PhD program kognitív tudományok

Általános információk

Program leírás

A programról

x

Az all-angol PhD program Kognitív Tudományok (CS) a Nemzeti Chung Cheng Egyetem (CCU) egy új doktori program, hivatalosan 2013-ban hozták létre a közös erőfeszítések között kar tagjai Center for Research in Cognitive Sciences, Department of Psychology , Graduate Nyelvtudományi Intézet Filozófia Tanszék, Graduate Institute of Education, Tanszék Villamosmérnöki és Számítástudományi Tanszék és Információs Engineering.

CCU óta vezető szerepet játszik támogatása és előmozdítása a kognitív tudományok, több mint egy negyed század Tajvanon, és izgatottan várjuk, hogy bejelenti az új okleveleket PhD program, amely interdiszciplináris integráció szerte számos fejlett tudományos intézetek és osztályok CCU.

A mi célunk

a

A fő cél a CS program, hogy vizsgálja meg a természet az emberi elme és az intelligencia, az agy mechanizmusok mögöttes mentális funkciók, valamint a viselkedés, hogy abból a mentális képességek. Pontosabban, a program kiterjed területeket felölelő pszichológia (különösen a kognitív pszichológia), a nyelvészet, a filozófia (különösen elmefilozófia), mesterséges intelligencia, képfeldolgozás, gépi tanulás és a neurológia. Mi a nem csak előre, hogy hozzájárulása a tanulmány az elme, az agy és viselkedés a saját tudományágak, hanem részesülnek szoros kölcsönhatásban és kommunikáció kollégákkal más tudományágak, hogy ugyanaz a szellemi érdekeket, mind az elmélet szintjén építési és a szint az empirikus vizsgálat. Ahhoz, hogy ezeket a célokat, az általunk szervezett a CS programot négy fő területen összhangban szakértelmét résztvevő oktatók. A négy fő területek a következők:

 • A kognitív idegtudomány - beleértve a vizuális megismerés, fejlődési neurológia, az érzelmi fejlődés, olvasás és a nyelvi fejlődés, kognitív modellezés, neuroanatómia, neurofiziológia, stb
 • Nyelvészet és a nyelvi feldolgozás - beleértve a szintaxis, fonológia, szemantika, a pszicholingvisztika, a nyelv és a megismerés, számítógépes nyelvészet, nyelvtanulás, szövegértés, stb
 • Elme és megismerés - beleértve az alapja a logika és a mesterséges intelligencia, mentális reprezentáció, tudat, stb
 • Alkalmazott megismerés - ideértve a kognitív öregedés, az emberi tényezők, az oktatás és a tanulás, ember-gép felület, a mesterséges intelligencia, képfeldolgozás és gépi tanulás, stb
a

Vision és a karrierlehetőségek

 • Biztosítása a sokszínű és gazdag tanulási környezetet a CS diákok első kézből globális falu tapasztalatokat.
 • Tápláló és ápolása CS hallgatók szakmai készségek és ismeretek a kognitív tudományok és a kapcsolódó területeken.
 • Empowering CS hallgatók a szükséges képzést és készségeket, hogy folytassa (a) oktatási és pozíciók főiskolák és egyetemek, (2) a K + F munkakörben iparágakban, ahol az emberek, mint a végfelhasználók a fő probléma az iparcikkek és a termékeket.

Jogosultság: Kik pályázhatnak?

Jogosultság alkalmazása CS all-angol PhD program teljes mértékben összhangban meghatározott követelményeknek a központi vezérlőegység. Konkrét kritériumok a következők:

 • A pályázóknak a tengerentúli kínai diákok meg kell küldeni a kérelmeket a központi vezérlőegység és az egyetemi felvételi bizottság tengerentúli kínai diákok egyéni alkalmazás. Az eredmény az lesz elküldve az egyetemi felvételi bizottság tengerentúli kínai diákok, és a felperesek fogják mondani egyenként a bizottság.
 • A pályázóknak a szárazföldi kínai diákok meg kell küldeni a kérelmeket a központi vezérlőegység és az egyetemi felvételi bizottság szárazföldi kínai diákok egyéni alkalmazás. Az eredmény az lesz elküldve az egyetemi felvételi bizottság szárazföldi kínai diákok, és a felperesek fogják mondani egyenként a bizottság.
 • Hazai bejelentőknek kell kaptak mesterképzésre egy hazai egyetemen vagy független főiskola által akkreditált Oktatási Minisztérium a tajvani, egy külföldi (nemzetközi) egyetemi vagy főiskolai által elismert Oktatási Minisztérium a tajvani, vagy megszerezte az oktatás azonos szintű Mester fokozozat.
 • Nemzetközi pályázók el jelenleg tart állampolgárságát idegen ország eltérő Tajvan, Kína, Hong Kong és Makaó, és még soha nem tartott tengerentúli kínai diák állapota.
 • A pályázóknak bizonyítaniuk kell az angol nyelvtudás (pl TOEFL PBT, TOEFL CBT, TOEFL IBT, IELTS, TOEIC, vagy GEPT).
s

Pályázati eljárás és a szükséges okiratok

Minden alkalmazás kell az online pályázati rendszer a központi vezérlőegység. Miután befejezte a on-line pályázati nyomtassa ki az összes alábbi dokumentumokat, és elküldi a csomagot Center of International Affairs and Exchange, a Nemzeti Chung Cheng Egyetem.

Kötelező dokumentumok

 • Jelentkezési lap
 • Igazolja a pénzügyi források
 • Nyilatkozat Nemzetiség (Ez a forma kapcsolódik az utolsó két oldal Pályázati űrlapot)
 • (Legalább) két ajánlólevelet
 • Fénymásolata legmagasabb szerzett diplomát
 • Bachelor és Master (vagy a legnagyobb mértékben) tanfolyamok átiratok
 • Önéletrajz angol nyelven íródott (beleértve okokból alkalmazzák, olvasás programok, kutatási tapasztalat, stb)
 • Angol vizsgálati tervet az angol nyelven írt (beleértve a címet, elméleti, kutatási célok, módszerek, a várt eredményeket, referenciák, stb)
 • Hivatalos igazolás az angol nyelvtudás
 • Diplomamunka és / vagy egyéb kapcsolódó tudományos munkákat.
Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

The first public University founded after Taiwan’s economic boom in the 1980?s, National Chung Cheng University broke ground after the Executive Yuan passed the plan to build the university in 1986 in ... Tovább

The first public University founded after Taiwan’s economic boom in the 1980?s, National Chung Cheng University broke ground after the Executive Yuan passed the plan to build the university in 1986 in honor of the late president CHIANG Kai-Shek and to develop higher education in the Yun-lin, Chia-yi, and Tainan areas. Kevesebb