Utolsó napok regisztrálni!

Ezzel a szakosodás, a hallgató frissül újabb felfedezések körülvevő természetrajza tuberkulózis, beleértve az új diagnosztikai eszközöket, megelőzésére és kezelésére. A szakirányú klinikai TB Management biztosít a hallgatók elegendő tudományos és klinikai ismeretek végrehajtani a legjobb klinikai megoldások kis-, közép- és magas jövedelmű országokban.

A diákok megértsék a természetes fejlődése Mycobacterium tuberculosis; közötti kapcsolatot immunológiai, radiológiai és kórszövettani szempontok; és a legjobb módszer, hogy végre kell hajtani a diagnózis és a kezelés a betegség, még a szenvedő HIV és többszörös gyógyszer-rezisztencia.

Értékelését a specializáció a klinikai TBC kezelése lesz a folyamatos virtuális alapuló eljárást felbontása konkrét kérdést és vitát a legjobb megközelítés klinikai eset kezelésére.

Célok

A fő cél ennek a specializáció célja, hogy az elméleti és gyakorlati háttere szükséges a megfelelő klinikai kezelését tuberkulózis tudás a kórszövettani alapján a betegség alakulását.

Kompetenciák

A hallgató szerez elméleti és gyakorlati hátterét, amely biztosítja számukra a szükséges készségeket a megfelelő klinikai kezelését tuberkulózis, a tudás a járványtan, a diagnózis, klinikai jellemzők és a menedzsment.

A diákok szert az alábbi tulajdonságok:

  • Képesség, hogy a korreláció megállapítása patológia és radiológia.
  • Képesség, hogy kiadja a helyes diagnózis segítségével mikrobiológiai, immunológiai, patológiai és radiológiai kritériumok.
  • Képes kezelni betegek multirezisztencia.

Diák profil

Célja, hogy a háziorvos, belgyógyász szakorvosok, infectologists, nemzetközi egészségügyi szakemberek.

Felvételi követelmények

Annak vizsgálata, hogy a specializáció a klinikai TB Management UOC, a diákok számára ajánlott, hogy az alábbi fok, vagy az azzal egyenértékű:

  • Bachelor diplomát Health Sciences
  • Bachelor diplomát Medicine
  • Bachelor diploma ápolás

Miután a szakmai tapasztalat terén azokban az országokban, ahol gyakori a TB is ajánlott.

Diplomák

Miután a teljes értékelési folyamat sikeresen befejeződött, a UOC ad ki Mester Diploma / Posztgraduális Diploma / Szakterület Certificate hogy azok a résztvevők egy akkreditált egyetemi képesítéssel, amely érvényes Spanyolországban. Amennyiben nem rendelkezik ilyen végzettséggel, a Igazolás kerül kiadásra.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

1 további kurzus UOC Universitat Oberta de Catalunya »

Ez a kurzus On-line
Start Date
Duration
Price
745 EUR
Helyszínek szerint
Dátum szerint