RN a nevelési alapképzéshez

Általános információk

Program leírás

Online RN-BSN

Szerezze meg a szükséges készségeket és tapasztalatokat az egyre összetettebb egészségügyi környezet igényeinek teljesítéséhez az online regisztrált ápolón keresztül az ápolói tudományok Bachelor (RN-to-BSN) programjához a Wideneri Egyetemen.

Gyors tények:

 • 30 hitel óra *
 • A becsült teljes tandíj: 14 460 USD
 • CCNE akkreditált
 • 100% online
 • Nincs szükség lakóhelyre
 • Gyorsított és rugalmas programbeállítások

Az RN-to-BSN program azokra az erősségekre épül, amelyeket Ön már engedéllyel rendelkező ápolóként demonstrált, fejleszti vezetői képességeit és kibővíti tudását további magas színvonalú ellátáshoz.

A Widenernél megszerezheti diplomáját a menetrend szerint. Teljesen online programunknak nincs helyszíni tartózkodási követelménye, és mindössze egy év alatt kitölthető minősítő kreditekkel. Vagy készítsen egyedi programtervet, és vegyen igénybe egy kurzust egyszerre.

* Az 59 előfeltételű, 33 aktív RN-k számára kredit hallgatók alapján

Akkreditáció és elismerés

CCNE által akkreditált online programunk az AACN Essentials-en alapul, és 2013–2022-ben elismerték az Ápolási Kiválósági Országos Ligájaként.

Karrier Outlook

Mivel a kórházak egyre többen törekednek a Mágnes státusz elérésére, gyorsan nő a szakmai, érettségi bizonyítvánnyal készített ápolók iránti igény. A BSN megszerzése további ápolói munkalehetőségeket és magasabb fizetéseket tesz lehetővé.

 • Az ADN-vel rendelkező RN a jelenlegi ápolói munkahelyek 49% -ára jogosult, átlagos éves fizetése 73 022 USD
 • A BSN-vel rendelkező RN a jelenlegi ápolói munkahelyek 81% -ára jogosult, átlagos éves fizetése 81 656 USD 1

Pénzügyi segély

A pénzügyi támogatás elsősorban szövetségi kölcsönök formájában érhető el. A jelentkezéshez töltse ki a Szövetségi Hallgatói Segédprogram (FAFSA) ingyenes alkalmazását. Ezenkívül a munkáltatói tandíj-visszatérítési szabályok a képesített hallgatók számára rendelkezésre állnak a munkáltatói dokumentációval együtt.

A Wideneri Egyetem FAFSA kódja 003313 .

Minimális felvételi követelmények

 • Az ápolói vagy RN oklevelek egy regionálisan akkreditált főiskolán vagy egyetemen
 • 2,0 minimális GPA
 • Aktív RN licenc

A Widenerről

A Widener Egyetemen büszkén ápoljuk kihívásokkal teli és kulturálisan sokrétű tanulási környezeteket, ahol az akadémikusok, a vezetés és a szolgálat áll az első helyen. Az 1821-ben alapított, Chesterben (Pennsylvania) fekvő Widener nemzetközileg elismert a polgári szerepvállalás, a szolgálat és a társadalmi felelősségvállalás iránti elkötelezettségünk iránt. Célunk olyan igazi vezetők felállítása, akik pozitív változásokat ösztönöznek egész közösségünkben.

Ha többet szeretne megtudni a Widener University online RN-ről az ápolási tudományok Bachelor (RN-to-BSN) fokozatára, kérjen további információt, vagy hívja a 844-386-7321 telefonszámot, hogy beszéljen a programmenedzserrel.

1 Forrás: Burning-Glass.com (ápolói álláshirdetések elemzése, 2017.01.01-jétől2017.3.12-ig)

Utoljára frissítve aug. 2019

Az iskoláról

At Widener University, we proudly cultivate challenging and culturally diverse learning environments where academics, leadership, and service come first. Founded in 1821 in Chester, Pennsylvania, Wide ... Tovább

At Widener University, we proudly cultivate challenging and culturally diverse learning environments where academics, leadership, and service come first. Founded in 1821 in Chester, Pennsylvania, Widener is nationally recognized for our commitment to civic engagement, service, and social responsibility. It is our goal to develop true leaders who inspire positive change throughout our community. Kevesebb