HEALTHCARESTUDIES.HU

A Legjobb Tanfolyamok 2019 Észak Amerika

Tanfolyamok egyénileg kínálnak osztályok, így a felsőoktatási lehetőségek a különböző területeken a tanulmány. Azáltal, hogy egy sor osztályok összpontosított egy kategóriában, a diákok is folytatja a bizonyítvány vagy oklevél érdeklődési területük.

Az Egyesült Államok gyakran nevezik az Egyesült Államokban, a szövetségi köztársaság, amely ötven állam és egy szövetségi kerületi. 48 a szomszédos államok és a szövetségi kerületi Washington, DC vannak az első Észak-Amerikában Kanada és Mexikó. Az állam az Alaszka északnyugati részén Észak-Amerikában, Nyugat-Kanada és keletre Oroszország a Bering-szoroson, és az állam a Hawaii-szigetek egy szigetcsoport a Csendes-óceán északi közepén. Az ország is öt lakott és lakatlan területeken kilenc, a Csendes-óceán és a Karib-térségben.

Kezdd el Ma, Egészségügyi Tanfolyamok Észak Amerika 2019

Találat Filter

Kurzus: Páciensgondozó Technikus Program (PCT)

Care Hope College
Campus Nappali 4 - 8 hónap Nyílt Beiratkozás Amerikai Egyesült Államok Boynton Beach

A program célja, hogy felkészítse a diákokat, hogy váljanak a betegellátó technikus (PCT) Florida államban. Az ápolói asszisztens program befejezésekor a diákok jogosultak a Florida State Board of Nursing alkalmazására a Certified Nursing Assistant (CNA) vizsgálat elvégzésére. A betegellátó technikusnak CNA-kká kell válnia, hogy PCT-ként gyakoroljon.

Berkeley Nemzetközi Tanulmányi Program (Health and Society Track)

University of California, Berkeley
Campus Nappali 1 - 2 félévek Január 2020 Amerikai Egyesült Államok Berkeley

Az egészséggel foglalkozó diákok izgatottak lesznek, hogy megtudják, hogy van egy új külföldi tanulmányi lehetőség a világhírű University of California, Berkeley , San Francisco közelében. A Berkeley Nemzetközi Tanulmányi Program (BISP) most kiválasztott hallgatói jelöléseket vesz fel Norvégiában kiválasztott egyetemeken, hogy részt vegyen az UC Berkeley-nél egy vagy két félévre a 2018 őszén és 2019 tavaszán.

Pre-Med és a kultúrális merítés nyári programja, 2020. augusztus 2. - augusztus 15.

American College of Acupuncture & Oriental Medicine
Campus Nappali 14 napok Kérj Információt Amerikai Egyesült Államok Houston

A résztvevők forgatják és figyelik az akupunktúrás kezeléseket az American College of Acupuncture

Tanfolyam: Egészségügyi asszisztens

Gateway College
Campus Vegyes online és egyetemi Nappali 24 - 34 hetek Szeptember 2019 Kanada Vancouver + 1 további

A program célja, hogy a tanulókat egészségügyi szakemberekké váljon. Elkötelezett és tapasztalt oktatóink minőségi oktatást biztosítanak a gyakorlati képzéssel, hogy felkészítsék a diákokat a valós világra. A diákok technikákat gyakorolnak a csuklós manökenekkel, kórházi ágyakkal, orvosi eszközökkel és felszerelésekkel felszerelt laboratóriumokban.

Nurse Aide course

North Iowa Area Community College
Campus Nappali 75 órák Szeptember 2019 Amerikai Egyesült Államok Mason City

Egészségügyi Scholar tanfolyam

COPE Health Scholars
Campus Nappali 3 - 15 hónap Nyílt Beiratkozás Amerikai Egyesült Államok Los Angeles

Fontolgatja az egészségügyi ellátás karrierjét? Egyik programunkhoz is csatlakozhat, hogy feltárja, hogy az egészségügyi ellátás megfelelő karrier az Ön számára. Nem "egészség előtti" fő? Nem probléma. Minden nagy diák alkalmazható. Már végzett? Nem probléma. A diplomások és a "gap year" diákok is szívesen látnak.

Képzés neonatalógiai

Unitelma Sapienza
On-line Nappali Részidős oktatás 12 hónap Nyílt Beiratkozás Olaszország Rome Spanyolország Spain Online Mexikó Mexico Online Ausztrália Australia Online Amerikai Egyesült Államok USA Online Kanada Canada Online + 11 további

Ebben természetesen az orvosok és nővérek szert átfogó ismeretekkel betegségek koraszülött és újszülött beleértve a mögöttes fiziológia és a menedzsment. Azt is szert klinikai kompetencia akut újraélesztés és az összes szükséges eljárások az újszülött intenzív osztályon.

Egészségügyi ellátás

Provo College
Campus Nappali 12 - 24 hónap Szeptember 2019 Amerikai Egyesült Államok Provo

Ön egy türelmes és gondoskodó ember, akit érdekel a gyorsan növekvő az egészségügy területén? Programjaink tanítani a legkülönbözőbb kereslet-egészségügyi ismeretek, mint a szoptatós alapjait, orvosi és fogorvosi kezelés, fizikai rehabilitáció, a farmakológia, a betegellátás és szájápolási eljárások ...

Gyógyszerész technikus kurzus

Fleming College
Campus Nappali 4 félévek Kérj Információt Kanada Peterborough Lindsay Minden Cobourg + 3 további

Ennek gyógyszerész technikus, akkor lesz értékes és nélkülözhetetlen tagja Ontario egészségügyi csoport, dolgozó irányítása alatt és felügyelete a gyógyszerészek.

Klinikai kutatómunkatárs képzés

CCRP Course
On-line Részidős oktatás 4 hetek Nyílt Beiratkozás Amerikai Egyesült Államok Norwood

A kurzus 110 modulra vonatkozik, amelyeket a CRA-nak ismernie kell, mint a hátuk. A célok alapján az óránkénti órajappáztatási ütemtervet állítunk össze az egyes modulok befejezéséhez. Az egyes modulok befejezése után kapsz egy-egy tanórát az elismert Senior CRA vezető Dr.Kamal-tól. A tanfolyam több mint 80 tankönyvben és irodalomban utal a CRA képzésben annak érdekében, hogy biztosítsa az olyan információkat, amelyeket még a jövőbeli kollégáid és a munkáltatók is nem ismerhetnek. Ez minden interjú után tartós benyomást kelt. A hallgatók többsége megkapja az interjúkéréseket, csak egy hónapra a tanfolyamra; egy másik ok, amiért a modulok önállóak.

Ultrahangtechnikai tanfolyam

ATI College
Campus Nappali Részidős oktatás 18 - 27 hónap Kérj Információt Amerikai Egyesült Államok Norwalk Los Angeles + 2 további

Az ultrahangtechnikus program célja, hogy a hallgatókat szakmai szonográfusává tegye az orvosi területen, hogy elérje az interperszonális készségeket a páciensek és orvosi igazgatások kölcsönhatásában, a hanghullámok felhasználásával az emberi test képének előállításához, a vizsgálati eljárás során hogy javítsa a megfelelő betegellátást, biztosítva legyen a hallgatóknak, hogy képesek legyenek magas színvonalú képet feldolgozni, optimális információkkal a diagnózis folyamatára, valamint megértésre, orvosi képességekre és problémamegoldó készségekre, hogy az ultrahangos foglalkozásban dolgozhassanak.

Posztgraduális Pathway a közegészségügyben

The University of Alabama at Birmingham
Campus Nappali 1 - 2 félévek Január 2020 Amerikai Egyesült Államok Birmingham

Azok a hallgatók, akik sikeresen befejezik az INTO UAB Pathway Programot, biztosítják az UAB doktori fokozatú közoktatási programban való előrehaladást további szükséges alkalmazási anyagok benyújtásával. Miután sikeresen kitöltötte a Pathway programot, garantáltan beírja a diplomát.

Gyorsított masszázs terápia program

Canadian College Of Massage & Hydrotherapy
Campus Nappali 16 hónap Kérj Információt Kanada Toronto Cambridge Halifax Regional Municipality + 2 további

Ha egy leendő hallgató keres egy célszerűbb ütemtervet, és szeretné, hogy az MT Diploma Programot rövid időn belül lehessen választani, ez az opció lehet az Ön számára. A gyorsított program ugyanazt a magas színvonalú tantervet és kivételes oktatást kínálja rövidebb időkeretben a 21 hónapos programban kínált szünetek nélkül.

Pre-gyógyszer programot

University of Pittsburgh at Bradford
Campus Nappali Szeptember 2019 Amerikai Egyesült Államok Bradford

Érdekli a karrier az orvostudományban? Úgy gondolja, hogy szeretné, hogy egy orvos? Nos, akkor előbb-utóbb meg kell keresni egy orvos gyógyszert vagy orvos osteopathic gyógyszer mértékben. De először, akkor szüksége lesz egy diplomát. Megteheti, hogy a mi campus.

Medical Assistant Course

Hamilton College
Campus Nappali 10 hónap Szeptember 2019 Amerikai Egyesült Államok Los Angeles