Filter
PhD
A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

A Legjobb 3 Egészségügyi ügyvitel PhD Diploma 2019

A PhD egyike a világ legfejlettebb fok. Jellemzően igénylő több év tanulás, ezen oklevelek megadja a diákok joga, hogy hívják fel az orvost. A PhD lehet ajánlani különböző tanulmányi területeket és szakirányok.

Pontosan mi az a PhD Health Administration? Az ilyen mértékű lehetővé teszi a diákok, hogy vizsgálja meg a kórházak, klinikák, állami egészségügyi rendszert és az egészségügy terén hálózatok vezetett, szervezett és irányított. Ezek képzéseit is vizsgálja témákat, mint a vezetés, az emberi erőforrások, a pénzügyek, az egészségügyi gyakorlat, logisztikai, üzleti és közpolitikai. A diákok megtanulják, alaposan, hogyan egészségügyi rendszerek működnek, és gyűjtsenek adatokat, vagy végezzen kutatást a témában.

Sok előnyök állnak rendelkezésre azok számára, akik keresnek egy PhD egészségügyi adminisztráció. Az egyik, amely a PhD nyit a munkahelyek száma, amelyek egyébként elérhetetlen, nyújtott előnynek álláskeresők a piaci versenyben.Keresőképesség egy ilyen mértékű javíthatja fontos készségek, mint a vezetés és a kritikus gondolkodás.

Az ára kereső az egészségügyi irányítás PhD igen változó lehet programonként. A potenciális hallgatók kell vizsgálnia a kívánt iskolákat gondosan annak érdekében, hogy azok pénzügyileg kompatibilis mielőtt beiratkozott.

Sok munkahely lehet folytatni egy PhD Health Administration. Diákok válhat az egészségügyi ellátás rendszergazdák magukat, dolgozó irányítási és szervezeti pozíciókat kórházak, klinikák, gyakorlatok, és egyéb egészségügyi biztosító szervezetek. A diákok a munka az önkormányzatok, non-profit, vagy akár magáncégek. Ha akarnak maradni az egyetemek, a diplomások válhat tanárok és professzoroknak, nevelése a többi diák az egészségügyi adminisztráció. Ők is a végén bemegy a kutatás, vagy akár a közrend.

Ha szeretne keresni a doktori fokozatot az egészségügyi igazgatás, akkor te vagy a megfelelő helyen.Kezdeni a kívánt programot ma. Keresés a programot alatt, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi iroda az iskola választott kitöltésével a vezető formában.

Tovább Kevesebb

3 Találatok Egészségügyi ügyvitel

International University For Graduate Studies - IUGS

IUGS diákok jellemzően közép-karrier szakemberek, akik befejezték a post-érettségi tanfolyam. Azoknak a hallgatóknak, akik további követelményeket kívánnak kielégíteni a ... [+]

Tanítási Filozófia és Küldetés

IUGS diákok jellemzően közép-karrier szakemberek, akik befejezték a post-érettségi tanfolyam. A diákok, akiknek szükségük van további tanfolyam a követelmények teljesítéséhez biztosítunk lehetőséget arra, hogy a tanfolyam (ok) egy másik akkreditált utáni érettségi intézmény vagy független tanulmány IUGS.

Tanfolyam benyújtott fejlett álló átviteli hitel jóvá kell hagynia a dékán. A tanfolyam relevánsnak kell lennie a hallgatók tanulmányi és / vagy szakmai célokat, és összhangban kell lennie a foka, ami kell érdemelni.

Az elsődleges feladata az, hogy segítse ezeknek a diákoknak, hogy töltsenek ki egy doktori fokozat a választott területen a tanulmány, hogy javítsák és fejlesszék a közegészségügy és az egészségügyi ellátás.... [-]

Dominikai Közösség Portsmouth
Szeptember 2019
Angol
Részidős oktatás
Campus
Bővebben magyarul
A.T. Still University, Online

Ez a 100% -os online program előkészíti az egészségügyi szakembereket, hogy innovatív vezetőkké és problémamegoldókká váljanak az egészségügyi ágazatban. Az elméleti gyak ... [+]

Ez a 100% -os online program előkészíti az egészségügyi szakembereket, hogy innovatív vezetőkké és problémamegoldókká váljanak az egészségügyi ágazatban. Az elméleti gyakorlatokkal való összekapcsolásával a kurzus biztosítja a diákoknak a holisztikus ismereteket, amelyek a karrierbe való átmenethez szükségesek, és amelyek javítják és befolyásolják az egészségügyi igazgatási rendszereket.

Elnök: Letha Williams, PhDCredits: 62Költség / hitel: 1000 dollárTeljes költség: 62 000 $Hossz: 3-4 év átlagosan (7 éves maximum)

Áttekintés

Az AT Állami Egyetem (ATSU) Egészségügyi Igazgatóságának doktora az egészségügyi szakembereket arra készteti, hogy innovatív vezetőkké és problémamegoldóvá váljanak az egészségügyi ágazatban. Az elméleti és a gyakorlati összekapcsolásával az egészségügyi igazgatás szakirányú doktori fokozat kurzusa a hallgatók számára biztosítja a holisztikus ismereteket a karrierbe való átmenethez, amelyek javítják és befolyásolják az egészségügyi igazgatási rendszereket.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Kirksville
Szeptember 2019
Angol
Nappali
Részidős oktatás
3 - 7 év
On-line
Bővebben magyarul
University of Louisville

Az egészségfejlesztési és viselkedéstudományi tanszék hangsúlyozza az egészséggel kapcsolatos viselkedés befolyásolásával kapcsolatos oktatást, kutatást és közösségi szol ... [+]

Áttekintés

Az egészségfejlesztési és viselkedéstudományi tanszék hangsúlyozza az egészséggel kapcsolatos viselkedés befolyásolásával kapcsolatos oktatást, kutatást és közösségi szolgáltatást, valamint a hosszú távú egészségjavításhoz szükséges gazdasági, környezeti, szervezeti és politikai támogatást. Elkötelezettek vagyunk abban, hogy segítsük hallgatóinkat az egészség társadalmi tényezőinek, az egészségbeli különbségeknek és az egészségügyi méltányosságnak a kezelésében.

Ph.D. A közegészségügyi tudományok szakterülete az egészségfejlesztés és a viselkedéstudományok területén olyan hallgatók számára nyitott, akik elkötelezettek az ismeretek és készségek fejlesztése terén, amely az egészség társadalmi tényezőivel, az egészségügyi különbségekkel és az egészséggel kapcsolatos igazságossággal kapcsolatos. A hallgatók, akik ezt a programot befejezik, alkalmasak lesznek a tudományos életben, valamint a közegészségügyi vállalkozásokban betöltött pozíciókra is. Felhívjuk figyelmét, hogy ennek a tantervnek a módosítása folyamatban van.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Louisville
Szeptember 2019
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul