [-]
Spanyolország Madrid
Szeptember 2019
Spanyol
Campus
On-line
Bővebben magyarul
Fleming College

A Fleming College Health Information Management (HIM) program egyike annak a három kanadai Health Information Management Association (Chima) elismert főiskolai programok ... [+]

A Fleming College Health Information Management (HIM) program egyike annak a három kanadai Health Information Management Association (Chima) elismert főiskolai programok rendelkezésre Ontario.

Program Highlights

Ebben a kihívásokkal teli kétéves diploma program, a diákok megtanulják használni számítógépes technológiák rögzíteni, és az adatok elemzését, és hozzon létre az egészségügyi információ egészségügyi ellátás használatát, pénzügyi és gazdálkodási tervezés. Az egészségügyi dokumentáció az elsődleges információforrás által használt kórházak és egészségügyi intézmények, hogy kódot szolgáltatások adóvisszatérítés céljából. Ez az információ azért is szükség van az állami egészségügyi tisztviselők, jelezve, betegség és trendeket, és az orvosi kutatók elemzése, összehasonlítása és döntéstámogató.... [-]

Kanada Peterborough Lindsay Minden Cobourg  + 1 Több
Kérj Információt
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
American College of Acupuncture & Oriental Medicine

A résztvevők forgatják és figyelik az akupunktúrás kezeléseket az American College of Acupuncture ... [+]

Ról ről2019. augusztus 4.-2019. augusztusAmerikai Akupunktúra Főiskola9100 Park West Drive, Houston Texas 77063A klinikai megfigyelés során klinikai ismereteket szerezhet

A résztvevők forgatják és figyelik az akupunktúrás kezeléseket az Amerikai Akupunktúra Főiskolán

Ismerje meg az amerikai egészségügyi szabályzatokat és az etikai kérdéseket

A résztvevők bemutatják azokat a fontos etikai és szabályozási témákat, mint a HIPAA, az OSHA és a Clean Needle Techniques. A kurzus fontos egészségügyi és jogi kérdéseket vet fel, amelyek valamennyi amerikai szakembert bevonnak.

Gyakorolja nyelvtudását

A résztvevőknek lehetőségük nyílik nyelvtudásuk gyakorlására. Lehetőségek az orvosi kínai vagy orvosi angol nyelvek közötti választásra, valamint a betegekkel való kommunikációban elengedhetetlen alapvető orvosi terminológiák megismerésére.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Houston
Augusztus 2019
Angol
Nappali
14 napok
Campus
Bővebben magyarul