HEALTHCARESTUDIES.HU

Részidős Gyógyszerészet PhD Diplomák Áttekintése Spanyolországban 2019/2020

A doktori of Philosophy, vagy PhD, megkövetelheti nyolc évig, vagy tovább is tart, valamint egy értekezés. A legtöbb területen, a birtokában egy PhD minősíti a tulajdonos, hogy legyen egy tanár egy kiválasztott téma. Sok különböző programok állnak rendelkezésre.

A gyógyszertár egy olyan terület, amely magában foglalja a gyógyszerek előállításának módját és az emberi testekkel való kölcsönhatását. A betegek gyógyszeres kezelésben kapnak gyógyszereket, akik válaszolnak a kérdéseikre, és biztosítják a minőségi és ellátási előírások teljesülését.

Spanyolország (spanyol: España) egy sokszínű ország megosztása az Ibériai-félszigeten és Portugália nyugati végén a Földközi-tenger. Spanyolország tekinthető egzotikus ország Európában, köszönhetően a barátságos lakói és nyugodt életmód. A szokásos időtartama az egyetemi kurzusok Spanyolországban 4 év, kivéve az orvosi és a kettős oklevelek, amelyek 6. Madrid és a Barcelona jól ismert városok világon a konyha, pezsgő éjszakai élet, és a világhírű folklór és ünnepségek.

Részidős Gyógyszerészet PhD Spanyolországban

1 Találatok Gyógyszerészet, Spanyolország Filter

PhD Orvosi és Gyógyszerészeti Kar, Fejlesztési és életminőség

Universidad de La Laguna
Campus Nappali Részidős oktatás Szeptember 2020 Spanyolország Tenerife Santa Cruz

Az orvosi és gyógyszerészeti tudományok doktora, az élet fejlesztése és életminősége Universidad de La Laguna doktori programja. Ez a PhD program több mint 60 kutató két fő kutatási sorában: 1. táplálkozás, tudomány és a gyógyszerek biztonsága és élelmiszer-ellenőrzése és a trópusi és fertőző betegségek és 2. életminőség és jólét: biológiai alapjai és szerepe Egészségügyi rendszer