RN a BS-be az ápolásban (RN-BSN)

Általános információk

További információ erről a programról az intézmény honlapján olvasható

Program leírás

Az online ápolási (RN-BSN) program RN-ből álló programja feljogosítja az engedélyezett regisztrált ápolókat (RN) a mai igényes egészségügyi környezet fokozott karrierje érdekében. A CCNE akkreditált programjának végzettje olyan kiváló szerepet tölt be, amely kiváló kritikai gondolkodást, döntéshozást, kommunikációt és vezetési készségeket igényel. Fedezze fel az innovatív online programot, ahol nincs rezidencia - minőségi ápolási nevelés, amit gyorsan és online módon végezhet el!

A tanfolyam kiterjed a közösségi egészségügy, az egészségügyi vezetés és vezetés, a farmakológia, az egészségügyi politika és az etika témakörére.

A hallgatóknak lehetőséget kell biztosítani a fogalmak elsajátítására a megfelelő tapasztalati tanulási és gyakorlati tapasztalatok révén, amelyek elősegítik a betegközpontú gondozást, a szakmaközi csapatokat, a bizonyítékokon alapuló gyakorlatot, az informatikat, a klinikai érvelést / kritikai gondolkodást, a kulturális érzékenységet, a szakmaiságot és a gyakorlatot. élettartamot egy folyamatosan változó és összetett egészségügyi környezetben.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Utica College, founded in 1946, is a comprehensive private institution located in upstate central New York. The College offers regionally accredited online certificates, bachelors, masters, and docto ... Tovább

Utica College, founded in 1946, is a comprehensive private institution located in upstate central New York. The College offers regionally accredited online certificates, bachelors, masters, and doctoral degrees in healthcare, cybersecurity, financial crime, nursing, physical therapy, business, criminal justice, and data science. All courses are taught by credentialed, highly experienced faculty with significant and ongoing accomplishments in their respective fields. Kevesebb