Paramedicin alapképzés

Általános információk

Program leírás

Intézkedj és kezdd el a mentős karrieredet

Az USQ Bachelor of Paramedicine olyan speciális készségeket kínál Önnek, amelyek egyedülállóak, mint egy paramedicin, és képzettek lesznek az értékelés, az elemzés, a döntéshozatal és a nehéz helyzetekben való munkavégzés területén.

Az első évtől és a diploma egészétől a Queensland Ambulance Service és más egészségügyi ellátási formákban elvégezheti a klinikai elhelyezéseket - a gyakorlati tapasztalatok megszerzéséhez.

Mint mentős diák, lehetősége lesz arra, hogy javítsa a készségeket a szimulált mentő- és vészhelyzeti laboratóriumainkban.

A Paramedicin alapképzést a vezető orvosi és mentőszemélyzet tervezte, akik megértik a kórház előtti sürgősségi ellátás valós világát.

Szakmai akkreditáció

A paramedicinális területen a szakmai elismerés nem kötelező.

Az USQ elnyerte az ideiglenes akkreditációt a Mentőszolgálat Tanácsától (CAA). A teljes akkreditáció iránti kérelmet 2019-ben nyújtják be, amint az USQ a diplomások egy csoportja (a CAA kritériumok szerint).

A diploma megszerzését követően a diákok jelentkezhetnek a Paramedics Australasia-val.

Karrier eredmények

A paramedicin fokozat lehetővé teszi, hogy a diplomások több területen is alkalmazhatók legyenek: a mentőautóval, az intenzív ápolóparancsnoksággal, a sürgősségi és katasztrófavédelemmel, a repülés mentőszolgálatával vagy a közösségi oktatással. A Paramedicin Bachelor diplomásai pályázhatnak a belépő szintű Ambulance Paramedic pozíciókra az ausztráliai mentőszolgálattal.

Programszerkezet

Megjegyzés: A Paramedicin Bachelor 24 kötelező tanfolyamot (24 egységet) tartalmaz, amelyet három év alatt tanulmányoztak. A hallgatóknak összesen 676 órányi gyakorlati képzést kell teljesíteniük, amely négy praktikus elhelyezkedésből áll, amelyeket kielégítően meg kell tenni.

Klinikai tapasztalat

Az alábbiakban felsorolt ​​kurzusok mellett a klinikai tapasztalatok teljesítéséhez is szükség van, ahol interaktív gyakorlati tevékenységek, például kísérletek és speciális felszerelés használata végezhető el.

Minden diáknak képesnek kell lennie arra, hogy megfeleljen a klinikai / szakmai gyakorlat fizikai és egyéb szakmai követelményeinek.

Tanulmányozni kívánt tanfolyamok

  • Fő tanfolyamok (676 óra gyakorlati elhelyezkedéssel) - 24 egység

Mennyibe fog kerülni?

Az első tanév (kb. 8 egység) hozzávetőleges éves költségei a következők:

Tanulmányi mód / költség

  • Nemzetközösség támogatása: 9352 AUD
  • Belföldi teljes díjazás: 20000 AUD

Hitel, hogy segítsen fizetni a díjakat

Előfordulhat, hogy nem kell fizetnie a kurzus (téma) díját. A HECS-HELP és a FEE-HELP lehetővé teszi a díjak elhalasztását, amíg jövedelme elér egy bizonyos szintet.

Ön jogosult lehet a Centrelink pénzügyi támogatására is.

Ösztöndíjak és pénzügyi támogatás

Lehet, hogy pályázhat ösztöndíjakra, hogy segítsen tanulmányi költségeinek.

Belépési követelmények

  • Tárgy előfeltétele: angol (4, SA) vagy ezzel egyenértékű
  • Ajánlott tanulmány: Biológia, kémia vagy fizika vagy azzal egyenértékű.

Minden tanulónak meg kell vásárolnia az egyenruhát, érvényes érvényes kék kártyával, aktuális felsővezetői igazolvánnyal és bizonyítania kell a Hepatitis B mentességét.

A klinikai elhelyezések kötelezőek a Paramedicin Bachelor (Bachelor of Paramedicine) részéről, és a Queensland Mentőszolgálat (QAS) elhelyezésére a következők szükségesek:

  • QAS orvosi értékelés (Fit Slip)
  • Hepatitis B immunizálás
  • Bűnügyi történelmi jelentőségű jelentés
  • Egyetemi hallgatói klinikai elhelyezés indukciója.

Angol nyelvi követelmények

Önnek meg kell felelnie az alkalmazandó angol nyelvi követelményeknek. Ez a program legalább IELTS 6.5-et vagy azzal egyenértékű programot igényel.

Ha nem felel meg az angol nyelvi követelményeknek, felveheti az egyetem által jóváhagyott angol nyelvű programot.

Felvételi Pathways

Számos más Pathways is rendelkezésre áll, ha korábban nem tudott tanulni, vagy nem felel meg az érdeklődési körébe való belépéshez szükséges követelményeknek.

* További felvételi információk

A kiigazított kiválasztási rang a további beosztások kombinálásának eredményeképpen valósul meg a beutazás speciális beutazási rendszerei révén.

A befogadásokra vonatkozó speciális bejutási programok segíthetnek abban, hogy a kiválasztott programba kerüljenek, ha növelik a Kiválasztás rangját, bizonyos körülmények között további rangok elosztásával.

Hogyan kell alkalmazni

Zárás dátuma

Közvetlenül az USQ-hoz:

  • A 2019-es féléves pályázatok 2019. február 11-én, hétfőjén zárulnak le.

Előzmények vagy szakmai tapasztalat hitelezése

Előfordulhat, hogy jogosult a hitelre, ha korábban már tanulmányozta vagy releváns munkatapasztalattal rendelkezik. Ez segít csökkenteni a kurzusok számát, amelyeket meg kell tanulnia a program befejezéséhez.

Utoljára frissítve aug. 2018

Az iskoláról

Are you thinking about studying in Australia? The University of Southern Queensland (USQ) prides itself on providing the best support possible to help you reach your study and career goals. USQ studen ... Tovább

Are you thinking about studying in Australia? The University of Southern Queensland (USQ) prides itself on providing the best support possible to help you reach your study and career goals. USQ students enjoy small class-sizes, collaborative learning spaces, and a suite of support services to enhance your study experience. With students from more than 80 countries and internationally accredited degrees and programs, you can choose to study on campus, external or online. Kevesebb
Toowoomba , Springfield , Brisbane , Ausztrália Online + 3 Több Kevesebb