Filter
PhD
Dél-afrikai Köztársaság A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Részidős oktatás

Részidős Szakápolástan PhD-k Áttekintése Dél-Afrikában 2019/2020

A doktori of Philosophy, vagy PhD, megkövetelheti nyolc évig, vagy tovább is tart, valamint egy értekezés. A legtöbb területen, a birtokában egy PhD minősíti a tulajdonos, hogy legyen egy tanár egy kiválasztott téma. Sok különböző programok állnak rendelkezésre.

Az ápolási tanulmány a betegségek és sérülések megelőzésére összpontosít, az összes korú betegek ellátására és az egészség előmozdítására. Ez a téma hasznos mindenki számára, aki kórházakban, klinikákon, támogatott élő központokban vagy más egészségügyi intézményekben szeretne ápolónővé válni.

Dél-Afrika, hivatalosan a Dél-afrikai Köztársaság, egy olyan ország található, a déli csúcsától Afrikában. Meg van osztva kilenc tartomány. Dél-Afrika nem csak leugranak pont, ő maga egy fantasztikus hely gazdag kultúra, az állat-és növény-és történelem.

Részidős Szakápolástan PhD Dél-Afrikában

Tovább Kevesebb

1 Találatok Szakápolástan, Dél-afrikai Köztársaság

Diplomák
Helyszín
Dél-afrikai Köztársaság
A tanulmányok típusa
Képzés Típusa
University of Johannesburg

Az ápolási tudományok doktori programjait számos szakterületre kínálják. ... [+]

Az ápolási tudományok doktori programjait a következő specializációs területeken kínálják:

Professzionális ápolási tudomány: Ápolási menedzsmentSzakmai ápolási tudomány: ápolói oktatásOrvosi és sebészeti ápolási tudomány: Kritikus ápolási ápolás (általános)Fejlett szülésznő és újszülött ápolási tudományFejlett pszichiátriai mentális egészség ápolásElsődleges egészségügyi ellátás, klinikai ápolási tudomány, diagnózis, kezelés és ápolásÚjszülött intenzív ápolási gondozásKözösségi egészségügyi ápolásMunkahelyi egészségügyi ápolásProfesszionális ápolási tudomány: etók és szakmai gyakorlatFelvételi követelmények... [-]
Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Január 2020
Angol
Részidős oktatás
3 - 4 év
Campus
Bővebben magyarul