close

Szűrők

Lásd a találatokat

A Legjobb Optometrikus orvostudomány PhD Diploma 2020

A doktori (PhD) fokozatot egy űzőbe doktori iskola. Ez a legmagasabb egyetemi végzettség rendelkezésre, és hajlamos arra, hogy összpontosítson a képzés kutatási, írás és tanítás. Gyakran tart diákok nyolc év alatt fejezik be. Mi a PhD Optometry? A PhD Optometriai, néha, mint egy orvos Optometriai (OD), van egy tanfolyam, amelynek középpontjában a látás tudomány. A diáko… Tovább

A doktori (PhD) fokozatot egy űzőbe doktori iskola. Ez a legmagasabb egyetemi végzettség rendelkezésre, és hajlamos arra, hogy összpontosítson a képzés kutatási, írás és tanítás. Gyakran tart diákok nyolc év alatt fejezik be.

Mi a PhD Optometry? A PhD Optometriai, néha, mint egy orvos Optometriai (OD), van egy tanfolyam, amelynek középpontjában a látás tudomány. A diákok megtanulják, hogyan kell megvizsgálni, elemezni, kezelni és kezelni rendellenességek, betegségek és sérülések a szem és más a látórendszer. Diákok is megismerik felírása gyógyszert, dolgozó betegek és végrehajt bizonyos sebészeti eljárásokat. Egyszerűen fogalmazva, ez a tanfolyam is, hogy a diákok a tudást, amelyre szükségük lesz egy optometrista.

Miután a Haladó ilyen típusú fokú Ön képes legyen az elsődleges egészségügyi orvos a szem számára. Látszerészek nagy az igény.Ez a fajta helyzetét is elég örömteli, mert segít az embereknek jobb szem egészségét.

Mint minden főiskolai végzettség, a költségek ilyen mértékű változik. Ez részben attól függ, a kollégium, az ország, hogy a főiskola épülete és a közeg, amelyben részt osztályok.

Egy PhD Optometry akkor válhat engedéllyel optometrista. Azonban nem ez az egyetlen karrier lehetőség. Azt is tanár lesz a főiskolai szintű, vagy akkor elsősorban a kutatás során. Akkor összpontosulnak betegek, vagy akkor elsősorban a gyógyító szemmel kapcsolatos betegségek. Az emberek az ilyen típusú diplomát munkát az állami, magán- vagy akár non-profit szektorban. Egy PhD Optometriai, a lehetőségek rendkívül sokrétűek.

Ha úgy érzi, hogy ez a helyes út az Ön számára, itt az ideje kezdeni az egyetemeken. Jelentkezés e program könnyen. Keresés a programot alatt, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi iroda az iskola választott kitöltésével a vezető formában.

Kevesebb
Kapcsolódó tanulmányi területek
arrow_drop_up arrow_drop_down
format_list_bulleted Szűrők
University of Johannesburg
Johannesburg, Dél-afrikai Köztársaság

Ennek a képesítésnek az a fő célja, hogy képesítő hallgatókat képessé tegyen: független eredeti és kreatív tudományos kutatás elvégzésére; Hozzájáruljon jelentős ismeretekhez ... +

Ennek a képesítésnek az a fő célja, hogy képesítő hallgatókat képessé tegyen: független eredeti és kreatív tudományos kutatás elvégzésére; Hozzájáruljon jelentős ismeretekhez és betekintést nyújtson az optometria, valamint a kutatás sajátos tudományágához; Bemutatja a kapcsolódó kutatási módszertanban és a megfelelő megfogalmazásban rejlő készségeket doktori értekezésen keresztül; Gondoljon a döntéshozatalra, az önirányításra és az optometriai tudományhoz való hozzájárulásra; Csak kutatási doktori fokozat végezhető. -
PhD
Nappali
Részidős
2 - 5 év
Angol
jan. 2021
30 okt. 2020
Campus
 

TIPP! Ha egy oktatási intézményt képvisel, és programokat szeretne hozzáadni a jegyzékünkhöz, itt lépjen velünk kapcsolatba

Kapcsolódó tanulmányi területek