Ph.D. orvosbiológiai tudományok

Általános információk

Program leírás

Általános áttekintés Ph.D. Biomedical Science

Tanácsadás és tervezés az első évben

Tájékozódás az új diplomás hallgatók is tervezett a hét kezdete előtt az őszi félévben. Új diákok tervezi, hogy részt vegyen. Miután elfogadták vagy a doktori Biomedical Science, vagy a PhD Biomedical Engineering program, és mielőtt a azonosítása értekezés mentor, a diákok fogják értesíteni az első évben tanácsadó bizottság (FYA). Van egy FYA bizottsági tag minden partner intézmény, a lista a bizottság összetételét itt található linkre. Kérdések és kérdések kapcsolatos laboratóriumi fordulatok és a tanfolyam meg kell beszélni a FYA bizottság tagja. Ez FYA kar tagja lesz fenntartani a szerepet, mint egy informális tanácsadó és egyetemi hallgató szószólója, és ad iránymutatást az egész hallgató program, ha szükséges. Kérdések vagy problémák tekintetében regisztrálási osztályokat kell irányítani a GSBSE irodában.

Mire a hallgató befejezte háromszor fordulnak, ő / ő fogja kiválasztani a hazai laboratóriumi és összeállított egy dolgozat bizottság. A szerepe tanácsadás a tudományos programok ezután csökken a mentor.

illetmény

GSBSE Ph.D. diákok is támogatni fogja a $ 23,000 ösztöndíj, tandíj, díjak és a költségek felét az egészségügyi biztosítás az első 2 évben a program (közben a forgatások és az első teljes év, a mentor laboratóriumában). Az elején a hallgató harmadik tanév (általában szeptember), a mentor majd felelős azért, hogy a hallgató a teljes ösztöndíj, tandíj, díjak és a költségek felét az egészségügyi biztosítás. A szint ösztöndíjban finanszírozás a kezdeti 2 év lesz saját belátása szerint az intézmény / program. Meg kell jegyezni, hogy a tanuló csak akkor kell regisztrálni egy dolgozat hitel szemeszterenként sikeres befejezése után a átfogó vizsgálat.

A tanulmányi program - 1. és 2. évben

Laboratóriumi forgatások diákok azzal az óhajjal, hogy végre értekezés munka révén GSBSE ki kell tölteniük a három laboratóriumi forgatások, amelyek egyenként egy tanulmányi félév vagy nyáron. A forgatás absztrakt füzet elérhető lesz forgó diákok három hónappal a rajt előtt az első félévben a programban. GSBSE feltétele, hogy legalább két intézmény képviselteti magát a diák forgatás tapasztalat. Ezek forgatások hallgató által választott céljait a biztosító tapasztalatok különböző kutatási területeken és a környezet, valamint az azonosító a disszertáció mentor.

A tipikus forgatás ütemezését akadémiai naptár:

  • Első forgatás: Fall
  • Második forgatás: Spring
  • Harmadik forgatás: Nyári

A végén minden laboratórium forgatás, a hallgató összefoglalást ad az ő / kutatási eredményeket a laboratóriumban és tapasztalatainak értékelése. A kutatásvezető (PI) értékeli a teljesítményét a forgatás hallgató, és megvitatják ezt az értékelést részletesen a diák. Erősségeket és hiányosságokat kell jegyezni; A PI utalhat tanfolyam vagy tanulmányi hiányosságok javítását, hogy az azonosított. Mindkét értékelés továbbítani fogják a GSBSE irodában. A forgatás értékelések válik állandó része a hallgató fájlt.

Mi GSBSE?

A program követelményei (30 kredit)

  • Három kötelező tanfolyamok, hogy minden GSBSE Ph.D. a hallgatók kötelesek a teljes.
  • Az első tanfolyam Bevezetés a Biomedical Science and Engineering (BMS 625). Ez természetesen áll egy sorozat négy modul, amelyek keretet egy bevezetés a kutatás területén a Biomedical Science and Engineering: Jelátviteli kidolgozása, Stress and Genomics.
  • A második fogás térhet el biocomputing vagy biostatisztika (pl BMS 543 Computational Genomics vagy AMS 597 Biostatisztika).
  • Az utolsó tanfolyam térhet el a bioetika és a tudományos magatartás (például INT 601 Felelős lefolytatása Research).
  • További tanulmányi követelmények lesz egyedi minden GSBSE diák és úgy alakítják, attól függően, hogy azok milyen mértékben (Ph.D. Biomedical Science, vagy PhD Biomedical Engineering). Tanfolyam fogja meghatározni a dolgozat mentor és bizottság. Legalább húsz teljes kredit a tanfolyam kell végezni, és összesen harminc kreditet befejezett általános (beleértve értekezés kredit).
  • Legalább húsz teljes kredit a tanfolyam kell végezni, és összesen harminc kreditet befejezett általános (beleértve értekezés kredit).

Kiválasztása egy értekezés Mentor (ok)

A nyár folyamán az első évben, a tanuló várhatóan jelölnie egy mentort a három vagy négy befejezett forgatások, kivétel tehető az igazgató jóváhagyásával. A diák kezdi a kiválasztott laboratóriumban a nyári vagy őszi félévben a második évben. Az első félévben a mentorok laboratórium konkrét és fókuszált disszertáció témája kell azonosítani, és a dolgozat létrehozott bizottságot.

Az értekezés bizottság

A választás a doktori bizottság

A doktori bizottság áll a diák elsődleges tanácsadó és 4 egyéb oktatók. Legalább az egyik kar tagjai kell, hogy legyen egy GSBSE partnerintézmény, amely eltér az elsődleges tanácsadó intézménye. A választás a doktori bizottság kritikus, mert a bizottság tagjai lesznek a diák közvetlen tanácsadók és értékelők az egész programot. Miután a bizottság létrehozásának és egy diák disszertáció javasolták, a bizottsági ülésen kerüljön sor. A célja ennek a bizottsági ülés 1.) azonosítására fennmaradó tanulmányi követelmények, 2) jóváhagyja a dolgozat javaslatot, és 3) létrehozásáról időkeretet és témát a jelölését vizsgálatok. A felkészülés ezen a találkozón, a tanuló készít és a javasolt terv tanulmány (pdf), amely magában foglalja a diplomás természetesen a munka megtett, illetve várható, besorolását szerzett, és egy leírást a tervezett szakdolgozati téma. Minden bizottsági tag lesz aláírja a javasolt terv tanulmány, ha elfogadhatónak tekinthető. A terv Study kell benyújtani a GSBSE iroda jóváhagyásra az igazgató, és az azt követő bejelentés a Doktori Iskola. Miután a bizottság létrehozásának, a javasolt módosításokat a kutatási irányt, vagy tervezi a tanulmányi kell tárgyalni a hallgató egy összehívott bizottsági ülésen. A bizottság azután együttesen hagyják jóvá az új terv tanulmány. A felülvizsgált terv Study kell benyújtani a GSBSE iroda jóváhagyásra az igazgató, és az azt követő bejelentés a Doktori Iskola. A bizottság évente legalább egyszer egy évben (egy extra ülés az átfogó vizsgálat), vagy még gyakrabban, mint közös megállapodásban meghatározott, a diák és az ő / ő bizottság. Miután minden egyes bizottsági ülésen a tanácsadó fogják kérni, hogy nyújtson be értékelést / frissítése a tanuló fejlődését. Ezt a jelentést meg kell osztani a diák, és ha szükséges, korrekciós intézkedéseket kell hozni.

bizottság ülései

A cél a doktori bizottság, hogy tanácsot adjon a tanuló egész folyamán a kutatómunka, és értékelje a hallgató haladás és a stratégia. Ezért, fontos, hogy a diákok, hogy a rendszeres bizottsági ülések, amelyek azt a célt szolgálják haladását minden tagja a bizottságnak. A bizottság köteles évente legalább egyszer minden évben, de lehet találkozni gyakrabban belátása szerint a bizottság tagjai. A hallgató feladata, hogy felkészüljenek a találkozó azáltal, hogy minden bizottsági tag írásos anyagok legalább egy héttel az ülés előtt, és készül egy előrehaladási jelentést, amely Szóban elején a találkozó. A hallgató kell összeállítania az ülés napirendjéhez, amely magában foglalja az előrehaladási jelentés, a célok a következő évre, és konkrét részleteit és adatain ő / munkáját. A tanuló is tervezzük, hogy kövesse nyomon a találkozót egy időben azzal, hogy további anyagokat, frissítése határidők, célok, stb, ahogy azt a bizottság.

A hallgató mentora lesz felelős jelentési a haladás, a hallgató egy értekezés bizottság összefoglaló (pdf) formában, miután minden bizottsági ülésen. Az űrlap elérhető itt linkre. A bizottság összefoglaló alá kell írnia minden bizottsági tag (e-mailben visszaigazolást a GSBSE iroda elegendő), és az értékelést meg kell osztani a GSBSE diák. Abban az időben, aggályok, illetve a problémákat meg kell vitatni a diák és egy tervet, hogy ezeket a problémákat vagy aggályokat kell állapítani formájában.

umophs02

Egyéb követelmények GSBSE diákok

Kiadványok

A diákok várhatóan közzé munkájukat magas színvonalú, lektorált folyóiratok, továbbá a benyújtott írásos értekezés. Közzétételét legalább egy első szerzője papírt lektorált folyóiratban szükséges érettségi. Egy példányát egy adott diák első, első szerző lektorált papír kell benyújtani a GSBSE irodában történő közzétételét.A kutatási eredmények bemutatására

Során a program, a diákok fogják várni, hogy nyújtson be absztraktum előadás tudományos üléseken.

Kérjük, vegye figyelembe: A GSBSE programot kell ismerni minden publikációk és előadások, mint a diák kapcsolata.

Részvétel az GSBSE Annual Meeting

GSBSE végzős hallgatók kötelesek részt venni a GSBSE Annual Meeting minden évben. A találkozó kerül megrendezésre a második pénteken és szombaton minden év szeptemberének.

Utoljára frissítve márc. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

UMaineOnline is continually developing new, fully online programs with a focus on graduate options in our signature and emerging areas of excellence. Choose from a variety of online programs delivered ... Tovább

UMaineOnline is continually developing new, fully online programs with a focus on graduate options in our signature and emerging areas of excellence. Choose from a variety of online programs delivered by leading faculty, in areas such as business, social work, bioinformatics, digital curation, and engineering. Kevesebb