HEALTHCARESTUDIES.HU

A Legjobb Részidős Szakápolástan PhD Képzések 2019/2020

PhD fokozatot néhány legrangosabb képesítések által kínált felsőoktatási intézmények. Azok, akik a PhD keresni a jogot, hogy foglalkozni kell a cím „doktor ” és elismert szakértők egy bizonyos tárgykörben.

Azok a diákok, akik az orvosi szakmához mint nővérhez kívánnak csatlakozni, tanulmányozhatják az ápolást. Ez a tanulmányi terület a betegségek megelőzésére, a szenvedés enyhítésére, a betegek érdekérvényesítésére, a sérülések kezelésére és az egészségügyi tanácsok előmozdítására irányul.

Részidős Szakápolástan PhD Képzés

6 Találatok Szakápolástan Filter

FILOZÓFIA DOKTORA

Avondale College of Higher Education
Campus On-line Nappali Részidős oktatás 3 - 4 év Kérj Információt Ausztrália Cooranbong Wahroonga + 3 további

A doktori (PhD) egy teljes, önálló mértékben, hogy egy nemzetközileg elismert doktori fokozat. Úgy tervezték, a diákok fejlesztésére fejlett készségek végző független és tartós kutatás.

PhD Nursing

University of Nicosia
Campus Nappali Részidős oktatás 3 év Kérj Információt Ciprus Nicosia + 1 további

A doktori Nursing program egy minőségi és átfogó értekezés Program (PhD), amely elérhető az ápolási program diplomások posztgraduális MSc szinten a diákok, akik szeretnék felfedezni a modern és innovatív problémáira az ipar területén ápolási tudomány.

Ápolási tudományok doktora

University of Johannesburg
Campus Nappali Részidős oktatás 3 - 4 év Január 2020 Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg + 1 további

Az ápolási tudományok doktori programjait számos szakterületre kínálják.

Az ápolási gyakorlat doktora, kiemelve az oktatási vezetést

Grand Canyon University
Campus On-line Részidős oktatás Szeptember 2020 Amerikai Egyesült Államok Főnix Albuquerque Sun City Scottsdale + 3 további

A DNP az ápolói nevelési programban arra ösztönzi a tanulókat, hogy a populációkkal foglalkozzanak a keresztény világnézet érték alapú szemszögéből, és megértsék a különböző világnézeteknek a kultúrákra, a betegellátásra és a gyógyításra gyakorolt ​​hatását a jelenlegi egészségügyi rendszerekben.

Az ápolási gyakorlat doktora

Grand Canyon University
Campus On-line Részidős oktatás Szeptember 2020 Amerikai Egyesült Államok Főnix Albuquerque Sun City Scottsdale + 3 további

A Grand Canyon Egyetem ápolói gyakorlatának programja (DNP) a fejlett gyakorlattal rendelkező ápolónőket, ápolói informatikusokat és ápolói vezetőket irányítja a jelenlegi kutatások gyakorlati alkalmazására vagy a rendszer kihívásaira a pozitív hatás elérése érdekében.

Posztmester doktori ápolási gyakorlat

Sacred Heart University Online
On-line Részidős oktatás 3 év Január 2020 Amerikai Egyesült Államok Fairfield

A Sacred Heart University által kínált Online Poszt-Mester Doktori Nevelési Gyakorlat programja innovációval és gyakorlati klinikai kutatással és ösztöndíjjal ötvözi a gyakorlat-központú doktori képzést.