close

Szűrők

Lásd a találatokat

A Legjobb Egészségügyi rendszerek PhD Diploma 2020

A végső és legfelső rangsor mértékben, hogy lehet elérni a tudósok egy PhD. Ez a megbízólevél sok évig eltarthat elérni, de doktori fokozattal igényelhet szakértő állapotát az általuk választott szakon. Mi a PhD Egészségügyi Rendszerek? A diák, aki folytatja saját terminál diplomát egészségügyi rendszerek már van egy főiskolai diplomát, és talán még a mester.… Tovább

A végső és legfelső rangsor mértékben, hogy lehet elérni a tudósok egy PhD. Ez a megbízólevél sok évig eltarthat elérni, de doktori fokozattal igényelhet szakértő állapotát az általuk választott szakon.

Mi a PhD Egészségügyi Rendszerek? A diák, aki folytatja saját terminál diplomát egészségügyi rendszerek már van egy főiskolai diplomát, és talán még a mester. Miután beiratkozott a programban, a diák szigorú egészségügyi rendszerek vizsgálatok valószínűleg tartalmaz tanfolyamok, mint az egészségügy technológiai, egészségügyi menedzsment és az adminisztráció, a közegészségügy és a járványtan. A diákok akár úgy is dönthetnek, hogy szakosodnak egy bizonyos szempontból az egészségügyi rendszerek, mint például a globális egészségügyi vagy biztosítást az öregedés.

Az egészségügyi rendszerek egy aréna tanulmányt, amely nélkülözhetetlen a következő generációs globális gondoskodást.Az egészségügyi rendszerek PhD fokozattal vegye fel sok értékes készségek az évek során a tanulmányi, ettől kritikus ellátás elemzés mély megértése orvosi rendszerek technológiája.

Az ára a PhD Egészségügyi Rendszerek nagyban függ az intézmény neve. A konkrét beiratkozási és tandíj árak kapcsolatban a program rendszergazdák az egyetemek érdekli részt.

Az egészségügyi rendszerek PhD készül diplomások vezetői pozíciókban a közegészségügyi oktatási, egészségügyi politika, az egészségügyi finanszírozás és irányítás, és a közösség fejlődését. A felső köreiben a kormányzati szervek és a biztosító társaságok is szükségük van egészségügyi rendszerek szakemberek. Oktatást és a kutatást két másik lehetőség, hogy lehet jól illeszkedik azoknak a PhD-hallgatók ebben a témában. Mivel abszolút hatóság a területen, akkor a képzés és a tudás, hogy a karrierjét, hogy a legfejlettebb szintet, amire vágysz.

Elvégezte a doktori program az egészségügyi rendszerek kezdődik megtalálni a megfelelő oktatási intézményt az Ön számára. Keresés a programot alatt, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi iroda az iskola választott kitöltésével a vezető formában.

Kevesebb
Kapcsolódó tanulmányi területek
arrow_drop_up arrow_drop_down
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül: 
format_list_bulleted Szűrők
Telfer School of Management
Ottawa, Kanada

Multidiszciplináris, holisztikus és előremutató, a Telfer PhD in Management program egyedülálló, izgalmas, és hordozza a magas elvárások a tanulók számára. A diákok, akik úgy ... +

Multidiszciplináris, holisztikus és előremutató, a Telfer PhD in Management program egyedülálló, izgalmas, és hordozza a magas elvárások a tanulók számára. A diákok, akik úgy döntöttek, hogy szakosodni Health Systems feltárja, hogyan lehet javítani a hatékonyságot, a hatékonyság és az elszámoltathatóság javítása minőségi szolgáltatásokat a betegeknek. Kutatás magában kezelési terv, beleértve a kormányzást, az erőforrások, a pénzügyi rendszerek, a teljesítmény, a szervezeti viselkedés, egészségügyi informatika, döntéstámogatás, a klinikai döntéshozatal, szakértői rendszerek és rendszerek elemzése és fejlesztése. -
PhD
Nappali
Angol
Campus

TIPP! Ha egy oktatási intézményt képvisel, és programokat szeretne hozzáadni a jegyzékünkhöz, itt lépjen velünk kapcsolatba