HEALTHCARESTUDIES.HU

A Legjobb Alternatív gyógyászat Egészségügyi Tanulmányok in Cusco Peruban

Tanfolyamok egyénileg kínálnak osztályok, így a felsőoktatási lehetőségek a különböző területeken a tanulmány. Azáltal, hogy egy sor osztályok összpontosított egy kategóriában, a diákok is folytatja a bizonyítvány vagy oklevél érdeklődési területük.

Peru, hivatalosan a Perui Köztársaság, az ország nyugati Dél-Amerikában. Peru mintegy 80 egyetem sokkal több magánegyetemek, mint az állami. Az elsődleges nyelv még mindig a spanyol, de vannak olyan kurzusok kifejezetten létrehozott nemzetközi diákok számára.

Cusco egyik legfontosabb városa Peru. Ez a hely ismert a történelem és a színes életmód. Eltekintve attól, hogy Cusco is ismert a minőségi üzleti oktatás. Ez a város legnépszerűbb egyetemek, mint például a National University of San Antonio Abad Cuzco és Universidad Andina.

A Legjobb Alternatív gyógyászat Tanfolyam in Cusco Peruban

1 Találatok Alternatív gyógyászat, Cusco Filter

Táplálás

Linguistic Horizons
Campus Nappali 2 - 24 hetek Szeptember 2019 Peru Cusco

Tudjon meg többet a Holisztikus Táplálkozásról és a Természetgyógyászatról a Perzsa Oltó Völgyében. Ez a program azoknak készült, akik jobban megértik az élelmiszereket mint gyógyszert, növényi alapú gyógyszert, táplálékot és táplálékot.