HEALTHCARESTUDIES.HU

A Legjobb Tanfolyamok 2019 Dél-Amerika

Tanfolyamok egyénileg kínálnak osztályok, így a felsőoktatási lehetőségek a különböző területeken a tanulmány. Azáltal, hogy egy sor osztályok összpontosított egy kategóriában, a diákok is folytatja a bizonyítvány vagy oklevél érdeklődési területük.

Átívelő számos országban és szigetektől, Dél-Amerika ad otthont számos spanyol nyelvű országokban. Itt, a diákok is szó séta története útjukat az osztályba, és élvezze a kultúra ősi társadalmakban. 

Lépj közvetlen kapcsolatba az Intézményekkel : Egészségügyi Tanfolyamok Dél-Amerika 2019

Találat Filter

Santiago - Egészségügyi tanulmányok

IES Abroad
Campus Nappali 1 - 2 félévek Kérj Információt Chile Santiago

Az egészségügyi szakmákban, például a Pre-Med, az ápolás és a közegészségügyben dolgozó fejlett spanyol diákoknak, valamint a más egészségügyi területeken tanuló diákoknak tervezett külföldi tanulmány értékes betekintést nyújt Santiagoba

Santiago nyári - egészségügyi tanulmányok

IES Abroad
Campus Nappali 7 hetek Kérj Információt Chile Santiago

Ön részt vesz egy Health Studies Program szemináriumon, miközben javítja kommunikációs készségeit a spanyol egészségügyi szakemberek számára. Minden kurzust spanyolul folytatnak és a fejlett nyelvi készségekkel rendelkező diákok számára tervezték.

Santiago Január Term - Egészségügyi tanulmányok

IES Abroad
Campus Nappali 3 hetek Kérj Információt Chile Santiago

Ideális az egészséggel kapcsolatos területeken dolgozó karrierekkel foglalkozó diákok számára, ez a program lehetőséget nyújt arra, hogy ismerje meg az egészségügyi politika és a szállítási rendszerek ismeretét Chile közösségközpontú köz- és magánegészségügyi rendszerében.

Táplálás

Linguistic Horizons
Campus Nappali 2 - 24 hetek Szeptember 2019 Peru Cusco

Tudjon meg többet a Holisztikus Táplálkozásról és a Természetgyógyászatról a Perzsa Oltó Völgyében. Ez a program azoknak készült, akik jobban megértik az élelmiszereket mint gyógyszert, növényi alapú gyógyszert, táplálékot és táplálékot.

Orvosi program,

Olinda School
Campus Nappali 4 hetek Március 2020 Brazília Olinda

Ez a tanfolyam zajlik egész évben, kivéve a január első felében, és a július második felében. A kurzus időtartama legalább négy hét, és meghosszabbítható belátása szerint a hallgató.

Tanfolyamok fogászat

Universidade Estadual Paulista (UNESP)
Campus Nappali Kérj Információt Brazília São Paulo

Brazil fogászat tartják az egyik legfejlettebb a világon. Ez a csoport a tudományágak összehozza a klinikai és az alapvető