HEALTHCARESTUDIES.HU

A Legjobb Részidős Gyógyszerészet Egészségügyi Tanulmányok 2019/2020 Nyugat-Európa

PhD fokozatot néhány legrangosabb képesítések által kínált felsőoktatási intézmények. Azok, akik a PhD keresni a jogot, hogy foglalkozni kell a cím „doktor ” és elismert szakértők egy bizonyos tárgykörben.

A gyógyszertár az emberi biológia, az anatómia, a kémia, a gyógyászat és a farmakológia területén foglalkozó tudományos terület. A gyógyszerészek biztosítják a betegek számára előírt gyógyszerek minőségét, ellátását és típusát. Azt is tanácsot adják a betegeknek a gyógyszerekről. 

Európában a hatodik legnagyobb kontinens, és magában 47 országban és válogatott függőségek, szigetek és területek. Ez által határolt a Földközi-tenger déli, Ázsiában a keleti és az Atlanti-óceán a nyugati.

Részidős Gyógyszerészet PhD Nyugat-Európa

2 Találatok Gyógyszerészet, Nyugat-Európa Filter

PhD Orvosi és Gyógyszerészeti Kar, Fejlesztési és életminőség

Universidad de La Laguna
Campus Nappali Részidős oktatás Szeptember 2020 Spanyolország Tenerife Santa Cruz

Az orvosi és gyógyszerészeti tudományok doktora, az élet fejlesztése és életminősége Universidad de La Laguna doktori programja. Ez a PhD program több mint 60 kutató két fő kutatási sorában: 1. táplálkozás, tudomány és a gyógyszerek biztonsága és élelmiszer-ellenőrzése és a trópusi és fertőző betegségek és 2. életminőség és jólét: biológiai alapjai és szerepe Egészségügyi rendszer

PhD Pharmacy

Queen's University Belfast
Campus Nappali Részidős oktatás 3 év Kérj Információt Egyesült Királyság Belfast + 1 további