Filter
PhD
Nyugat-Európa A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Részidős oktatás

A Legjobb Részidős Gyógyszerészet Egészségügyi Tanulmányok 2019/2020 Nyugat-Európa

PhD fokozatot néhány legrangosabb képesítések által kínált felsőoktatási intézmények. Azok, akik a PhD keresni a jogot, hogy foglalkozni kell a cím „doktor ” és elismert szakértők egy bizonyos tárgykörben.

A gyógyszertár az emberi biológia, az anatómia, a kémia, a gyógyászat és a farmakológia területén foglalkozó tudományos terület. A gyógyszerészek biztosítják a betegek számára előírt gyógyszerek minőségét, ellátását és típusát. Azt is tanácsot adják a betegeknek a gyógyszerekről. 

Európában a hatodik legnagyobb kontinens, és magában 47 országban és válogatott függőségek, szigetek és területek. Ez által határolt a Földközi-tenger déli, Ázsiában a keleti és az Atlanti-óceán a nyugati.

Részidős Gyógyszerészet PhD Nyugat-Európa

Tovább Kevesebb

2 Találatok Gyógyszerészet, Nyugat-Európa

Universidad de La Laguna

Az orvosi és gyógyszerészeti tudományok doktora, az élet fejlesztése és életminősége Universidad de La Laguna doktori programja. Ez a PhD program több mint 60 kutató két ... [+]

Az orvosi és gyógyszerészeti tudományok doktora, az élet fejlesztése és életminősége Universidad de La Laguna doktori programja.

Ez PhD program több mint 60 kutatók két fő kutatási területei: 1. Táplálkozás Tudományos és biztonsága Food and Drug Administration and Control Trópusi és Fertőző Betegségek és 2. Életminőség és Wellness: A biológiai alapjai és szerepe Az egészségügyi rendszer.

A program „Orvosi és Gyógyszerészeti Kar, Fejlesztési és életminőség” célja, hogy áthidalja a szakadékot képez multidiszciplináris posztgraduális kapcsolatos Orvosi és Gyógyszerészeti kialakulásához azon diákjai Kar és Tudomány egészségügyi központok annak biológia, az orvostudomány, gyógyszerészet, Gyógytorna, ápolási, Chemical stb, ami jelenleg nem lehet elhelyezni a meglévő doktori programok horizont és képzés bármely modulok és vonalak Felajánlották, amelynek tervezett fejlesztés a régió a legtágabb értelemben. Is, akkor a ház diplomások afrikai egyetemek és Latin-Amerika, amellyel a megállapodás ULL és akinek kapcsolata a tudományos és műszaki képzés fontos a fejlődés ezen egyetemek és az adott országban.... [-]

Spanyolország Tenerife Santa Cruz
Szeptember 2020
Spanyol
Részidős oktatás
Campus
Bővebben magyarul
Queen's University Belfast

... [+]

Számos finanszírozási és ösztöndíj lehetőségek állnak rendelkezésre azok számára, akik tanulmányozzák a Queen's tanulmányait.

[-]
Egyesült Királyság Belfast
Kérj Információt
Angol
Részidős oktatás
3 év
Campus
Bővebben magyarul