HEALTHCARESTUDIES

A Legjobb Optometrikus orvostudomány PhD Diploma 2020

A doktori (PhD) fokozatot egy űzőbe doktori iskola. Ez a legmagasabb egyetemi végzettség rendelkezésre, és hajlamos arra, hogy összpontosítson a képzés kutatási, írás és tanítás. Gyakran tart diákok nyolc év alatt fejezik be.

Mi a PhD Optometry? A PhD Optometriai, néha, mint egy orvos Optometriai (OD), van egy tanfolyam, amelynek középpontjában a látás tudomány. A diákok megtanulják, hogyan kell megvizsgálni, elemezni, kezelni és kezelni rendellenességek, betegségek és sérülések a szem és más a látórendszer. Diákok is megismerik felírása gyógyszert, dolgozó betegek és végrehajt bizonyos sebészeti eljárásokat. Egyszerűen fogalmazva, ez a tanfolyam is, hogy a diákok a tudást, amelyre szükségük lesz egy optometrista.

Miután a Haladó ilyen típusú fokú Ön képes legyen az elsődleges egészségügyi orvos a szem számára. Látszerészek nagy az igény.Ez a fajta helyzetét is elég örömteli, mert segít az embereknek jobb szem egészségét.

Mint minden főiskolai végzettség, a költségek ilyen mértékű változik. Ez részben attól függ, a kollégium, az ország, hogy a főiskola épülete és a közeg, amelyben részt osztályok.

Egy PhD Optometry akkor válhat engedéllyel optometrista. Azonban nem ez az egyetlen karrier lehetőség. Azt is tanár lesz a főiskolai szintű, vagy akkor elsősorban a kutatás során. Akkor összpontosulnak betegek, vagy akkor elsősorban a gyógyító szemmel kapcsolatos betegségek. Az emberek az ilyen típusú diplomát munkát az állami, magán- vagy akár non-profit szektorban. Egy PhD Optometriai, a lehetőségek rendkívül sokrétűek.

Ha úgy érzi, hogy ez a helyes út az Ön számára, itt az ideje kezdeni az egyetemeken. Jelentkezés e program könnyen. Keresés a programot alatt, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi iroda az iskola választott kitöltésével a vezető formában.

 

1 Találatok Optometrikus orvostudomány Filter

DPhil az optometriában

University of Johannesburg
PhD
jan. 2020
<
Nappali
<
Részidős oktatás
<
3 év
Angol
Campus

E képesítés elsődleges célja, hogy képesítő hallgatók számára lehetővé tegye független eredeti és kreatív tudományos kutatások elvégzését; hozzájáruljon az optometria, valamin ...

Tovább