Filter
PhD
Afrika A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Részidős oktatás

A Legjobb Részidős Szakápolástan Egészségügyi Tanulmányok 2019/2020 Afrika

A doktori of Philosophy, vagy PhD, megkövetelheti nyolc évig, vagy tovább is tart, valamint egy értekezés. A legtöbb területen, a birtokában egy PhD minősíti a tulajdonos, hogy legyen egy tanár egy kiválasztott téma. Sok különböző programok állnak rendelkezésre.

Az ápolás az elsősegélynyújtás és a megelőző egészségügyi ellátás tanulmányozása betegek vagy sérült emberek számára. A diákok középpontjában a gyermekek, a traumás betegek, az idősek vagy a mentális betegek gondozására összpontosíthatnak, vagy arra koncentrálhatnak, hogy hogyan kezeljék a betegek szélesebb körét.

Lehet bármilyen más terület sem felel meg a fajta és dimenziója Afrikában? A másolható történelem, a táj és a kulturális járulék, alig régiók kínálnak a külföldi tanulmányi találkozik, hogy sokkal nagyobb kihívást jelent, vagy kielégítő tekintetében tanulás.

Részidős Szakápolástan PhD Diploma Afrika

Tovább Kevesebb

1 Találatok Szakápolástan, Afrika

University of Johannesburg

Az ápolási tudományok doktori programjait számos szakterületre kínálják. ... [+]

Az ápolási tudományok doktori programjait a következő specializációs területeken kínálják:

Professzionális ápolási tudomány: Ápolási menedzsmentSzakmai ápolási tudomány: ápolói oktatásOrvosi és sebészeti ápolási tudomány: Kritikus ápolási ápolás (általános)Fejlett szülésznő és újszülött ápolási tudományFejlett pszichiátriai mentális egészség ápolásElsődleges egészségügyi ellátás, klinikai ápolási tudomány, diagnózis, kezelés és ápolásÚjszülött intenzív ápolási gondozásKözösségi egészségügyi ápolásMunkahelyi egészségügyi ápolásProfesszionális ápolási tudomány: etók és szakmai gyakorlatFelvételi követelmények... [-]
Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Január 2020
Angol
Részidős oktatás
3 - 4 év
Campus
Bővebben magyarul