HEALTHCARESTUDIES

Associate Degree-k az Amerikai Egyesült Irvine az Amerikai Egyesült Államokban 2020

Associate fok kiváló választás bármilyen diákok keres új utakat, miután elvégezte a középiskolát. Ezek fok általában kitölteni 1-3 év, bár a legtöbb diák befejezni belül körülbelül két évig.

Az Egyesült Államok nagy ország, Észak-Amerikában, gyakran nevezik a "USA ", az "amerikai ", az "Egyesült Államok ", "America ", vagy egyszerűen csak "a tagállamok ". Amerikai főiskolák által finanszírozott "tandíjat " terhelik a tanuló, ami gyakran igen drága, nagyon gyakran eléri a több tízezer dollárt évente.

Irvine város tervezett és létre az Irvine Társaság 1960-as években. Úgy nőtt kikötő több mint 200.000 lakos határain belül. A város közé tartozott az első öt legjobb élettér tartozott annak minőségi szolgáltatások és az iskolákban, amely magában foglalja a különböző egyetemek és főiskolák.

Associate Degree-k Megtekintése az Amerikai Egyesült Irvine az Amerikai Egyesült Államokban 2020

Találat Filter

Egyetemi végzettség az egészségtudományokban

Irvine Valley College
Társdiploma
szept. 2020
<
Nappali
<
2 év
Angol
Campus

Az Irvine Valley College School of Life Sciences a biológiai tudományok széles skáláját kínálja, valamint a környezettudományi tanfolyamokat. A bevezető kurzusok öt fő terület ...

Tovább

Kineziológiai végzettség

Irvine Valley College
Társdiploma
szept. 2020
<
Nappali
<
2 év
Angol
Campus

Az Irvine Valley College Kineziológiai, Egészségügyi és Atlétikai Iskola lehetőséget ad a hallgatók számára az egész életen át tartó egészség és egészség megőrzésére. A diákok ...

Tovább