Társult diplomát műtéti technika

Általános információk

Program leírás

Ez a szak célja a műtéti technika diploma diplomás, aki azt akarja, hogy továbbra is ő az oktatás és fogadni társult fok. A növekvő változás mértéke és növekvő összetettsége sebészeti beavatkozás, a társult fok opció biztosítja a hallgató egy átfogóbb oktatási alapot, ami segítségére lehet a szakmai előmenetel. Nemzeti tanúsítási elérhető a diplomások által kínált NBSTSA (National Board for Surgical Műszaki és Sebészeti segítő)

WITCC Sebészeti Technology Board Passage Rate 2011 - 100% 2012 - 100% 2013 - 100% 2014 - 100% 2015 - 100% a műtéti Technológia Program által akkreditált Akkreditációs Bizottság az Allied Health Education Programs (CAAHEP). Felvételi a műtéti technika program előírja a kérelmezők, hogy megfeleljen a program-specifikus kritériumok. További információ a pályázati eljárások és az elfogadás, lépjen kapcsolatba a Felvételi Hivatal WITCC.

Részmunkaidős beiratkozás elérhető. Kérjük, olvassa el a program tanácsadója, hogy dolgozzon ki egy egyedi terv tanulmány. Hallgatónak rendelkeznie kell egy középiskolai diploma vagy azzal egyenértékű, megfelelnek az előre meghatározott CPT és Alek pontszámok vagy egy ACT 22 vagy magasabb. Diákok kell elérnie fokozatú pont átlagosan 2,00 (C) vagy magasabb az összes program követelményeinek.

witcc116

Kapcsolódó Karrier

  • sebészeti technológus
  • Orvosi berendezések előkészítő
Utoljára frissítve Október 2016

Az iskoláról

Western Iowa Tech Community College is a publicly supported comprehensive community college serving the Iowa counties of Cherokee, Crawford, Ida, Monona, Plymouth, and Woodbury, which have a combined ... Tovább

Western Iowa Tech Community College is a publicly supported comprehensive community college serving the Iowa counties of Cherokee, Crawford, Ida, Monona, Plymouth, and Woodbury, which have a combined population of about 180,000. A nine-member Board of Directors provides governance for Western Iowa Tech Community College. The board members are elected from the nine districts in the six-county service area... Kevesebb