HEALTHCARESTUDIES.HU

A Legjobb Részidős Gyógyszerészet PhD-k 2019/2020

A doktori of Philosophy, vagy PhD, megkövetelheti nyolc évig, vagy tovább is tart, valamint egy értekezés. A legtöbb területen, a birtokában egy PhD minősíti a tulajdonos, hogy legyen egy tanár egy kiválasztott téma. Sok különböző programok állnak rendelkezésre.

A gyógyszerészet egy olyan tanulmányi területet jelent, amelyben az emberek megtanulják, hogyan töltsék fel az orvosi rendelvényeket, és tanácsot adjanak a betegeknek arról, hogy mikor és mikor kell gyógyszereket szedni. Azok, akik a gyógyszertárakat tanulmányozzák, gyógyszertár technikusokká, kórházi gyógyszerészekké vagy gyógyszertári vezetőkké válhatnak.

Részidős Gyógyszerészet PhD

3 Találatok Gyógyszerészet Filter

PhD Orvosi és Gyógyszerészeti Kar, Fejlesztési és életminőség

Universidad de La Laguna
Campus Nappali Részidős oktatás Szeptember 2020 Spanyolország Tenerife Santa Cruz

Az orvosi és gyógyszerészeti tudományok doktora, az élet fejlesztése és életminősége Universidad de La Laguna doktori programja. Ez a PhD program több mint 60 kutató két fő kutatási sorában: 1. táplálkozás, tudomány és a gyógyszerek biztonsága és élelmiszer-ellenőrzése és a trópusi és fertőző betegségek és 2. életminőség és jólét: biológiai alapjai és szerepe Egészségügyi rendszer

Filozófia doktora (Gyógyszerészeti tudományok) (Kutatás)

Taylor’s University
Campus Nappali Részidős oktatás 2 - 8 év Kérj Információt Malajzia Subang Jaya + 1 további

Ez a gyógyszeripari doktori program szigorú kutatási tréninget nyújt számos olyan tudományos tudományágban, amelyek kritikus fontosságúak a gyógyszeriparban, a kormányban és az egyetemeken működő modern gyógyszerészek sikerének szempontjából.

PhD Pharmacy

Queen's University Belfast
Campus Nappali Részidős oktatás 3 év Kérj Információt Egyesült Királyság Belfast + 1 további