Saját Mester esztétika és Wellness - osztályterem - 60 kredit

Általános információk

Program leírás

wellness

kezdeményezés

Október 2018 / időtartam 10 hónap / tantermi

előadás

Az esztétika és az alt = "wellness nagyon is jelen van társadalmunkban, bizonyítva, hogy ez a nagyszámú esztétikai központ és alt =" wellness kínálja szolgáltatásaikat szerte a világon, szállodákban, gyógyfürdőkben, luxus hajókázásokon, gyógyfürdőkben , többek között szépségközpontok, szépségközpontok, esztétikai klinikák, amelyek személyre szabott szolgáltatásokat és a személy jólétét szolgálják.

Ismet az első üzleti iskola területén természetes gyógymódok kínálnak Spanyolország saját Mester esztétika és wellness, valamint a holisztikus oldalon keresztül UCAM neves egyetem 60 kredit.

A mester három fő területre tagolódik, az egyik az esztétika és az alt = "wellness a természetgyógyászat, az aromaterápia és az illóolajok köré szerveződő naturopátia révén, amelyet kiegészít más technikák, mint például a virtuális homeopátiás mezoterápia és a diétaterápia naturista, másrészt az ayurvédikus központtal kiegészített masszázs-terület, más kiegészítőkkel, mint például a bambusz, a kőterápia, a champi és a pindák, majd a japán arcfiatalító masszázs, amely egy másik nem agresszív technika az emberi test számára Kiegészítjük az esztétikával alkalmazott shiatsu-ot.

Ezek a területek másokkal együtt azt eredményezik, hogy a hallgató a masszázs és a naturopátia mindkét technikáját alkalmazhatja az esztétikára és az alt = "wellnessre.

A diák vehet legfeljebb 4 egyetemi oklevelek először amelyet azután érvényesíteni ezeket a hiteleket a mester.

titrálás

Befejezése után a program (1500 óra között a tanítás és a személyes munka - 480horas osztályban), és miután letette a kiértékelő vizsgálatok két oklevél által kibocsátott dolgozhatók fel:

  • Mesterképzés az esztétika és a wellness területén (60 ECTS credits)
  • Ismet: Masters esztétika és Wellness - (saját cím).

Hozzáférés a tanulmányok

Az egyes jelöltek felvételét egy tudományos bizottság értékeli.

Felvételi követelmények:

A) A diákok egy egyetemi diploma (oklevél, diploma vagy fokozat bármely témakörben), hogy egy hitelesített fénymásolatát a címet vagy az eredeti vagy hitelesített fénymásolatát, a díjfizetés kiadásáért cím hibás. Érkező hallgatók nem tagja a bolognai szerződés kell nyújtania a bizonyítványt a tanulmányok befejezését a apostille.

B) A diákok nélkül egyetemi diplomával: a jelölt profilját fogják értékelni a Bizottság közötti UCAM és Ismet dönteni arról, hogy elismerik a diákok, hogy a program (legalább öt éves szakmai tapasztalattal rendelkezik a területen kimutatható tanulmány).

Természetesen a program

1. modul: Bevezetés a történelem esztétikai és kozmetikai és szükség van ma.

2. modul: Bőrgyógyászati ​​anatomofisiopatologia. alapokat.

3. modul: Az elsősegély

4. modul Természetes kozmetikumok

5. modul Aromaterápiás

Modul 6. illóolajok kozmetikai kezelések

Homeopátiás mezoterápia Virtuális modul 7 kozmetikai kezelések, cellulit, az elhízás és az arc

8. Ortomolecular modul esztétikai és kozmetikai (bőr, haj és köröm)

9. naturista Dietoterapia modul és az elhízás

10. modul fiatalító arcmasszázs japán

Modul 11. shiatsu alkalmazott esztétika

Torna 12 modul arc- és arcmasszázs pindas

14. Az ájurvédikus masszázs modul

Modul 15. masszázs bambuszrúd pindas, champi és kő terápia

16. modul: Módszertan és kutatási terv

17. modul: diplomamunka

Karrier lehetőségek

Miután a tanulmányok elkészültek, a diákok kiválaszthatják, hogy egy esztétikai központot hozzanak létre, és többek között szállodákban, gyógyfürdőkben, gyógyfürdőkben, tornateremekben, utazásszervezőkben, mint például a sétahajózásban. ez a tréning a szakemberek ezeket a technikákat szokásos munkahelyükbe építik be, esztétikai központjukban és / vagy alt = "wellnessben", terápiás központban, esztétikai klinikában vagy bármely más, a az esztétikai tevékenység gyakorlása és alt = "wellness". Ezzel a tréninggel a szakember bővítheti technológiai portfólióját, és nemcsak a kibővített kereskedelmi ajánlatot növeli az ügyfelek, hanem javíthatja munkájuk eredményeit is.

tutorships

Ismet diákok, van egy tanár, aki mehet esetén a változásokról, nehéz nyomon követése témák, személyre szabott tanácsadás, a szakmai fejlődés, többek között.

további szolgáltatások

Akciók és speciális áron más tanfolyamok. Számítógépes terem Internet kapcsolat. Service gépek hirdetést. Akciós központjában Ismet terápiákat. tudományos tanácsadást az oktató tanulmányok. Terápiákkal gyakorlatban a diákok számára. ISMETalumni, öregdiák egyesület. Job fórumon. Tanácsadás a hivatás gyakorlásának adó, munkaügyi, számviteli szinten, marketing, kommunikáció, LOPD, széf CPR, egyebek.

módozat

Heti reggel, délután vagy szombaton. Kombinálásának lehetősége több módozatait.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

«Si te gusta el sector de la salud, asistir a personas para prevenir y tratar patologías, la investigación o cualquier actividad relacionada con las terapias naturales, debes formarte en una escuela q ... Tovább

«Si te gusta el sector de la salud, asistir a personas para prevenir y tratar patologías, la investigación o cualquier actividad relacionada con las terapias naturales, debes formarte en una escuela que te ofrezca una sólida formación para tu futuro profesional.» Kevesebb
Barcelona , Spanyolország Online + 1 Több Kevesebb