Filter
PhD
Ázsia A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Részidős oktatás

A Legjobb Részidős Gyógyszerészet Egészségügyi Tanulmányok 2019/2020 Ázsia

PhD fokozatot néhány legrangosabb képesítések által kínált felsőoktatási intézmények. Azok, akik a PhD keresni a jogot, hogy foglalkozni kell a cím „doktor ” és elismert szakértők egy bizonyos tárgykörben.

A gyógyszerészet egy olyan tanulmányi területet jelent, amelyben az emberek megtanulják, hogyan töltsék fel az orvosi rendelvényeket, és tanácsot adjanak a betegeknek arról, hogy mikor és mikor kell gyógyszereket szedni. Azok, akik a gyógyszertárakat tanulmányozzák, gyógyszertár technikusokká, kórházi gyógyszerészekké vagy gyógyszertári vezetőkké válhatnak.

Diákok, akik teljes mértékben részét Ázsiában egyre számokat. Jelenleg, a második és a harmadik legnagyobb gazdasága Ázsiában. Korlátozás nélkül, a hallgatók leírták idejüket Ázsiában, mint a legjobb élményt az életüket. Ma, három a négy legnépesebb ország a világon a Ázsia: Kína, India és Indonézia.

Részidős Gyógyszerészet PhD Képzés Ázsia

Tovább Kevesebb

1 Találatok Gyógyszerészet, Ázsia

Taylor’s University

Ez a gyógyszeripari doktori program szigorú kutatási tréninget nyújt számos olyan tudományos tudományágban, amelyek kritikus fontosságúak a gyógyszeriparban, a kormányban ... [+]

A Legjobb Részidős Gyógyszerészet Egészségügyi Tanulmányok Ázsia . Ez a gyógyszeripari doktori program szigorú kutatási tréninget nyújt számos olyan tudományos tudományágban, amelyek kritikus fontosságúak a gyógyszeriparban, a kormányban és az egyetemeken működő modern gyógyszerészek sikerének szempontjából. Magasan multidiszciplináris légkörben tanítanak, diplomások megszerzik az emberi egészséggel és a betegséggel kapcsolatos kutatáshoz szükséges ismereteket és készségeket, valamint a biztonságos és hatékony terápia megtervezéséhez, fejlesztéséhez és szállításához. Felkészültek arra, hogy vezető szerepet vállaljanak a legfontosabb kihívások kezelésében a gyógyszerészeti és orvosbiológiai tudom... [-]
Malajzia Subang Jaya
Kérj Információt
Angol
Részidős oktatás
2 - 8 év
Campus
Bővebben magyarul