Pszichológia

Általános információk

Program leírás

Miért Pszichológia UNIVAS?

A kurzus a pszichológia UNIVAS alapul frissített tanterv javaslatot, és igazítani a tudományos és társadalmi-kulturális változások fejlődés, amely lehetővé teszi a képzési szakemberek képesek a szolgáltatásnyújtás minőségi szabványoknak és az etikai alapelveket. A kurzus, a kezdetektől, ösztönözve a tapasztalat a szakma megfigyelés és a gyakorlat szakaszában, célzott, hogy a közösség és a saját laboratóriumokban a legújabb technológiák, mint például a pszichológiai értékelés Laboratory of Experimental Psychology Laboratory, tanácsadás pszichológia és Központ pszichológiai szolgáltatás. A pszichológia természetesen egészül ki a humán területet, és kari áll mesterek és orvosok képzett neves egyetemek Brazíliában.

Több mint egy tanterv, amely foglalkozik a követelményeknek MEC kínál átfogó képzés, különös hangsúlyt fektetve az egészségügyi szektor, amely széles körben hangsúlyozták a edzőtáborok. Mi elsősorban a szem felé a dinamikus mozgás és a társadalom igényeit.

szakmai teljesítmény

A módszer során alkalmazott pszichológia UNIVAS teszi a kialakulását szakemberek versenyelőnyt, és átfogó képet a biopszichoszociális jelenségek, és biztosítja a tanulmányi ösztöndíjat, hogy vállalja a sikeres karrier. A pszichológus a mező széles, olyan területeken, mint az egészségügy, szervezetek, oktatási, jogi, közösségi, sport, gazdaság és a fogyasztás, foglalkozik a különböző emberek és különböző kezelési problémák.

Utoljára frissítve márc. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

A Universidade do Vale do Sapucaí (Univás) é mantida pela Fundação de Ensino Superior do Vale do Sapucaí (FUVS). Foi fundada em 3 de setembro de 1965, e ao longo de sua existência já formou mais de 10 ... Tovább

A Universidade do Vale do Sapucaí (Univás) é mantida pela Fundação de Ensino Superior do Vale do Sapucaí (FUVS). Foi fundada em 3 de setembro de 1965, e ao longo de sua existência já formou mais de 10 mil profissionais. Kevesebb