Filter
PhD
Tajvan A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

A Legjobb PhD Diplomák Tajvanon 2019/2020

PhD fokozatot néhány legrangosabb képesítések által kínált felsőoktatási intézmények. Azok, akik a PhD keresni a jogot, hogy foglalkozni kell a cím „doktor ” és elismert szakértők egy bizonyos tárgykörben.

Tajvan (hagyományos kínai: 台湾 vagy 台湾, egyszerűsített kínai: 台湾 TAI WAN) egy nemzet, amely otthont ad több mint 23 millió ember, és az egyik legsűrűbben lakott hely van a világon. A legrangosabb egyetem Tajvani Nemzeti Egyetem.

Egészségügyi Tanulmányok Tajvanon

Tovább Kevesebb

Találat

Diplomák
Helyszín
Tajvan
A tanulmányok típusa
Képzés Típusa
National Chung Cheng University

Az all-angol PhD program Kognitív Tudományok (CS) a Nemzeti Chung Cheng Egyetem (CCU) egy új doktori program, hivatalosan 2013-ban hozták létre a közös erőfeszítések közö ... [+]

A programról

Az all-angol PhD program Kognitív Tudományok (CS) a Nemzeti Chung Cheng Egyetem (CCU) egy új doktori program, hivatalosan 2013-ban hozták létre a közös erőfeszítések között kar tagjai Center for Research in Cognitive Sciences, Department of Psychology , Graduate Nyelvtudományi Intézet Filozófia Tanszék, Graduate Institute of Education, Tanszék Villamosmérnöki és Számítástudományi Tanszék és Információs Engineering.

CCU óta vezető szerepet játszik támogatása és előmozdítása a kognitív tudományok, több mint egy negyed század Tajvanon, és izgatottan várjuk, hogy bejelenti az új okleveleket PhD program, amely interdiszciplináris integráció szerte számos fejlett tudományos intézetek és osztályok CCU.... [-]

Tajvan Chiayi City
Szeptember 2020
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul