Filter
PhD
Spanyolország A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Részidős oktatás

Részidős Gyógyszerészet PhD Diplomák Áttekintése Spanyolországban 2019/2020

A doktori of Philosophy, vagy PhD, megkövetelheti nyolc évig, vagy tovább is tart, valamint egy értekezés. A legtöbb területen, a birtokában egy PhD minősíti a tulajdonos, hogy legyen egy tanár egy kiválasztott téma. Sok különböző programok állnak rendelkezésre.

A gyógyszertár egy olyan terület, amely magában foglalja a gyógyszerek előállításának módját és az emberi testekkel való kölcsönhatását. A betegek gyógyszeres kezelésben kapnak gyógyszereket, akik válaszolnak a kérdéseikre, és biztosítják a minőségi és ellátási előírások teljesülését.

Spanyolország (spanyol: España) egy sokszínű ország megosztása az Ibériai-félszigeten és Portugália nyugati végén a Földközi-tenger. Spanyolország tekinthető egzotikus ország Európában, köszönhetően a barátságos lakói és nyugodt életmód. A szokásos időtartama az egyetemi kurzusok Spanyolországban 4 év, kivéve az orvosi és a kettős oklevelek, amelyek 6. Madrid és a Barcelona jól ismert városok világon a konyha, pezsgő éjszakai élet, és a világhírű folklór és ünnepségek.

Részidős Gyógyszerészet PhD Spanyolországban

Tovább Kevesebb
Egyéb képzési lehetőségek Nyugat-Európa

1 Találatok Gyógyszerészet, Spanyolország

Universidad de La Laguna

Az orvosi és gyógyszerészeti tudományok doktora, az élet fejlesztése és életminősége Universidad de La Laguna doktori programja. Ez a PhD program több mint 60 kutató két ... [+]

Az orvosi és gyógyszerészeti tudományok doktora, az élet fejlesztése és életminősége Universidad de La Laguna doktori programja.

Ez PhD program több mint 60 kutatók két fő kutatási területei: 1. Táplálkozás Tudományos és biztonsága Food and Drug Administration and Control Trópusi és Fertőző Betegségek és 2. Életminőség és Wellness: A biológiai alapjai és szerepe Az egészségügyi rendszer.

A program „Orvosi és Gyógyszerészeti Kar, Fejlesztési és életminőség” célja, hogy áthidalja a szakadékot képez multidiszciplináris posztgraduális kapcsolatos Orvosi és Gyógyszerészeti kialakulásához azon diákjai Kar és Tudomány egészségügyi központok annak biológia, az orvostudomány, gyógyszerészet, Gyógytorna, ápolási, Chemical stb, ami jelenleg nem lehet elhelyezni a meglévő doktori programok horizont és képzés bármely modulok és vonalak Felajánlották, amelynek tervezett fejlesztés a régió a legtágabb értelemben. Is, akkor a ház diplomások afrikai egyetemek és Latin-Amerika, amellyel a megállapodás ULL és akinek kapcsolata a tudományos és műszaki képzés fontos a fejlődés ezen egyetemek és az adott országban.... [-]

Spanyolország Tenerife Santa Cruz
Szeptember 2020
Spanyol
Részidős oktatás
Campus
Bővebben magyarul