Ph.D. in Engineering - Biokémiai hangsúly

Általános információk

Program leírás

Belépés a CMB Graduate Programs iskolába

A Mérnöki Főiskola MS és Ph.D. mellett A CMB Iskola a következő felvételi útmutatással és követelményekkel rendelkezik:

 • Különös figyelmet szentelnek az alkalmazás következő összetevőinek: GRE és más teszt pontszámok, egyetemi fokozatú átlag, a hallgatói szándéknyilatkozat (SOP) és ajánlási levelek.
 • Az iskolai diplomás programba való belépéskor figyelembe kell venni azokat a minőségi hallgatókat, akik egy nem mérnöki szakon végzett BS fokozatot szerzettek, mint a fizika, a kémia vagy a biológia. Ezek a hallgatók általában kötelesek 3-4 további mérnöki kurzust teljesíteni a posztgraduális képzésük kezdetén, melyet az iskola tantervi bizottsága határoz meg a College Graduate felvételi és tanácsadó bizottsággal együttműködve.
 • Az MS-től a Ph.D-ig terjedő főváltozás: a) minden GRE pontszámnak legalább 150 (verbális és mennyiségi) értéknek kell lennie, b) Ph.D. be kell tartani a belépési követelményeket, c) bizonyítani kell a megfelelő előrehaladást a tagállamokban, d) az alábecsült GPA-nak legalább 3,0-nak (vagy azzal egyenértékűnek) kell lennie, és e) kötelező változást kell adni a változásra.

Áttekintés

Minimumkövetelmény - 72 kreditóra (minimum 32 kreditórás munka, minimum 40 kreditóra és disszertáció)

117977_ECE4.jpg

Kötelező tanfolyamok (10 óra)

 • ENGR 6910: Műszaki kutatás alapjai (3 óra)
 • BCHE 8970: Bio-műszaki szeminárium (4 félév, 4 óra) *
 • ENGR 8103: Számítástechnika (3 óra)

Kötelező kurzus - a következő három közül választhat (9 kreditóra)

 • BCHE 8150: Heterogén reaktor tervezés és bio / katalízis (3 óra)
 • CVLE (MCHE) 8160: Advanced Fluid Mechanics (3 óra)
 • CVLE (MCHE) 8170: Speciális hőátadás (3 óra)
 • ENGR 8180: Speciális tömegközlekedés (3 óra)
 • BCHE 8210: Fermentációs mérnöki laboratórium (3 óra)

Választani (13 óra)

Minimálisan 13 további órás tanfolyamot kell kiválasztani a hallgatói tanácsadó bizottság jóváhagyásával. Legalább 1 óra kell, hogy legyen 8000 vagy annál magasabb, és legalább 3 óra legyen a Műszaki Főiskola által kínált tanfolyam. Az egyetem megköveteli, hogy a Ph.D. program közvetlenül BS fokozattól vagy a Ph.D. A program megszerzése előtt MS diplomát kell teljesítenie további 4 félév óra a University of Georgia tanfolyamok nyitva csak a végzős hallgatók.

Kutatás és értekezés (40 óra)

 • Legalább 37 óra doktori kutatás (ENGR 9000) vagy projekt-célú doktori kutatás (ENGR9010). Jellemzően a diákok több mint 37 kreditórát teljesítenek a Diplomás Tanácsadó Bizottság jóváhagyásával.
 • 3 óra Ph.D. Az értekezés (9300) szükséges a tanulmányi tervhez.

* A tanulmányi programban csak 3 órányi bioüzemanyag-szeminárium vehető igénybe. Az egyes programok vagy iskolák megkövetelhetik, hogy a diákok további félévekre jelentkezzenek be. A diákokat erőteljesen ösztönzik arra, hogy továbbra is rendszeresen részt vegyenek a hangszórósorozat előadásokon, még akkor is, ha a szemináriumot hivatalosan nem regisztrálták.

A Kémiai, Anyag- és Biológiai Mérnöki Iskola az egyetemi követelmények és a College of Engineering követelményei mellett a következő doktori programkövetelményekkel rendelkezik:

 • Minden Ph.D. A CMB Mérnöki Iskola által kínált programok minimális tanfolyamigénye 32 kredit óra a BS után. A kutatás és a disszertáció befejezéséhez további kreditidőre van szükség az egyetemi irányelvek szerint.
 • Ph.D. a hallgatóknak a doktori képzés megkezdésétől számított 18 hónapon belül 5 oktató tagból álló diplomáciai tanácsadó bizottságukat kell alkotniuk. program. Legalább egy, de legfeljebb két, a tanácsadó bizottság tagjának kell kineveznie kizárólag a Műszaki Főiskolán kívül.
 • Az értekezés befejezése és szóbeli védelme előtt a hallgatónak írásbeli, minősítő és szóbeli átfogó vizsgát kell tennie. Az írásos minősítő vizsgát az iskola kezeli. A szóbeli átfogó vizsga a Graduate School követelményeit követi.
 • Ph.D. a hallgatók várhatóan a Ph.D. program.
 • A hallgatónak két szóbeli előadást kell tennie az iskolai szeminárium sorozatban, amelyet az UGA tudományos és mérnöki közösségének hirdetnek.
 • A hallgatói disszertációkutatás várhatóan jelentős ösztöndíjat generál (például publikációk, szabadalmak, konferencia-előadások).
Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Understanding that 21st century engineers require more than technical knowledge, we equip students with an understanding of the social and economic impact of their work, the ability to communicate the ... Tovább

Understanding that 21st century engineers require more than technical knowledge, we equip students with an understanding of the social and economic impact of their work, the ability to communicate their ideas to a wide variety of people, the ability to work effectively in teams, and the skills to provide leadership in solving society’s grand challenges. Kevesebb