Senior technikus szemtől szemben a protézisben

Általános információk

11 locations available

Program leírás

A Prosthetic Audiology felsőfokú képzési ciklusával a Munkahelyi Képzési Modult a spanyolországi legelismertebb munkaközpontokban (GN Resound, RV Alfa, GAES, Alain Afflelou) és külföldön (Vivason, Coscas, Entender , Audissimo, Alain Afflelou, Amplifon).

Ezenkívül, az alapvetően praktikus módszertannak köszönhetően, az első tanfolyamból megtudhatja az Audioprotetikai Termékek Műhelyében és az Európai Szakmai Központ Elektronikai Műhelyében. Az Audiology szobában az összes szükséges eszközzel teljes körű elemzést végezhet a beteg hallási állapotának és a szükséges programozásnak. Az elektroakusztikus teremben mindazokat a programokat meg fogja találni, amelyek szükségesek a hallókészülékek alkatrészeinek vizsgálatához, valamint elemzéséhez és javításához.

Továbbá, a képzés részeként a spanyol jelnyelv (LSE) megszerzésének oklevelét megkapja; (40 óra: 25 személyes és 15 online).

tanulmányi terv

ELSŐ KURZUS

Akusztikai és hangvédő elemek

200

Auditív anatómiai-érzékszervi jellemzők

300

Fülpultok és védőeszközök előkészítése

265

Elektronikus technológia az audio protézisben

235

ÖSSZES KURZUS

1000

Második kurzus

Figyelem a halláskárosultakra

115

Audition és verbális kommunikáció

115

A hallókészülékek kiválasztása és adaptálása

175

Vállalkozói és vállalkozói kezdeményezés

65

Képzés és munkaerő-orientáció (FOL)

90

Műszaki angol magasabb fokozatú

40

Protetikus audiológiai projekt

30

Munkahelyi képzés

370

ÖSSZES KURZUS

1000

* A tanterv néhány témája módosulhat

Létesítmények, laboratóriumok és műhelyek

 • Laboratórium bármilyen típusú formák gyártásához és gépesítéséhez.
 • Audiológiai terem, amely rendelkezik az összes olyan eszközzel, amely a hallás egészének teljes elemzéséhez szükséges.
 • Elektroakusztikus helyiség minden olyan programmal, amely az emlékek programozásához és a hallókészülék alkatrészeinek vizsgálatához szükséges.

A spanyol jelek (LSE) nyelvhasználatának elindításának diplomája

A képzés részeként megkapja a spanyol jelnyelv (LSE) inicializálásának oklevelét, amely segíteni fog a siket emberek világának közelebb megismeréséhez az alapvető kommunikációs stratégiák ismerete révén a professzionális használatra, valamint a szociokulturális vonatkozások ismeretére a süket közösségből (40h: 25 szemtől-szembe és 15 online).

LPA BIZONYÍTVÁNY

Hivatás a szakterületen egy egyedi tanúsítvánnyal:

A diploma megszerzése után megkapja a Laureate Professional Assessment (LPA) bizonyítványt, úttörő hazánkban, amely értékeli a munkaerőpiacon működő vállalatok által leginkább igényelt nyolc kompetenciát: stratégiai és vállalkozói megközelítés, vezetés, csapatmunka, alkalmazkodás a változások, a tanulás és a személyes fejlődés, a problémamegoldás, a célok elérése és a globális mentalitás.

Az eszköz személyre szabott bizonyítvánnyal rendelkezik a végzős hallgató számára, és útmutatást ad az edzés erősségeihez.

Az LPA tájékoztatást nyújt az Európai Szakmai Centrumban (például szakmai gyakorlataid, nemzetközi tartózkodásod vagy társadalmi felelősségvállalási projektekben való részvétel) végzett képzési tapasztalatokról az akadémiai feljegyzésekkel együtt.

foglalkoztathatóság

A munkahelyi valósághoz igazodó innovatív képzés garantálja a magasan képzett felkészítést, amely kedvez a hallgató foglalkoztathatóságának. A diplomások foglalkoztathatósági mutatója az Universidad Europea sokkal magasabb, mint a jelenlegi szakmai piacon. A diplomások 90% -a munkája az első év a tanulmányok befejezése után, 69% az első 6 hónapban.

A Prosthetic Audiology felsőfokú technikusának tanulmányai végén a következő szakmai lehetőségeket választhatja ki:

 • Hallókészülék.
 • Hallókészülék-szakértő.
 • Szerszámkészítő és hallókészülékek.
 • Technikus hangszintmérésnél.
 • Audiometrist.

Tanulmányi segédlet

 • A CAM segítői
 • Nagy teljesítményű tanulmányi segédeszközök
 • Tanulmányi segédlet a folytatáshoz
 • Tanulási segédlet tanulmányi egyidejűséghez
 • Segítség az Universidad Europea rokonának megszerzéséhez
 • Fizetési rugalmasság
Utoljára frissítve Július 2018

Az iskoláról

To provide our students with a comprehensive education, educating leaders and professionals who are prepared to respond to the needs of a global world, to contribute value in their professions and to ... Tovább

To provide our students with a comprehensive education, educating leaders and professionals who are prepared to respond to the needs of a global world, to contribute value in their professions and to social progress through an entrepreneurial spirit and social commitment. Kevesebb
Madrid , Madrid , Shanghai , San Diego , Irvine , Valencia , Alcobendas , Tenerife Santa Cruz , Villaviciosa de Odón , Spanyolország Online , Las Palmas de Gran Canaria + 10 Több Kevesebb