Phd klinikai pszichológia

Általános információk

2 locations available

Program leírás

A Pszichológia Program arra törekszik, hogy dolgozzon ki egy új generációs klinikai pszichológusok elvégzésére képesek kiválóan különböző klinikai helyzetekben. A program tulajdonít a bio-pszicho-szociális rendszerszerű modell, és követi a gyakorló / tudós oktatási modell. Ez előkészíti a klinikai pszichológusok képesek szakszerűen integrálja a szakmai ismeretek, készségek attitűdök és értékek, amelyek alapjául szolgálhatnak a klinikai gyakorlatban a kínálat a bizonyítékokon alapuló képzési tapasztalattal.

Tanterv

Pszichológiai Szakmai Konzorcium

Felvételi követelmények

 • Bachelor diploma (BS / BA)
  Jelenleg bizonyítékot sikeres befejezése diplomát egy egyetemi szintű intézmény által akkreditált PR Tanács Oktatási vagy egy amerikai akkreditáló szervezet legalább 15 kredit a pszichológia, beleértve a következő tanfolyamok:
  Corse Kreditek
  Általános pszichológia 3.
  fejlődéslélektan 3.
  Abnormális pszichológia (pszichopatológiája) 3.
  Kísérleti Pszichológiai (vagy tudományos kutatás) 3.
  Statisztika 3.
 • GPA - 3.00 vagy magasabb (egy négyfokozatú skálán)
 • GRE minimális pontszám 279 vagy EXADEP minimális pontszám 500, legfeljebb öt éves. www.ets.org
 • Benyújtja a következő dokumentumokat:
  • Hivatalos átirat minden olyan intézményben (graduális és posztgraduális)
  • Három ajánlólevél írta professzorok vagy egyének ismerik a kérelmező szakmai munka és készségek segítségével előírt formátumban a jelentkezési lapot.
  • Hivatalos eredmények GRE vagy EXADEP www.ets.org
  • Igazolás nem büntető Record (büntető átvilágítás)
  • A vissza nem térítendő USD $ 80,00 jelentkezési díjA pályázóknak a mester fokozatot Pszichológia, pszichiátriai ápoló, szociális munka, tanácsadás, vagy más mentális egészséggel kapcsolatos területeken, fogadjuk el. Ugyanez felvételi követelményeket is alkalmazni kell. Akár 24 kredit átvihető más posztgraduális programok, vagy a mester fokozatot. Az alábbi követelmények végigvezeti (de nem korlátozza) az értékelési folyamat azoknak a kurzusoknak jóváhagyásra benyújtott:

 1. Tanfolyamok kell területére vonatkozó of Clinical Psychology
 2. A hallgató jóváhagyta során legalább egy "B" osztályú.
 3. A diák bizonyítania kell objektív módon, vagy a formális írásbeli és / vagy szóbeli vizsga, hogy ő / ő a készségek várható ilyen tanfolyamok.A hallgató feladata, hogy a tanfolyam leírása a hivatalos katalógus az intézmény, amelyben a tanfolyamok vettünk.

PHSU számos tanfolyamok és praktikum, amelyek nem helyettesített kurzusok vagy praktikum át más intézmények, kivéve, ha a hallgató bizonyítja, speciális szaktudással ezeken a területeken. Azonban számos választható kurzusok lehet tekinteni száma alapján átutalt hiteleket. Ez lehetővé teszi a diákok, akik belépnek a mesterképzésre befejezni a tudományos része a programnak gyorsabb, így több időt dolgozni a dolgozat vagy esettanulmány és a szakmai követelményeknek.

Elfogadáskor minden hallgató köteles benyújtani a következő:

 • Írásbeli megerősítése elfogadás és a vissza nem térítendő letét USD 100,00 $ az ülés rögzítéséhez a belépő osztályban.
 • Fizikai vizsga (bocsátott formanyomtatványon által Felvételi Hivatal)
 • Egészségügyi bizonyítvány a Department of Health PR
 • Bizonyíték naprakész immunizálás rekord (tartalmaznia kell a varicella, Td felnőtt, MMR és három adag hepatitis B).
 • Politikája Műszaki szabványok
 • Egyéb dokumentumok, akkor értesítjük a lényeges.
Utoljára frissítve Március 2017

Az iskoláról

Ponce Health Sciences University is dedicated to providing the highest quality graduate medical education programs available. This goal, in addition to the university’s research and health services pr ... Tovább

Ponce Health Sciences University is dedicated to providing the highest quality graduate medical education programs available. This goal, in addition to the university’s research and health services programs, continues a 40 year tradition of enhancing our profession and contributing to our community. Kevesebb