Phlebotomia és EKG technikus diploma

Általános információk

2 locations available

Program leírás

Phlebotomia EKG program. A Phlebotomisták a keresletben vannak.

A phlebotomisták a klinikai laborkutatók létfontosságú tagjai

A Phlebotomy karrierjét a US News and World Report egyik legjobb munkájaként értékelték.

A phlebotomisták kórházakban, vérbankokban vagy egészségügyi létesítményekben vért vértek a betegek vagy adományozók részéről elemzésre és orvosi használatra. Az ANU Phlebotomy / EKG programja1 úgy tervezték, hogy felkészítse a diákokat a belépő szintű karrierekre, mint phlebotomist és / vagy EKG technikus. Ebben a programban a páciens szívritmusának és arányának felmérésére és az elektrokardiogram (EKG) rögzítésére vonatkozó diagnosztikai teszteket is megtanulják. Ez a két képesség kulcsfontosságú eleme az orvosi ellátásban való dolgozásnak a legtöbb egészségügyi intézményben.

A Phlebotomist ECG program felkészíti a diákokat, hogy üljenek a National Certified Phlebotomy Technician (NCPT) és a National ECG Technician ( NCET ) vizsgák által kezelt National Competence Testing Center (NCCT). Ezekre a minősítésekre és gyakorlati tapasztalatokra való felkészülésben a hallgatók ebben a programban megszerzik a tudásukat és a valós tapasztalatokat, amelyek ahhoz szükségesek, hogy sikeresek legyenek ebben a karrierben.

Az Ön tanulási tapasztalata

A Phlebotomy / ECG program hallgatójaként megtanulhatja, hogyan:

  • Végezzen el alapvető fájdalomcsillapító eljárásokat, beleértve a vérvetést, a tűk és tartályok megfelelő ártalmatlanítását, steril környezetet stb.
  • Végezzen el elektrokardiogramot (EKG) és értelmezze a szívritmusokat és a dysrhythmiákat
  • Beszélje meg a páciens interjúit, és vegyen életfontosságú jeleket
  • Tartsa be a biztonsági előírásokat és az etikai gyakorlatokat Phlebotomistként egy egészségügyi intézményben

A Phlebotomisták nagy keresletet mutatnak az Egyesült Államok Munkaügyi Statisztikai Hivatala szerint 2024-ben 25% -os növekedéssel. Ez a program felkészíti a diákokat a belépő szintű munka az orvosi területen, és kiváló alapot nyújt az előrelépés az egyetemi fokozatokat az egészségtudomány, mint például az orvosi segítséget.

Miért az American National University ?

  • Kényelem és rugalmasság - A nappali és az esti osztályokkal1 rugalmasságot biztosít a munka elvégzéséhez.
  • Személyes figyelem - Ön nem csak egy arc a tömegben, a kis méretű osztályaink lehetővé teszik az oktatók személyes figyelmét.
  • Karrier szakemberek oktatóként - Az aktuális és a vonatkozó tantervekkel olyan tanároktól tanulhatok, akik valódi világméretű tapasztalattal rendelkeznek, aki irányítja és mentorálja Önt.
  • Karrier szolgáltatások - A karrier-szolgáltatási csapatunk segíteni fog Önnek, mielőtt befejezi az önéletrajzát, fedőlapjait, interjúkészítési technikáit és hogyan keres nagyszerű karrierlehetőségeket.
  • Alumni előnyök - Támogatásunk nem ér véget a diploma megszerzéséért, hiszen alumnusként hozzáférhet karrier-szolgáltatásainkhoz és frissítő2 tanfolyamainkhoz.

¹A széles körben elérhető, nem minden kurzus áll rendelkezésre minden osztály időben, vagy felajánlotta minden kifejezést. Ellenőrizze az egyetemi hallgatók képviselőivel.

²A korszerűsítő képzés tandíjmentes a képzett diákok számára. A további költségek, mint a laboratóriumi díjak, könyvek és készletek, a hallgató felelősségei. Az átképzés a programra korlátozódik, ahonnan a hallgató végzett és rendelkezésre áll.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

In 1886, a group of visionary educators and business leaders saw the need for a higher education institution focused on career-based training to meet workforce needs in the southeastern United States. ... Tovább

In 1886, a group of visionary educators and business leaders saw the need for a higher education institution focused on career-based training to meet workforce needs in the southeastern United States. Together they founded what is now known as American National University with the intent of training workers in business, banking, accounting, administration, and other skilled professions. Kevesebb
Salem , USA Online , Pikeville , Lexington , Roanoke + 4 Több Kevesebb