HEALTHCARESTUDIES

Részidős Gyógyszerészet PhD Diplomák Áttekintése az Egyesült Királyságban 2020

A doktori of Philosophy, vagy PhD, megkövetelheti nyolc évig, vagy tovább is tart, valamint egy értekezés. A legtöbb területen, a birtokában egy PhD minősíti a tulajdonos, hogy legyen egy tanár egy kiválasztott téma. Sok különböző programok állnak rendelkezésre.

A gyógyszertár egy olyan terület, amely magában foglalja a gyógyszerek előállításának módját és az emberi testekkel való kölcsönhatását. A betegek gyógyszeres kezelésben kapnak gyógyszereket, akik válaszolnak a kérdéseikre, és biztosítják a minőségi és ellátási előírások teljesülését.

UK, Egyesült Királyság több mint 300 éves, és négy alkotó nemzetek: Anglia, Skócia, Wales és Észak-Írország. Az Egyesült Királyság volt a központja a tanulás az elmúlt 1000 évben, és rendelkezik számos régi és kiváló egyetemek. Külföldi hallgatók teszik ki jelentős részét a tanulók a brit egyetemeken.

Részidős Gyógyszerészet PhD az Egyesült Királyságban

2 Találatok Gyógyszerészet, Egyesült Királyság Filter

PhD (Gyógyszerészeti és Orvostudományi Iskola)

University of Bradford
PhD
feb. 2020
<
Nappali
<
3 év
Angol
Campus

Alkalmazza PhD-jét a Bradfordi Gyógyszertár- és Orvostudományi Iskolában, amely multidiszciplináris kutatást foglal magában a Gyógyszerészmérnöki Tudomány Központjában. ...

Tovább

Queen's University Belfast
PhD
<
Nappali
<
Részidős oktatás
<
3 év
Angol
Campus

Számos finanszírozási és ösztöndíj lehetőségek állnak rendelkezésre azok számára, akik tanulmányozzák a Queen's tanulmányait.

Tovább