PgD a szakemberek közösségi közegészségügyi ápolásában

Általános információk

Program leírás

Tegyen különbséget a gyermekek és a családok életében és jólétében, miközben a PGD Specialist Community Public Health Nursing (SCPHN) munkatársaival halad előre. A közösségeknek változatos igényei és kihívásai vannak - és olyan programot tervezünk, amely felkészíti Önt arra, hogy találkozzon velük.

Egészségügyi látogatóként lehetőséged lesz napi rendszerességgel ellátni a közös javakat, elősegítve a jobb egészség megteremtését egyéni, csoportos és közösségi szinten. És a GCU-nál világszínvonalú oktatást kap egy olyan intézménytől, ahol hosszú a képzés a területen.

Segítünk Önnek a hatékony és eredményes gondozáshoz szükséges készségek fejlesztésében, egy olyan gyermek- és családközpontú megközelítéssel, amely mind a szolgáltatókat, mind a betegeket egyaránt lehetővé teszi. A megelőző és előretekintő gondozásra összpontosítva különleges szerepet kap az egészségügyi szolgáltatásban, az új szülők és családjaik együttműködésével és bátorításával.

A GCU barátságos, változatos és virágzó közösségében megtanulsz tanulni a kapcsolatok építésében, támogatást és bátorítást kínálva, bárhová is megy.

Diplomás kilátások

Ph.D. A szakemberek közösségi egészségügyi szakápolója (Egészségügyi látogatás) készen áll arra, hogy előrelépést hajtson végre egy új karrierben, és pozitív hatással legyen a közösségére. A végzősök befejezik a programot az ápolási és járóbeteg-tanács 3. részével. Ez a program egy diszkrét Pathway kínál az MSc Egészségügyi és Szociális gondozás területén.

Mit fog tanulni?

Kutatás, közegészségügyi teória a társadalmi cselekvéshez, továbbfejlesztett egészségügyi látogatások; A kortárs vezetés és változás, az SCPHN gyakorlata megszilárdítása. A modulokba integrálva a V100 ápolói felírása.

haladás

Ez a program az MSc Egészségügyi és Szociális gondozáson belül diszkrét Pathway meg. Az MSc Egészségügyi és Szociális gondozás megszerzése a Masters Research Disszertáció sikeres befejezése után történik.

Belépési követelmények

NHS bejegyzés csak

Ez a kurzus csak olyan pályázók számára áll nyitva, akik az NHS Board segítségével támogatják az NHS SHOW-t.

Jellemző belépési követelmények

UK 2: 2 (vagy azzal egyenértékű) kitüntetés, ápolás és szülészeti tanács első szintje; A tanár elérhetőségének gyakorlása.

további információ

Egyéb tudományos és szakképesítések

Minden egyes GCU-alkalmazást egyedi alapon kell figyelembe venni. Ha nem rendelkezik a tipikus tanulmányi beiratkozási képesítéssel, de képes bemutatni a releváns szakmai tapasztalatokat és / vagy az elismert szakmai testületek által nyújtott krediteket, akkor jogosult lehet erre a kurzusra az egyetem elismert előzetes oktatási rendszerének ismeretében.

angol nyelv

Akadémiai IELTS pontszám 7,0 (vagy azzal egyenértékű), amelynek eleme nincs 7 alatt.

Nemzetközi Pathways

Ha nem felel meg az angol nyelvi követelményeknek, akkor jogosult lehet az angol egyetemi tanulmányi programra.

Díjak és finanszírozás

A fizetett tandíjat leginkább a díjstátusz határozza meg. Mi az a diáktámogatási státusz?

Tandíj 2018/19

  • Otthon: 4000 font
  • RUK: 4000 font
  • EU: 4000 font
  • Nemzetközi: n / a

Ha 2018 szeptemberében vagy 2019 januárjában elkezdi tanulmányait, akkor ezek az éves vagy moduldíjak, amelyek a tanfolyam időtartamára vonatkoznak; a díjak azonban változhatnak. A díjak megváltoztatásával kapcsolatos részletekért olvassa el a díjainkat és a visszatérítési szabályzatunkat.

További költségek

Amellett, hogy természetesen tandíjat, akkor találkozhat többletköltségek az Ön korában az egyetemen.

ösztöndíjak

Jó áron nyújtunk magas színvonalú oktatást; mint a Közös Jótékonysági Egyetem, elköteleztük magunkat, hogy a tehetséges hallgatók számára elérhető felsőoktatást kínálunk, mivel alacsony a tandíjjuk, és évente több mint 2,5 millió fontot kitevő ösztöndíjcsomagot biztosítunk.

Ha bármilyen kérdése vagy kérdése van a 2018/19-es évek ösztöndíjaival kapcsolatban, kérjük, forduljon a hallgatói érdeklődéshez.

Nemzetközi hallgatói kezdési időpontok

Új nemzetközi diákok számára a tájékozódási események 2018. szeptember 14-én kezdődnek. Ez a többletidő kifejezetten arra irányul, hogy segítsen az új nemzetközi hallgatóknak az Egyesült Királyságban és a GCU-ban történő letelepedés előtt az általános hallgatói indukció és tanítás megkezdése előtt.

Ebben az időszakban számos szórakoztató és informatív tevékenység zajlik, beleértve az egyetemi és városi túrákat, valamint üdvözlő eseményeket, ahol más nemzetközi diákokkal találkozhat.

Utoljára frissítve márc. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

The School of Health and Life Sciences, one of three academic schools in GCU, brings together the departments of Life Sciences, Psychology, Social Work and Allied Health Sciences and Nursing and Commu ... Tovább

The School of Health and Life Sciences, one of three academic schools in GCU, brings together the departments of Life Sciences, Psychology, Social Work and Allied Health Sciences and Nursing and Community Health. Working in partnership with our staff, students and external stakeholders, the School of Health and Life Sciences has created a unifying vision designed to meet the 2020 University Strategy, embedding excellence, engagement and energy into every aspect of school life. Kevesebb