Sérülés

Általános információk

Olvass többet erről a programról az intézmény honlapján

Program leírás

A program leírása

Ez a kétéves, részmunkaidős mesterképzés, amelyet teljesen online tanítanak, az Edinburgh és a Edinburghi Királyi Orvosok Kirendeltsége , valamint a Master of Surgery (ChM) mestere.

Az Egyesült Királyság Intercollegiate Surgical Curriculum alapján a Trauma és Orthopedics ChM lehetővé teszi a gyakornokoknak, hogy kiválasszák azokat a speciális modulokat, amelyek relevánsak a kijelölt specialitásukhoz, és támogatják a Royal College of Surgeons (FRCS) testületek ösztöndíját.

A program célja a klinikai képzés mellett a munkahelyi értékelés kiegészítése.

Online tanulás

Az online tanulás technológiája teljesen interaktív, díjnyertes és lehetővé teszi Önt, hogy kommunikáljon magasan képzett oktatóinkkal a saját otthona vagy a munkahely kényelméről.

Online diákjaink nem csak Edinburgh kiváló forrásaihoz férnek hozzá, hanem egy támogató online közösség részévé válnak, amely a világ minden tájáról érkező diákokat és oktatókat foglalja magában.

Programszerkezet

A program félévenként, két éven keresztül folyik, és hetente 10 órányi tanulmányt végez, rugalmas moduláris módon. Várható, hogy a tanulmány egy része megkapja a "munkahelyen" végzett tevékenységeket.

A program online távoktatási jellege tökéletes az orvosok számára, akik szellemtelen elmozdulási mintázatokkal dolgoznak.

Hozzáférést kap a kiváló minőségű, interaktív online forrásokhoz, e-folyóiratokhoz és online tankönyvekhez, valamint dedikált technológiai támogatáshoz.

1. év

Az akadémiai modulok feltárják a kutatási és oktatási módszertant, miközben lehetővé teszik a hallgatók számára, hogy képesek legyenek elemezni a közzétett bizonyítékokat és javítsák interaktív és írásos kommunikációs készségeiket. A hallgatóknak lehetőségük van a 2. évfolyamban egy tudományos kutatási projekt befejezésére is, pl. Eredeti kutatás vagy Szisztematikus felülvizsgálat a megfelelő munkaterületen. A program befejezése után a diákokat ösztönözni kell arra, hogy tanulmányaik közzétételét egy szakértői folyóiratban tegyék közzé.

A hallgatók az egész programban támogatják az e-tutorok aszinkron megbeszéléseit, akik a szakterületüket vezető orvosok. A diákok is hozzáférhetnek egy nagy tanulási erőforráshoz, beleértve a legfontosabb online könyvek és folyóiratok előfizetését. A második évben a fő modulok befejezése után írásbeli vizsga (MCQ) kerül megrendezésre.

2. év

A kötelező modulok az ortopédiai tanterv alfejeinek központi elemeit ölelik fel. Ezeket tanítják és értékelik egy klinikai probléma-alapú megközelítés alkalmazásával, amelyet a tananyag-rendszer alapú felülvizsgálata támogat.

Az előző évben szerzett tapasztalatok alapján a hallgatók várhatóan kritikusan elemzik a referencia anyagokat, és adott esetben saját munkájukra vonatkoznak.

Karrierlehetőségek

A diplomások képesek lesznek kimutatni mélyreható ismereteiket a kiválasztott sebészeti alpecialitásról, és képesek lesznek ezt a tudást alkalmazni a sebészeti betegek szisztematikus értékelésére és kezelésére a választható, sürgős és sürgősségi klinikai környezetben.

Angol nyelvi követelmények

Minden pályázónak az alábbi képesítéssel kell rendelkeznie az angol nyelvtudás bizonyítékaként:

  • egyetemi vagy mesterképzés, amelyet angol nyelven tanítottak és értékeltek többségi angol nyelvű országban, ahogy azt az Egyesült Királyság vízumai és bevándorlása meghatározza
  • IELTS Academic: összesen 6,5 (minden egyes modulban legalább 6,0)
  • TOEFL-iBT: összesen 92 (minden egyes modulban legalább 20)
  • PTE (A): összesen 61 (mindegyik "kommunikációs készség" szakaszban legalább 56, az "Engedélyező készségek" szakaszok nincsenek figyelembe véve)
  • CAE és CPE: összesen 176 (minden egyes modulban legalább 169)
  • Trinity ISE: ISE II mind a négy komponensben

Az angol nyelvtanítással és -értékeléssel rendelkezőknek legfeljebb három éveseknek kell lenniük a szakok kezdetén. A nyelvvizsgáknak legfeljebb kétévesnek kell lenniük a szakok kezdetén.

Ösztöndíjak és finanszírozás

Az Edinburgh-i Egyetem kis számú ösztöndíjat kínál a kiemelkedő jelentkezőknek. Ezek nagyon versenyképesek.

Az Egyesült Királyság kormánya posztgraduális kölcsönök

Az Egyesült Királyság állampolgárai, az állandó lakóhellyel rendelkezők és egyes, az Egyesült Királyságban lakóhellyel nem rendelkező uniós állampolgárok jogosultak a posztgraduális kölcsönökre - és bizonyos esetekben a megélhetési költségekre - is.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Together we form a unique grouping in the UK where vets, medics and biomedical scientists work together and study the common causes of disease that affect our populations.

Together we form a unique grouping in the UK where vets, medics and biomedical scientists work together and study the common causes of disease that affect our populations. Kevesebb